Zelimo vam Sretan Bozic i puno mislimo na vas. Drzite se!![]()
Zelimo vam Sretan Bozic i puno mislimo na vas. Drzite se!![]()
Znači sve loše ste ostavili u ovoj staroj 2005.
A u Novoj vam želim najviše zdravlja, a onda i malo sreće jer i nje treba. Barem malo.
Nekako mi nije jasno da su ga operirali bez vaše dozvole?
Sretan Božić malom Svenu, tebi i mužu.
Sretan Vam božić i puno više zdravlja![]()
Svaki put kad idem na forum pogledam što se s vama događa, žao mi je što ovako provodite Blagdane, ali se nadam i vjerujem da je ono najgore iza vas. I ne mogu vjerovati kako je Sven zrelo, razumno i prekrasno dijete.
Želimo vam sretan Božići sve najbolje u Novoj, prvenstveno zdravlja.
Primitkom u bolnicu roditelji potpišu da su suglasno sa medicinskim intervencijama. Bilo bi dobro da su roditelje kontaktirali prije zahvata, ali mislim da nisu obavezni. A na lijepe običaje u našim bolnicama nažalost ne bi trebali računati.samaritanka prvotno napisa
Brundice, nek svaki sljedeci Bozic bude slavljen i zbog Svenovog besprijekornog zdravlja![]()
Ljubi hrabrog djecaka, a ja saljem cvrsti zagrljaj mami kakva se samo pozeljeti moze![]()
Cijeloj hrabroj obitelji sve,sve naljepše i mislimo na vas![]()
Želim vam sve najbolje za Božić i da vam nova godina donese zdravlja i sreće!
Da sve ovo ostane u ovoj 2005. i nikad se ne ponovila, a sljedeća da bude puna ljubavi i mira i prije svega, zdravlja. Sretan vam svima Božić!
Puno, puno pusa malom hrabrom i preslatkom dječaku!![]()
![]()
![]()
Brunda, svi mislimo na vas i šaljemo puno vibri i pusica Svenu da završi njegova priča sa sretnim završetkom u bolnici.![]()
![]()
![]()
Došli smo dooomaaaa!!! :D
Jutros na viziti nas pustili. U petak idemo na skidanje konaca i proteze. I onda smo novi novcati :D
Naravno, slijede beskonačne kontrole ali to nam je najmanji problem. Glavno da smo doma i da ćemo od prekosutra biti spremni za sanjkanje! Juupiiii!!!
Hvala svima na lijepim željama i podršci i mislim da je ovaj topic zreli za zatvaranje jer se nadam da smo sa operacijama završili. A obećajem i da vas odsada više neću nakon svake kontrole daviti izvještajima.
Radije bih da se družimo na nekom drugom pdf, npr. trudnoći![]()
Hvala još jednom svima![]()
A ja bih ipak da cujem, odnosno citam rijeci odusevljenja koje ce biti tu nakon svake kontrole
Pusa krasnoj porodici, nek vas od sad u zivotu prati zdravlje i neizmjerna sreca![]()
Super da ste stigli doma svi skupa.Želim vam novu godinu puno puno ljepšu i bolju sa najviše zdravlja za sve skupa.
I da se čitamo uskoro na trudnoći.:D
Sanjkanje! Već! Juuuupi za našeg Svenka![]()
Jutros je Inesica namigivala na pdf zimsko-proljetne bebe pa joj sada svi čestitaju. I?Radije bih da se družimo na nekom drugom pdf, npr. trudnoći
Mi smo planirali oko NG ali smo odgodili zbog Svenovog stanja. Pošto smo sad najteži dio odvalili mogli bi polako u akciju :D
Još samo da me ove kile ne muče...
Hrabrom Svenu velika, a mamu čekamo na trudnoći
![]()
E napokon da ste stigli kuci, kako mi je drago!!!!!!!!
Super, poljubci svima vama a posebno Svenu![]()
Uzivajte sada![]()
brunda, kako mi je drago!![]()
uživajte sad u snijegu i akciji, i ne zaboravi detaljne izvještaje s kontrola!
Krasno da ste konačno doma! I fige da ne morate natrag!!
Navijam za akciju, a Svenku pusa!
