-
Evo mog recepta:
- 3/4 mljevenog mesa (junetina i malo svinjetine),
- kapula (crveni luk),
- luk (češnjak)
- kupus
- lovorov list
- riža.
U meso stavim crveni i bijeli luk, petrsimul, rižu, sol i papar, malo slanine na sitno, malo crvene paprike. Zamotam u listove i položim u lonac. Na dno lonca stvim par listova kupusa. Zalijem vodom, dodam, lovor, par zrna papra, par češnjaka cijelih, , pospem malo praprike, i malo pome iz tube (konšerva- koncentrat rajčice). Na vrh suhog mesa (rebarca), a sa strane malo slanine. Krčkam cca 1 - 1,5. Ostatak kupusa listova izrežem na sitno i stavim u lonac na vrh.
Sutradan naprvim zapršku na dio koji ćemo konzumirat taj dan, a ostalo zamrznem bez zaprške.
Neki stavljaju jaje ali meni se ne sviđa kad su tvrde. Volim da je sve raskuhano i raspadnuto.
Posljednje uređivanje od split : 04.01.2011. at 15:21
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma