-
e,cure,pitala bih i ja nesto.
naime,meni je 27 godina.
imam PCOS i IR,ali to kontrolisem metforminom vec 9 mjeseci.
FSH oko 6,LH oko 5.
u prvoj stimulaciji :
Puregon pen 1200IU + Menopur 1500 IU
11 js
9 oplođeno, svih 9 doslo do 4dnp.
u drugoj stimulaciji sam isla sa 3 gonala 10 dana,zadnja 2 dana po 4 ampule gonala,i primila sam 4 cetrotidea,dr rekao vise me ne smije stimulirat(valjda se bojao da popucaju folikuli),dao stopericu 12 ili 13 dana stimulacije(mislim 12 dan stimulacije)i rezultat je samo 1 folikul od 20 mm,jedna js ,jedan embrij.
sad predlazu jacu stimulaciju,tj.da krenemo sa klomifenom(a,sad sam se sjetila da je dr rekla,prijje 5 godina,kad smo furali ciljane,jer mm jos nije bio radio spermiogram,da na klomifen slabo reagujem,kao jedanmjesec da,jedan nema reakcije,tako nesto).
dakle,sad predlazu,klomifen + 4 merionala dnevno prvih dana,kasniej uvest cetrotide,i uradit UZV 7 dana stimulacije(8dc)i vidjet kako dalje nastavit stimulaciju.
nikako da skuzim sta je problem i uzrok tako spore reakcije(dakle,za mene tvrde da nisam low responder,nego slow responder).
iskreno,bojim se HS-a,ali nema drugog izlaza ,nego krenut sa jacom stimulacijom,jer 3 apmule dnevno nisu dale dobar rezultat.insistiraju na kratkom protokolu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma