Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: kako se riješiti bt-neta?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kako se riješiti bt-neta?

nezadovoljni smo korisnici bt-neta, nadodala bih izrazito nezadovoljni.
    od samog početka je štekalo malo s telefonom, malo s netom, ali ovo što se dešava zadnja dva tjedna je prelilo sve čaše ovoga svijeta.
    kao prvo morali smo uzeti nekakav njihov digitalni prijemnik bez obzira što ga već imamo u tv-u, jer je tv novi novcati. tu uslugicu su nam naplatili 30 kn mjesečno od ovog mjeseca pa nadalje zauvijek.
    kao drugo telefona nemamo gotovo puna dva tjedna, jednom je proradio na sat vremena i radio je od jučer popodne dok nije evo sad maloprije opet krepucnuo.
    net malo radi, malo ne radi.
    bili smo tamo već nebrojeno puta, žalili se, pokušavali lijepo, vikali - do sada ništa nije upalilo. oni kao nešto provjere, kažu evo samo što nije otklonjeno i zvat ćemo vas za 15 minuta pa se te minute pretvore u vječnnost-beskonačnost tj. oni ne nazovu dok mi opet ne odemo tamo.

ne želim od njih više ništa, a ponajmanje njihove usluge ilitiga neusluge bolje rečeno.
    i sada me zanima kako možemo raskinuti ugovor da ne ide na našu štetu, tj. da ne plaćamo penale?

i preporuka : BT-NET NE UZIMAJTE NI U NAJLUĐIM SNOVIMA!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nemam pojma koja je to firma.

No možda možeš napisati dopis sa objašnjenjem zašto želiš raskid ugovora i poslati im.
    To su nama savjetovali kada smo raskidali ugovor (s drugom firmom) jer nemaju signala u našem kvartu. Nismo plaćali nikakve penale.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    nemam pojma koja je to firma.
    i bolje da ne znaš.

kada nema signala onda se bez problema raskine ugovor.
    ovi kao imaju signala, samo ti signali očito ne stižu do uređaja.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imaš tu
    hakom
    uputa kako provesti cijeli postupak po PS-u.
    ukratko prvi i drugi stupanj kod tvog operatera, pa ako ti ne izađu u susret, trećestupnjski postupak kod hakoma
    a možeš se i požaliti, odnosno tražiti savjet tu

prijava
    ako od njih zatražiš savjet oni će ti odgovoriti imaš li osnovu za prekid ugovora
    Posljednje uređivanje od prima : 16.12.2010. at 15:38

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala ti prima.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Koja katastrofa od firme! Jedno slovo viška a nebo i zemlja. Moj Bnet je zasad super , ali ovi tvoji su užas...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Tash pošalji im mail da ćeš ih stračati na forumu ako te ne oslobode

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja cijelo vrijeme mislim da tash priča o B.netu i čudim se jer je kod nas u starom stanu funkcionirao super

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam mislila da priča o b-netu... i mi smo super zadovoljni.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A mi baš razmlišljamo ozbiljno da prijeđemo na B-net. Čitam gore naslov i mislim si kao i mnoge curke ovdje da Tashunica o njima priča.
    Dakle, zasad sam razgovarala sa 4-5 što susjeda što frendova i svi su zadovoljni B-netom. Mene zanima prati li netko glazbene programe? Ima na njihovim službenim stranicama popis, ali me zanima ima li muzike za ljubitelje 80-tih i 90-tih ili je sve na foru ovih novih hitova koji trešte po radio stanicama?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
    A mi baš razmlišljamo ozbiljno da prijeđemo na B-net. Čitam gore naslov i mislim si kao i mnoge curke ovdje da Tashunica o njima priča.
    Dakle, zasad sam razgovarala sa 4-5 što susjeda što frendova i svi su zadovoljni B-netom. Mene zanima prati li netko glazbene programe? Ima na njihovim službenim stranicama popis, ali me zanima ima li muzike za ljubitelje 80-tih i 90-tih ili je sve na foru ovih novih hitova koji trešte po radio stanicama?

Vidi jel imaju VH1 classic http://www.vh1.com/music/vh1classic/main.jhtml

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi imamo B net i zadovoljni smo..tu i tamo se dogodi da neke račune ne proknjiže dobro, pa se odjednom stvori neki dug..pa se vuče mjesecima i onda nakon usklađivanja riješimo misteriju.ono što je ok kod njih je to da brzo reagiraju u slučaju prekida veze i dolaze na lice mijesta-isti dan od prijave smetnji ili sutra dan...Imamo digitalnu tv i internet preko njih. tel ne, pa o njemu ne znam ništa-iako nude i tu opciju.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam došla vidjeti rasplet - jel se tash riješila bt neta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •