Već neko vrijeme sumnjam da imam hipotireozu.. dosta sam pročitala na netu i tu na forumu, o simptomima, da ih može biti i ne mora.. Ja neke imam, neke ne.
U zadnje vrijeme se osjećam baš grozno: ništa mi se ne da, po danu spavam , a po noći ko vampir zujim po stanu, strašno sam živčana, svaka riječ mi smeta, dijete me nešto pita a meni se ne da pričat, sva sam jadna i usporena, smeta mi tv, muž, djeca.. (kao da sam u PMS-u, ali kroz cijeli mjesec)..svaki zvuk u meni izaziva nervozu..uz to vrlo ćesto osjećam trnce u tabanima i dlanovima, malo malo pa mi se plače bez razloga..jedino što mi je obrnuto je što jako puno jedem i to navečer i po noći, a gubim kile.. i to sve skupa traje već neko vrijeme.. Stalno se izvlačim na bio-met. prognoze i niski tlak, ali mislim da je ovo ipak ozbiljnije..
Kakve ste simptome imali prije početka lječenja? koji su koraci u liječenju ako je to to?
Rodila sam prije godinu dana, i sigurno su svi hormoni još smrdani, ali poslije prvog poroda se nikada nisam ovako osjećala..
najgore je što sestra i mama imju hipotireozu, a to je navodno nasljedno..dosta mi se simptoma poklapa s njihovima..
Zanimaju me vaša iskustva, kakve ste simptome imali??
Koji su prvi koraci prema dijanozi i liječenju?