Ako ima zainteresiranih , mogli bi organizirati kavicu ovih dana?
Ako ima zainteresiranih , mogli bi organizirati kavicu ovih dana?
ja sam za, ali da sačekamo još koji dan dok svi vidimo na čemu smo, neko nešto počnije, pa da počnemo svi i onda da se družimo, šta mislite?!
Ajmo neka dogovori počnu!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad vam štima?
evo, možemo početi sa dogovorima!
Kriistiina, Cannisa, nataša, modesty, nina30, missy, martineza, AnaMarija34, Tinkica, Bea, Superman, Reni76 ako ima još neko slobodno se može prirdužiti u dogovoranju za osječku kavicu.![]()
ja sam za, čekat ćemo da se još jave druge cure da vidimo dal ima zainteresiranih
Tu sam!! Obzirom na ovaj produženi vikend možda bi bilo bolje krajem tjedna kad svi odahnemo i završimo s poslom ? Petak?
Potvrđujem dolazak, ali ću samo napomenuti da sam u ZG u četvrtak i isti dan sa vraćam, osim ako se nešto ne iskomplicira...
modesty4...i ja bi trebala u zg u sri ili čet. nadam se da ću u pet biti tu
Ok, dogovorile smo u 17h, ali gdje, opet Brooklyn??
i ja sam za,...samo mjesto i neki nacin prepoznavanja....jer ja jedino poznajem missy....a prosli put smo nas 2 fulale vas....(terasa osjeckog hotela)![]()
Može Brooklyn....martineza i ostali koji misle doći najbolje uzmite br. moba ili moj ili od m arte , tako je najsigurnije
a joj, pa ja sad tek vidjeh da je kava, sutra??????????? zašto sam prestala dobijati obavijesti sa ove teme?!
ja ne mogu !!!!!!!!!!!! bolesna sam!!!!!!!!!!!!!!! prehlađena ko konj, jedva gledam, jedva govorim, i lagano pod temepraturom!!!!!!!!!!!!!!!!
jao, kako mi je sad krivo!
jao jao....
nataša, baš sam danas mislila na tebe, da ti pošaljem PP za kavu.
žao mi je što si bolesna. samo ti ozdravi, pa se vidimo na slijedećoj kavi.
Nataša, nemoj biti tužna , nego nam lijepo javi kad ozdraviš i odmah dogovaramo kavicu. Može?
Cure drage, nakon svake osječke kavice smo imale jednu trudnicu, ja mislim da kavice moramo češće organizirati![]()
Ja isto ne mogu..... nikako.....
Ali idući put dolazim.. Sad mi tako žao ..
Cure nisam Vas do sada kužila, baš mi je žao. Nadam se da i mene primate na slijedeću kavicu. Ja sam na oplodnjama već 6 godina i prošla sam Osijek, VV,Maribor,pokušala otići Graz da bi se vratla u Zg (odn. Samobor) kod Škvorca. Čujemo se!
Naravno da primamo, samo moramo dogovoriti termin slijedeće kavice. Na današnjoj smo bili samo modesty4 , MM i ja.....ostale cure nisu mogle doći. Tako da kavicu moramo ponoviti vrlo uskoro.
Cannisi i njenom mužu pozdrav i hvala na lijepom druženju, a nadam se da ćete drugi puta i vi ostali doći!!
i ja ću se pridružiti sljedećoj kavici pošto sam vam jako,jako blizu...pozzz cure![]()
Jeste li za kavicu ovih dana? Znam da među nama ima jako puno tužnica, i znam da Vam ni dočega nije.....ali eto ako se netko javi , bilo bi mi drago da se vidimo i utješimo. Jer treba skupiti snage za dalje....
pozz rodice,znam da sam malo off topić ali gdje bih najbrže dobila odgovor ako ne ovdje,radila sam nalaze na trombofiliji i sad ćekam nalaze trebali bi stiči za jedno dva tjedna i onda moram na savjetovanje i mišljenje kod,lječnika specijalista za trombofiliju u osijeku e sad mene zanima dali znate koji ima više iskustva i osječaj za nas koji smo u vodama mpo i koji bi mi vi preporučili ima ih devet sve zajedno i na meni je odabrati kod koga ču hvala vam unaprijed i nemojte mi zamjeriti što sam vam temu malo začatala,možete mi sve poslati na pp,da ovdje neoduzimam prostora ,pozz
..i ja sam u kbco...al više vas čitam nego pišem![]()
Posljednje uređivanje od tina2701 : 18.01.2011. at 12:42
I ja sam za kavicu, a tina2701 i ja možemo zajedno do Osijeka![]()
ja bih se rado provozala do OS...al sam jučer dobila jednog malog podstanara pa nismo baš nešto za vožnju...baš mi je žao![]()
..ne znam kakko...već sam probala...no pretpostavljam...pošto nisam pisala puno...da nemam opciju za pp..
ak nije tako...nek netko viče....![]()
Ajme vidi mojih vinkovčanki...pozzz cure![]()
pozzzz iva mia
upravo mi admin rekao da nemam pravo na pp jer sam novi korisnik i dok ne zadovoljim uvjete nemam pp...iako ne znam koje uvjete...vjerojatno određeni beroj poruka.....
Pozdrav cure! I ja sam za kavicu.... Kad ćemo se organizirati? Meni odgovara bilo koji dan idući tjedan, možda četvrtak oko 17h, Brooklyn, promenada???
Kriistiina pa gdje si ti? Baš sam mislila na tebe....meni sve odgovara, al neka se i druge cure jave , kad njima paše
Meni odgovara slijedeći četvrtak u 17 sati, jer taman imam nešto u 16 sati i trebala bi završiti do 17 sati