![]()
...htjela je reći "s akcija"ms. ivy prvotno napisa
![]()
Brunda, super da se Sven tako brzo oporavio! Uživajte! (u svemu)
Želim Vam da Vam to bude i posljednja operacija i da nađete neki način u ishrani da se pojava recidiva smanji ili nestane. Nisam nikada mislila da je zisteinurija takva bolest.
Onda kad sam ti pisala pp bila sam pod dojmom jedne djevojčice/djevojke čija braća, a i ona imaju tu bolest i
na kojima je izvršeno dosta zahvata odstranjivanja kamenaca na različite načine i tamo je ujedino bilo govora o razbijanju kamenaca jer toliki broj operacija oštećuje sam bubreg, a očito brzina stvaranja kamenaca nije za zanemariti.
Brunda, ovo su divne vijesti. Moderatori, bacajte ovaj topic u ropotarnicu povijesti, a Brunda neka ubuduće otvara topice o Svenovim zimskim radostima, novoj trudnoćii sličnim ljepotama.
![]()
Brunda, prekrasno da ste konačo kod kuće. I više se ikad ne ponovilo!
Puse hrabrom dječaku, a od tebe čekamo vijesti na jednom drugom pdf-u! :D
Draga Sven i Brunda i ST (Svenov tata),
Sve najbolje u Novoj i neka sve ove grde operacije i problemi ostanu u ovoj Staroj. Neka 2006. i sve naredne donesu vama i Svenu puno zdravlja, veselja i osmijeha. Puse i dr'z te se.
Sven je majstor! Koliko god mi tesko pada citati kroz sve sto ste prolazili, ja sam apsolutno odusevljena Svenovom zreloscu i maminoj sabranosti.
Brunda, nije moglo ljepse za NG. A sve vrijeme sam znala da ce tako i biti. Ljubi to prekrasno, cudesno dijete!
Svenči, Brunda i tata! Nikad se više ne ponovio horor kroz koji ste prošli! Na prvom mjestu vam želim zdravlje, a zatim Svenčiju bracu ili seku, i puno puno puno ljubavi!![]()
Super, super!
A sad..., action!!!!
Za još jednog malog lavića ili djevicu![]()
super![]()
Brunda, to su izvrsne vijesti, i baš mi je drago da su vas pustili prije Nove godine.
Sad vam želim da se svi oporavite od stresova proteklih mjeseci, a Svenu da se nasanjka do mile volje.
(i, da, za djevicu je sad malo kasno, sljedeća na redu bila bi mala vaga)
Brunda, super vijesti, svaki put sam se ukomirala kad sam vidjela koji je to već nastavak priče o vašoj borbi s gadnim kamenjem.
Uživajte u novoj, zdravoj godini i nek vam je puno zdravlja i plusića!
Svenu megapusa za hrabrost i neka ga ipak samo mama i tata za sad vuku na sanjkama.
Draga Brunda,
Nadam se da ste jednom zasvagda odgulili ovaj odvratni dio bolnickog zivota i da ce odsada krenuti samo na bolje.
Drago mi je da Novu godinu docekujete kod kuce.
Cestit vam Bozic i puno puno zdravlja, srece i ljubavi u novoj 2006 kao i u svim slijedecim godinama.
hrabrom malom covjeku Svenu!
Brunda puno poljubaca Svenu i vama
i sve najnajnajnajbolje u sljedećoj godini vam želim
![]()
Sjetila sam se da bi bilo lijepo sačuvati ove silne nastavke o našim brigama i problemima. Sejvala sam sva 4 nastavka i usput ih ponovno pročitala.
Sada kada sam ih čitala sa odmakom od godinu i više dana ne mogu vjerovati da smo sve to prošli i da smo još uvijek normalni. Samo čitajući sve ispočetka isplakala sam se k'o kišna godina, i to sa svakom stranicom ispočetka.
Ne mogu vjerovati koliko vas je bilo uz nas u našim stvarno najtežim trenucima u životu. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala![]()
Brunda, ja pomislim tu i tamo na vas i hrabrost malog Svena, a i tvoju i zapitam se kako je malecni...Držite se i dalje i kontrolirajte...