Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Remi 2 - BUBU

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Remi 2 - BUBU

Dobila sam ovu autosjedalicu (REMI 2-BUBU 0+1) na poklon i tražila po internetu i ode oću li naći vaša iskustva ili ikakve testove koji su provedeni nad ovom autosjedalicom i ništa.. ili ne znam dobro tražiti, ili nema, pa me zanima ima li ko ovakvu autosjedalicu?
    jeste zadovoljni? koliko je sigurna za moju bebu?

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

http://www.djeca.org/katalog/grupa-0plus/strana_5.html

Mi smo je isto dobili za prvo dijete, a znam da je bila kupljena u TL.
    Nama se pokazala nastabilna, nepraktična, nikako je kako treba učvrstit ni u dva auta, uglavnom , odustali i kupili maxi cosi.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo je imali u drugom autu i uspjeli smo je čvrsto učvrstiti (za divno čudo). Komentar: koliko para toliko muzike, nije baš nekaj ali bolje i to nego da dijete npr. drži netko u krilu u autu. Ako možeš kupi si bolju (makar i polovnu) AS.

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da baš to,bolje i takva nego ništa......al ak možeš bolje....

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sierra prvotno napisa Vidi poruku
    da baš to,bolje i takva nego ništa......al ak možeš bolje....
    nisam sigurna da bih se složila s tim

Citiraj ivana_4 prvotno napisa Vidi poruku
    koliko je sigurna za moju bebu?
    nitko ne zna koliko je ta sjedalica sigurna za tvoju bebu jer nigdje nema rezultata testiranja, ne zna se je li uopće prošla testove, nitko ne zna kako bi se ponašala u sudaru itd.

ja sam jako skeptična prema svim bubu autosjedalicama. kad sam kupovala as gledala sam te bubu (čisto iz znatiželje, ne bih ih nikad kupila). neke nisu imale uopće atest, neke 'sjedalice' grupe 0 i 0+ uopće nisu bile sjedalice nego nosiljke, a oni su ih prodavali pod as

i tako

ne vjerujem im i gotovo

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo tu AS kupili (budale) prije 2 godine za auto djeda i bake. Bolje išta nego ništa, za malo para. Sjedalica je KOMA! Pojasevi se stalno pletu jer su to oni najobičniji tipa kakvima se mi vežemo u autu, kopčanje je nepraktično, a vezana AS u autu meni djeluje totalno nesigurno. Izbjegavati.
    E, da, i jednom kad je rastaviš zbog pranja ili čega već, računaj da će ti trebati oho-ho da je ponovo sastaviš. Meni su trebala 3 mjeseca, na koncu ju je muž sastavljao cijelo jedno popodne.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo dobili na poklon tu AS i nema šanse da je učvrstimo pojasevima...
    vozili smo je natrag u TL nek nam oni pričvrste ili nam nek zamjene za bolju uz nadoplatu i jedva jedvice smo uspijeli riješiti reklamaciju,s tim da je ni oni nisu mogli pričvrstiti...
    moja preporuka je da se manite te AS!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •