Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Kuhanje u zepteru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pokušavam guglati cijene Zepter posuda, ali ne mogu ništa pronaći. Je li to neka tajna ili u čemu je kvaka?

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije tajna, ali Zepter nema sistem internet prodaje, pa nema ni cijena. Imaš call centar, dućane u Kaptol centru, Westgate-u i centrali u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu i urede prodaje u većim gradovima, ako ne želiš prezentatore doma.....

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj SNOOPY prvotno napisa Vidi poruku
    Nije tajna, ali Zepter nema sistem internet prodaje, pa nema ni cijena. Imaš call centar, dućane u Kaptol centru, Westgate-u i centrali u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu i urede prodaje u većim gradovima, ako ne želiš prezentatore doma.....
    Znam da nema sistem internet prodaje, ali ima dobru stranicu sa svim proizvodima, a nigdje cijena, pa na nekim forumima isto nekako sve nedorečeno, pa mi nije bilo jasno. Zna li netko otprilike raspon cijena za lonce?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Janis prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da nema sistem internet prodaje, ali ima dobru stranicu sa svim proizvodima, a nigdje cijena, pa na nekim forumima isto nekako sve nedorečeno, pa mi nije bilo jasno. Zna li netko otprilike raspon cijena za lonce?
    http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=zepter

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •