Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Curi ulje iz auta

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Curi ulje iz auta

Imamo peugeot 206 2007 godina i nije nešto ni pretjerano vože ni rasturan.
    Uglavnom prije koji dan smo skužili da curi ulje to recimo par kapi kroz noč
    Vozili smo ga u pegot servis i rekli su da bi trebalo izbrusiti glavu motora da ima neka rupica i da tu curi ulje i uglavnom su rekli da bi nas to došlo 4500kn, ja sam ostala paf.
    E sad jel zna netko negdje nekoga tko se bavi tak nečim da nam stvarno pogleda i utvrdi kaj je jel mi je nekak too much dati tolke novce za to, a iskreno i financije nisu baš u sjajnom stanju

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako im ne vjeruješ traži drugo mišljenje. moj M ti preporuča Grifon (na Žitnjaku) ili Auto Maksimir.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa baš nakon 3 godine ne bi smjela bit rupica na glavi motora!? jedino ak šleperiraš kroz europu...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Iskreno ja se ne kuim u aute ali to je i moj tata baš njima rekao.
    On ga je vozio da ga pregledaju i kad je čuo koji su kvar ustvrdili iznenadio se i komentirao kak je nemoguče da tak mladi i ne vože auto (mislim imamo za 3 godine 30000km) ima takav kvar.
    Zato bi rado da mi netko drugi još pogleda pa da vidimo kaj će reći.
    a ne znam baš nekakvog takvog majstora i da je dobar.
    Preporučite slobodno.....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je rupa na glavi motora i ako je oni žele "ispeglati" i zakrpati, onda to definitivno ne košta toliko.
    Koštala bi te jedino satnica.

No, ako je stvarno glava motora otišla i želiš je zamjeniti onda je to i puno više.

S druge strane, odi pogledati još negdje. I do kad imate garanciju na motor? Jer ako je auto redovito servisiran, onda bi to trebalo ići pod garanciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •