Irena,

koristila sam Zoladex 6 mjeseci i neke(?) tablete da se spriječi gubitak koštane mase. Zoladex sam iznimno dobro podnosila jer prvi puta nako neznam koliko godina nije me ništa boljelo (u to vrijeme popela sam se na Triglav i trčala polu maraton). Za vrijeme primanja Zoladexa nema krvarenja. Kao što sam napisala ja nisam imala nikakve nuspojave ali znam slučajeve gdje je Zoladex jako loše djelovao (hrpa nuspojava) jer ti odmah pri prvoj injekciji stavljaš jajnike u mirovanje što izaziva izniman stres za organizam.

Čitala sam u nekim istraživanjima da je dovoljno 3 mjeseca odnosno da se ne postiže bolji učinak sa produženjem terapije na 6 mjeseci. Ima jedan doktor koji povremeno dolazi u polikliniku Vili koji ti može dati više informacija. Sorry neznam kako se zove, ja sam naknadno došla kod njega jednom po sasvim drugom pitanju pa smo potegnuli pitanje oko Zoladex-a.

Sretno!

Prijedlog... injekcija je dosta debela a sadržaj gust, ako uspiješ nagovoriti doktora da ti prije davanja injekcije da lokalnu bilo bi super, ali izdrži se i ovako.