Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: početak dohrane nakon antibiotika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    susmiga avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno početak dohrane nakon antibiotika

pozdrav cure! čitam vas već mjesecima i uglavnom nalazim odgovore ali sada imam pitanje koje me muči. moja curica od šest mjeseci je nakon teže prehlade dobila upalu pluća i završila na antibiotiku. lijek joj dosta teško pada, ima vodene stolice, ne jako česte ali različite od onih normalnih, žutih. isključivo je dojena i planirala sam uskoro početi sa dohranom, ali sad ne znam kada početi. ne znam kako bih prepoznala da li joj smeta nova namirnica ili je to još posljedica antibiotika. koliko čekati nakon popijenog lijeka?
    uz to je i atopičarka, mislim da joj smeta kravlje mlijeko, pa sam ga prestala piti, situacija je malo bolja ali ne znatno.
    ima li netko slično iskustvo? ili neki savjet? hvala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam imala slično iskustvo. Beba je u dobi od nepunih 6 mjeseci imala težu bakterijsku infekciju koja je zahtijevala liječenje prvo venskim antibiotikom, potom peroralnim. Do tada je kakala jednom u 7-10 dana, a nakon liječenja je znala imati i do 7 stolica dnevno. Čekala sam 10-tak dana sa dohranom dok se stolice nisu ustalile na 2-3 dnevno, a onda postupno pokušala uvoditi drugu hranu. Ali, sve što bi pojela bi izišlo ekspresno, u istoj boji i obliku, a broj stolica se ponovo povećao tako da smo dohranu odgodili još 10-15 dana (znači negdje do 7. mjeseca). Cijelo vrijeme je dobivala i probiotik. I moja ima AD.

susmiga avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ja sam razmišljala o probioticima. Mislila sam ih piti ja, pa što stigne do nje kroz moje mlijeko. Na koji način ste ih vi uzimali? Znam da postoje tabletice i ampule. da li bebe mogu ampule?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj susmiga prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam razmišljala o probioticima. Mislila sam ih piti ja, pa što stigne do nje kroz moje mlijeko. Na koji način ste ih vi uzimali? Znam da postoje tabletice i ampule. da li bebe mogu ampule?
    Ima i prašak , koji se otopi u napitku.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam davala BioGaia kapi.
    Posljednje uređivanje od bibai : 20.03.2011. at 12:39

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Već sam negdje napisala: Normia LGG probiotik u prašku.

susmiga avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hvala, cure.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •