Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Meli slastice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Meli slastice

nisam siguran da je ovo dobro mjesto za postaviti pitanje jer ja ne volim kuhati i ne želim za blagdane provesti dane nad pećnicom u nadi da će mi koji kolač uspjeti pa sma mislila naručiti iz melia, ali ne znam ni kada se to naručuje, jel to postoji neki pravilo, gužva je pa najavi 10 dana ranije i koja je uopće cijena tih sitnih kolača? ja sam uzimala iz cukeraja, jako su mi se pokvarili i posebno me razočarali s cheese cake-om koji sam na kraju bacila tak da sada odoh u meli..pa ak znate, pomoglo bi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meli ima novu poslovnicu u staroj Vlaškoj. Nemam pojma kada treba naručiti torte, ali sitnih kolača imaju stalno u prodaji

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prije par godina smo naručivali blagdanske kolačiće iz Melija. Uglavnom, u ovo doba godine imaju veeeeliku gužvu i treba se dosta ranije naručiti, mi smo naručili već početkom studenog i teta nam je rekla da već ima cijelu ispisanu listu! Pokušaj, ali budi spremna da je moguće da su već puni narudžbi. Znam da pred Božić najčešće peku samo ono za narudžbe a jako malo za dućan, ali svakako provjeri. Sretno!

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za meli koliko znam narucuje se puno unaprijed. Mi uzimamo tamo za svadbu torte... cijela obitelj..

Daj reci koju o Cukeraju...
    Ucinilo mi se kad sam prosli put kupila komad torte da slag nije bio pravi od slatkog vrhnja... jel to prividjenje od prehlade ili tuzna istina??

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj kak sam se razveselila Meli u Vlaškoj super.
    Upravo naručila 1,5 kg stitnih kolača, pet vrsta.Čak sam mogla i birati dan kada ću ih pokupiti.
    Posljednje uređivanje od Cocolina : 16.12.2010. at 15:05

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Joj kak sam se razveselila Meli u Vlaškoj super.
    Upravo naručila 1,5 kg stitnih kolača, pet vrsta.Čak sam mogla i birati dan kada ću ih pokupiti.
    I koliko to dođe?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kila je 120 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •