-
Kada znate da je dosta!?
Ovako, da ne duljim previše jer se ta trakavica sa strane moje obitelji proteže ohoho godina unatrag, ali kulminirala je neki dan.
Naime, moja majka je nazvala moga muža i rekla mu da ne uznemirava njenu obitelj (njeni mama i tata, moji nona i nono...) i da je on za nju nitko i ništa!!!
Izazvalo ju je to što je mene mm htio iznenaditi, kako nigdje ne idem već neko vrijeme zbog mučnina i slabina, sa pečenim jetricama!!! Kupio je oko 1 kg, i odnio mom nonotu da, kada bude bilo zgodno, napravi ručak za svih... Mene je više povrijedio taj dvostruki odnos u kojem se svi svima smješkaju, a onda kada odeš zovu jedni druge i žale se kako mi nikoga ne poštujemo i želimo da nam se još i kuha!!!
Uglavnom, to je bila kap koja je prelila čašu moga strpljenja i tolerancije prema mojoj majci i njenim roditeljima! Nisam ljuta, razočarana sam jer sam oduvijek smatrala da su mi moji roditelji uzor, da ih treba poštivati bez obzira na sve, da su mudriji i iskusniji... A onda ovo... (inače, moji su se rastali prije malo više od 1 godine...)
Ali nisam ni iznenađena njihovim ponašanjem, samo nisam očekivala takav način...da, i prijetila mu je sudskim zabranama prilaženja

Eto, toliko sa moje strane! Pitanje, kako znate da je dosta, usmjereno je na odnos koji mislim da na dobrobit moje djece, treba prekinuti! Nikome ne bih dozvolila da mom mužu kaže da je nitko i ništa...a da se bilo tko drugi tako ponaša prema nama, mislim da bih već davno prekinula sve veze!
Da ne spominjem da me u ovoj trudnoći nije niti jednom nazvala i pitala može li kako pomoći sa Laiom...a drugima priča kako joj je najvažnija na svijetu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma