Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Pranje bebine robice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam ja neke koji i carape peglaju. Znaci ana opusti se!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Znam ja neke koji i carape peglaju. Znaci ana opusti se!
    A ima i onih koji peglaju i donje rublje i ručnike, al ja ne nešto sitno muževu i moju robu al u malim količinama, jedva jednom mjesečno.

Hvala vam na informacijama, mislim da ću koristit omekšivać al u manjim količinama i to onaj namjenjen bebama. A isprobat ću i onaj savijet sa octom možda se pokaže uspješnim.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mene za par mjeseci čeka izvlačenje nikine robice iz podruma gdje je stajala cca 6godina, pa me zanima što mogu očekivati.
    robica je u crnim vrećama za smeće, podrum nije vlažan, ali je dosta hladan.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajme,to!
    svi me krste da MORAM peglat djecju robicu radi bakcila a kako mi je to najgori od svih kucanskih poslova (ni sad nista ne peglam nego ad-hoc - kad to jutro izvucem nesto iz ormara ako je ono bas nenosivo onda malo popeglam) pado mi je mrak na oci kad bi promislila sto me ceka...

kako imam susilicu onda ide sva robica u nju pa dosusivanje do kraja van nje....

sto bi ja bez vas....

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    i mene za par mjeseci čeka izvlačenje nikine robice iz podruma gdje je stajala cca 6godina, pa me zanima što mogu očekivati.
    robica je u crnim vrećama za smeće, podrum nije vlažan, ali je dosta hladan.
    uzeli robicu i u ok stanju je skroz jedino ima malo onaj miris (smrad) po stajanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •