Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: kako skuhati finu sarmu?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11

    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    split
    Postovi
    576

    Početno

    Evo mog recepta:
    - 3/4 mljevenog mesa (junetina i malo svinjetine),
    - kapula (crveni luk),
    - luk (češnjak)
    - kupus
    - lovorov list
    - riža.

    U meso stavim crveni i bijeli luk, petrsimul, rižu, sol i papar, malo slanine na sitno, malo crvene paprike. Zamotam u listove i položim u lonac. Na dno lonca stvim par listova kupusa. Zalijem vodom, dodam, lovor, par zrna papra, par češnjaka cijelih, , pospem malo praprike, i malo pome iz tube (konšerva- koncentrat rajčice). Na vrh suhog mesa (rebarca), a sa strane malo slanine. Krčkam cca 1 - 1,5. Ostatak kupusa listova izrežem na sitno i stavim u lonac na vrh.
    Sutradan naprvim zapršku na dio koji ćemo konzumirat taj dan, a ostalo zamrznem bez zaprške.
    Neki stavljaju jaje ali meni se ne sviđa kad su tvrde. Volim da je sve raskuhano i raspadnuto.
    Posljednje uređivanje od split : 04.01.2011. at 15:21

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •