Berlinka, imaš PP. (Samo mi nemoj reći da ti je popis predugačakEh, pa ja sam se ipak nadala nekoj preporuci. Izvući cijelu listu literature o pedijatriji i fizijatriji na engleskom il' njemačkom te ih sve iščitavati dok ne dođem do neke koja ne preporučuje "uvježbavanje sjedenja" mi je ipak malo previše posla)

)
Odgovori s citatom
Zabrinuta sam, jako i zeljela bih doci u Zagreb na pregled. Mislim da bi pregled neuropedijatra i fizijatra bio neophodan. Moja beba je rodjena nakon 6 sati vaginalnog poroda, pokusaja poroda vakumom-koji je srecom otkazao i na kraju hitnim carskim rezom. Izlazio je potiljacno i sa pupcanicom dva puta omotanom oko vrata. Bio u inkubatoru, dobio transfuziju krvi i nebrojeno infuzija, imao i jos ima anemiju, imao hiperbilrubinemiju i jos svasta. 4 UZV mozga nisu pokazala patoloske promjene ali je ocigledno da se nesto desilo. Jos uvijek palceve drzi zarobljene u sakicama. Molim vas da me posavjetujete gdje i kome da se obratimo. Zivimo u BiH, nemam nikog svog u Hrvatskoj a znam da ste vi uvijek spremne pomoci. Unaprijed hvala.