Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Ne bas normalan LG Cookie

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Ne bas normalan LG Cookie

Baksuz sam s tehnologijom, kod mene sve poludi, ne pokvari se, samo poludi. Pa je tako i dragi moj mobitel...
    Star je nekih 4-5 mjeseci, od prvog dana mu je baterija koma, bude na 2 crtice od 3 moguce i odjednom zapisti da je prazna baterija, u roku od pola minute on se ugasi..prazna baterija.
    Ne zvoni budilica, mislim, zvoni al kako kad. Ja svaku vece obavezno provjeravam, cak sam ga stavljala dalje od sebe tako da moram ustat ujutro da bi ga ugasila jer sam misla da ga ne cujem al nista, on ne zvoni, bar ne u 7.30. Zvoni u 9.00...Ponekad u 10...
    I ono najnovije, kad saljem sms npr. muzu, on posalje njemu al mi dode izvjesce i pise poslano npr. Ana...I tako za svaki sms on baca drugo ime kome je navodno dostavljeno. U poslanim porukama lijepo pise kome je poslano...
    Nisu to neki strasni problemi al mene nerviraju pomalo, opcenito me se mobitel nije dojmio al nemam sad para da kupujem drugi.
    Ima li jos takvih poludjelih?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa kaj nemaš garanciju? Ja bi otišla u servis.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A kaj da im velim? Da mi ne zvoni budilica? Oni ce provjerit, on ce 3 puta zvonit, poslat ce me doma a ovaj ce opet po svom. Njegove osnovne funkcije rade, mogu zvati, slati sms...sve! Samo da nema tih nekih...sitnica...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A kaj da im velim? Da mi ne zvoni budilica? Oni ce provjerit, on ce 3 puta zvonit, poslat ce me doma a ovaj ce opet po svom. Njegove osnovne funkcije rade, mogu zvati, slati sms...sve! Samo da nema tih nekih...sitnica...
    Svejedno odi. Pa ako te pošalju doma zbog tih malih "sitnica", dođi im opet i dosađuj dok ne pogledaju što je s tim. To je preskupa stvar da bi štekala nova.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ah LG, imala bih što napisati o njemu.
    gledam kako ga se što prije riješiti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ga imam već godinu i pol i stvarno sam zadovoljna ali od više ljudi sam čula pritužbe tako da je moj valjda jedan od rijeđih koji ispravno šljaka

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I moj se ugasi dosta naglo (s dvije crtice na praznu bateriju), nervira me touch screen jer nije baš jako osjetljiv pa moram uprti onom olovčicom ponekad prejako (obično ako trebam slovo koje je na četvrtom mjestu, pa trebam 4 puta stisnuti). Kćer ga također ima i njen se malo-malo ugasi (baterija nije prazna), ali njoj je ispao nekoliko puta iz ruke, pa valjda zato. Nosili smo u servis, vratili nam ga i rekli da kod njih radi normalno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ga imam od nedavno, nekih mjesec i nesto sitno, za sad sve radi i baterija mi traje nekih 5 dana, ali ja ga gasim po noci. Budilica isto radi, jedino me nekad isto nervira touch screen koji ne reagira nekad.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi imali 2, jedan radi uglavnom normalno a drugi je bio koma već u startu. Ne bih ga više kupila.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja isto spadam u onu skupinu koja nije bas zadovoljna sa svoim Lg kolacicem, mene uzasno nervira koliko je spor. to me ustvari jako nervira a i kad ekran ne reagira. Nisam nasla opciju da je moguce snimati razgovor kad s nekim pricas...zna netko da li to uopce ima?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

LG je definitivno najgori mobitel koji sam ikada imala!
    na žalost, glupo mi je kupovati novi dok ovaj još radi, pa se sad molim da što prije krepa

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    LG je definitivno najgori mobitel koji sam ikada imala!
    na žalost, glupo mi je kupovati novi dok ovaj još radi, pa se sad molim da što prije krepa
    evo, isto ovako i ja, s tim da je moj već bio na popravku jer se gasio stalno.
    koksy, ako imaš vremena i živaca (i garanciju), odi i dosađuj, to je noviji mobitel i ne bi trebao baš tako zafrkavat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •