Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Proslava 1. rođendana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Proslava 1. rođendana

moja curica je rođena na Badnji dan i sada cemo slaviti njen 1. rođendan. Al, s obzirom da je tada svakome guzva ja nemam pojma kako da to organiziram. Imamo jako puno malih prijatelja (cca. 10) i njihove mame, pa su se pozvali i bake i dede, tetke, stricevi.. ima nas. Ne mogu mi svi stati odjednom u kucu, a na Badnji dan su svi u svojim obavezama.
    Cure, molim vas za ideje kako da to sve iskombiniramo ! PLease!

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

možda da ti mame s djecom dođu ujutro a rodbina popodne?
    neznam

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

podijeli ih u dvije grupe, prema slicnosti i proslavite onda kad mislis/znas da vecini najvise odgovara.
    bit ce ti manja guzva po kuci i veca je sansa da ce ti svi moc doc.
    tako ja radim, nije mi bitno da je to tocno na djetetov rodjendan nego da se proveselimo.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa, da, dječji rođ za mame i bebe napravi dan dva kasnije( ne prije) ni ja ne slavim uvijek točno na taj dan djetetu rođendan.
    a rodbina neka ti dođe na badnjak ili božič na čestitanje i rođendan ( dvije muhe jednim udarcem)

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Astral, pisale smo u isto vrijeme. Samo me zanima zasto ne prije? Neko praznovjerje ili je savjet prakticne prirode? Da znam za ubuduce jer cemo radi prirode posla MMa cesto seliti proslave rodjendana.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa mi (i većina prijatelja) ti uvijek selimo rođendane tako da uvijek budu za vikend da svi moću doći (i oni koji rade)

a to "ne prije nego poslije" je praznovjerje-meni je svejedno, ali mama i svekrva ne daju prije, kao ono pa nije joj još rođendan bolje poslije kad ga napuni nego prije (radi uroka)

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa da, zhabica je dala dobar savjet. Mozda da slavis dan, dva ranije ili kasnije? Ljudi ce biti manje u guzvi nego na Badnjak.
    Mi smo ove godine 2.rodjendan slavili tjedan dana kasnije jer smo htjeli danam i tata bude doma. I super je bilo, nikome od gostiju to nije smetalo, a klinci su se isto zabavili.
    Ili mozda, ako zelis da to bas bude taj dan da proslava bude u jutarnjim satima, npr od 9 do 12-13? (klincima je toliko i vise nego dovoljno za zabavu, a i odraslima za kolace, kavicu i druzenje). Poslije svi stignu doma na rucak i provesti klasicno Badnju vecer.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

MI uvijek slavimo ročkase na rate, tak smo od klinca i velikog slavili ročkas 2 tjedna pred rođendan, pa dan iza rođendana,pa nedelju iza rođendana.ovisno kome je kak pasalo da dođe, oni su u ljeto.
    Zimsku klinku isto odradimo u par etapa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •