-
kamin od kartona
vidjela sam ovo u jednoj igraonici, pa odlučih "ukrasti2 ideju i pokušati napraviti nešto slučno za ovo blagdansko vrijeme. ove gidine putujemo odmah poslije Božića na zimovanje, pa neću kupovati bor, a kako bi ipak imali blagdanski ugođaj dala sam si truda i napravila...
http://public.fotki.com/puzic/kamin/
treba vam ogromna kutija za "tijelo" kamina, tri srednje kutije -1 drži dno ognjišta da ne propadne, 1 daje dubinu ognjištu, a jedna za dimnjak. Tapeta s ciglama ili kamenom,veliki selotejp, skalpel, dekoracije po želji i evo ga nakon par sati ...Još nisam završila ognjište, fali mi sivi sprej ili ću alu foliju koristiti za to (nisam još odlučila, ali u globalu to je to...
-
-
-
Pužić, baš ti jako hvala! Super je ideja! Nije teško za napraviti, a baš fora izgleda. Idem pod hitno u potragu za kutijama i tapetom
-
-
mrak, totalni mrak.
a kako si ti blizu, šta kažeš da i nama napraviš jedan da se malo zgrijemo
-
Lijep je kamin, pogotovo je to dušu dalo za malu djecu... Tapete ima za kupiti u Baumaxu za ne prevelike novce (moji sinovi rade takve stvari od kutija za cipele, ali nemamo mjesta za velike konstrukcije).
-
tapetu sam kupila u kemo boji jer je jeftinija od Baumaxa ( 30 kn sam platila rolnu i ostalo mi pola-ne znam točno koliko metara ima)
-
ja nikad ne bih rekla da je to od kartona!
izgleda predobro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma