-
Proslava 1. rođendana
moja curica je rođena na Badnji dan i sada cemo slaviti njen 1. rođendan. Al, s obzirom da je tada svakome guzva ja nemam pojma kako da to organiziram. Imamo jako puno malih prijatelja (cca. 10) i njihove mame, pa su se pozvali i bake i dede, tetke, stricevi.. ima nas. Ne mogu mi svi stati odjednom u kucu, a na Badnji dan su svi u svojim obavezama.
Cure, molim vas za ideje kako da to sve iskombiniramo
! PLease!
-
možda da ti mame s djecom dođu ujutro a rodbina popodne?
neznam
-
podijeli ih u dvije grupe, prema slicnosti i proslavite onda kad mislis/znas da vecini najvise odgovara.
bit ce ti manja guzva po kuci i veca je sansa da ce ti svi moc doc.
tako ja radim, nije mi bitno da je to tocno na djetetov rodjendan nego da se proveselimo.
-
pa, da, dječji rođ za mame i bebe napravi dan dva kasnije( ne prije) ni ja ne slavim uvijek točno na taj dan djetetu rođendan.
a rodbina neka ti dođe na badnjak ili božič na čestitanje i rođendan ( dvije muhe jednim udarcem
)
-
Astral, pisale smo u isto vrijeme. Samo me zanima zasto ne prije? Neko praznovjerje ili je savjet prakticne prirode? Da znam za ubuduce jer cemo radi prirode posla MMa cesto seliti proslave rodjendana.
-
pa mi (i većina prijatelja) ti uvijek selimo rođendane tako da uvijek budu za vikend da svi moću doći (i oni koji rade)
a to "ne prije nego poslije" je praznovjerje-meni je svejedno, ali mama i svekrva ne daju prije, kao ono pa nije joj još rođendan bolje poslije kad ga napuni nego prije (radi uroka)
-
Pa da, zhabica je dala dobar savjet. Mozda da slavis dan, dva ranije ili kasnije? Ljudi ce biti manje u guzvi nego na Badnjak.
Mi smo ove godine 2.rodjendan slavili tjedan dana kasnije jer smo htjeli danam i tata bude doma. I super je bilo, nikome od gostiju to nije smetalo, a klinci su se isto zabavili.
Ili mozda, ako zelis da to bas bude taj dan da proslava bude u jutarnjim satima, npr od 9 do 12-13? (klincima je toliko i vise nego dovoljno za zabavu, a i odraslima za kolace, kavicu i druzenje). Poslije svi stignu doma na rucak i provesti klasicno Badnju vecer.
-
MI uvijek slavimo ročkase na rate, tak smo od klinca i velikog slavili ročkas 2 tjedna pred rođendan, pa dan iza rođendana,pa nedelju iza rođendana.ovisno kome je kak pasalo da dođe, oni su u ljeto.
Zimsku klinku isto odradimo u par etapa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma