Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: rodovnik psa ili mačke

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno rodovnik psa ili mačke

treba mi točno kaj treba pisat u rodovniku ( klinac treba napisat za prirodu) NEKE STVARI BUMO NARAVNO IZMISLILI ILI NAPISALI kak se sjetimo, ali kaj bi trebalo točno pisati po rubrikama ( ako za to postoje rubrike). Može i jedan valjani rodovnik i na moj pp.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nije rodovnik nego rodovnica. Rodovnica mora biti izdana od nadležne institucije - felinološkog ili kinološkog društva.
    U njoj piše ime i prezime životinje (prezime je naziv uzgajivačnice), zemlja porijekla, pasmina, spol, boja, registarski broj životinje, naziv uzgajivačnice i društva kojem pripada , ime i adresa uzgajivačica, njihov broj, te ime, žig i potpis voditelja rodovne knjige koji izdaje rodovnicu. Zatim slijede imena i podaci roditelja životinje djedova i baka, pradjeda i prabaka i prapradjeda i praprabaka (navodi se zemlja porijekla, ime, prezime, vrsta i registarski broj životinje). Tako je kod moje mačke, a valjda isto vrijedi i za pse.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Možda si već našla ali evo ti link pa klikni na Rodovnica za detaljni prikaz, točno je takva
    http://www.dogofmraz.com/moji_psi.php

p.s. ima dvije strane
    Posljednje uređivanje od bfamily : 12.12.2010. at 21:37

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bfamily, hvala bumo si tak napravili i pol stvari zmislili, jer naš mačak je seoskog porijekla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •