Budući da nosim blizance i da živim na visokom četvrtom katu bez lifta,a i malo sam otvorena dr mi preporučila strogo mirovanje
naravno i da što manje idem po stepenicama jer su navodno one potpomogle mom preranom otvaranju,zatim sam ja tako počela da pazim da što manje izlazim međutim moje prehrambene navike su se jako pogoršale jer sam sama po cijele dane i neda mi se silaziti u dućane i nemogu više ni kuhati jer me kičma i stajanje ubija
zbog toga sad muku mučim s teškom anemijom i u zadnje vrijeme se jako loše osjećam,ponekad imam osjećaj da ću ostati bez zraka i pasti u nesvjest ,sve me to iscrpljuje i osjećaj bespomoćnosti pa često plačem
bojim se za svoje bebice ,za sebe se ne bojim ali ako ja nisam ok onda ni njima nemože biti dobro
iako pijem sirup za željezo i uzimam prenatal već dugo ja se ne osjećam puno bolje
eto sad će mi biti možda malo lakše kas sam se izjadala vama jer nemam nikoga normalnog da razgovaram s njim
frendice su mi u frci s vremenom, ,još su u fazi izlasci i samo izlasci,a mama i sestra su totalno nezainteresirane za bilo kakav vid pomoći
ponekad p'riželjkujem bolnicu koje sam se u početku bojala ko vraga jer znam da će se tamo bar donekle brinuti o meni
mm je na terenu i rijetko je doma