Ajme meni ali evo nakon debele analize mojih žvčanih ispada i gledanja u kalendar - dijagnoza "osobna" pms- ja to prije nisam tako doživljavala - malo me tražilo slatko i to je to dok se ne dogodi i neznaš kad će. a sad.
strava.
živčana ko pas(ok tu je dvoje djece dvije obaveze i sve to skupa........) ali ja nisam takva a sad sebe hvatam da me boli stomak par dana prije i da sam ŽIVČANA smeta mi sve znojim se žderem milku!!!
naravno da sam naivac odmah kupila kapsule noćurka al nisam baš ufurana u ono što tamo piše.
jel ima još pogođenih pmsom!? pomogajte
a danas pita oaj genijalac od MM jel se tebi nešto događa??' ne znam kako je preživio salvu uvreda na svoj račun- uglavnom poslo me van na kavu a ja sam rže bolje otišla u ljekranu i kupila noćurak . i ošla na kavu od 23 minute.

Odgovori s citatom
(to se ja obraćam svome PMS-u
), pametnija sam ja od tebe... Pitanje je da me to drži duže vrijeme, kako bih se onda kontrolirala. Ali moram priznati da funkcionira, sve prođe ok, nema vike, ljutnje, jedino što sam tih dana puno aktivnija - čistim k'o luda, vježbam na orbitreku turbo, samo da ispucam negativnu energiju. Nadam se da će proći jer sam tih dana sama sebi neprepoznatljiva.