-
rodovnik psa ili mačke
treba mi točno kaj treba pisat u rodovniku ( klinac treba napisat za prirodu) NEKE STVARI BUMO NARAVNO IZMISLILI ILI NAPISALI kak se sjetimo, ali kaj bi trebalo točno pisati po rubrikama ( ako za to postoje rubrike). Može i jedan valjani rodovnik i na moj pp.
-
Nije rodovnik nego rodovnica. Rodovnica mora biti izdana od nadležne institucije - felinološkog ili kinološkog društva.
U njoj piše ime i prezime životinje (prezime je naziv uzgajivačnice), zemlja porijekla, pasmina, spol, boja, registarski broj životinje, naziv uzgajivačnice i društva kojem pripada , ime i adresa uzgajivačica, njihov broj, te ime, žig i potpis voditelja rodovne knjige koji izdaje rodovnicu. Zatim slijede imena i podaci roditelja životinje djedova i baka, pradjeda i prabaka i prapradjeda i praprabaka (navodi se zemlja porijekla, ime, prezime, vrsta i registarski broj životinje). Tako je kod moje mačke, a valjda isto vrijedi i za pse.
-
Možda si već našla ali evo ti link pa klikni na Rodovnica za detaljni prikaz, točno je takva
http://www.dogofmraz.com/moji_psi.php
p.s. ima dvije strane
Posljednje uređivanje od bfamily : 12.12.2010. at 21:37
-
bfamily, hvala bumo si tak napravili i pol stvari zmislili, jer naš mačak je seoskog porijekla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma