ja sam svojem poklonila jedne godine kutiju za alat, onu na dva kata i bio je super pogodak. mozda nekome pomogne kao ideja u slucaju da vam muz voli stalno nadogradivat svoju zbirku busilica, brusilica, odvijaca, kljesta i sl.
pederusa..hm dobra ideja za mog..
Ono sta bi on htio - za to nemam novaca, ono sta bi mu ja kupila, njemu bi bilo bezveze... U zacaranom sam krugu. Dobit ce kozni remen najvjerovatnije i dobro.
I, što je Djed Mraz stavio pod bor vašim muževima?
Ja dobio ono što sam tu i napisao (znao sam da me prate), i oduševljen sam...![]()
U kronicnom nedostatku vremena da mu odem nesto kupit nakraju je pod bor dobio - mene! U svoj mojoj raskosi i sjaju
Al dobit ce ga N.g. remen, nadam se da cu nac sat vremena da ga odem kupit.
Cigar cutter zajedno s jednom vrlo dobrom cigarom i neki ludi zeleni čaj (počeo čovjek brijat na čajeve).
Inače, Moover, nisi nam bogznašto otkrio... osim da ako čovjek ima neki interes ili hobi da se vodimo za tim :/ a to smo znale i prije muškog uvida.
poklon mužu za godišnjicu braka??? a i valentinovo ce ubrzo. za godišnjicu jeli ok poklon onaj set za poker igrati.
Posljednje uređivanje od zadarmamica : 18.01.2012. at 10:23
imamo ekipu za poker.kumovi sa vincanja i krštenja.onda je to idealan poklon. muževi nek igraju, a mi žene cemo se sa dicom igrat.![]()
Podižem ovu temu jer u postu 144 ima muški komentar svih ideja za poklone.
a meni treba ideja za poklon "pomirenja" jer se u zadnje vrijeme samo svadjamo... ima tko ideju?
kad gledaš filmove i serije, oni obično jedan poseban poklon vezuju uz pomirenje![]()
Ha ha istina...
Moj će pod bor dobiti čarape i pretplatu na časopis More....
Posjet obiteljskom terapeutu da otkrijete razlog stalnih svađa ?
moj je dobio jastuk (jer mu se jastuk raspada, ne mogu ga više gledati)
oh kako romantično
ali, možda dobije i odlazak u kino, ako se zvijezde poslože, pa makar i u popodnevnim satima (ako uspjiemo udomiti djecu na par sati)
Moj će dobiti one domino kocke od 1m i Delicija i vestu. Samo ne znam kako ću dotegliti doma jer on dolazi po mene!
Moj bude ove godine zadovoljan poklonom.kupila sam mu izlet na plitvice i janjetinu putem,spavanje u nekom fora hotelu i teletinu na povratku.trosak mali jer sam iskombinirala one ponude tipa kolektivne i to.
jedini problem sto idemo ribica i ja sa njim.
a danas je tak tužno rekao-ma oni opet idu nekam na dvodnevni izlet.zasto mi nikada neidemo?e pa išao budeš.
ja am zaboravila na poklon omg...dal ću uspjeti sutra čito sumnjam...ali možda na badnjak ujutro
ili ću piđamu za koju znam da mu treba ili novčanik...a i trebaju mu i te blutooth slušalice...
Ove godine dobiva Medveščakov dres, personaliziran, sa svojim prezimenom na leđima. Bit će oduševljen, već vidim.![]()
Haltere i čarape. Da ih ti obučeš, ne on.
Ili ljubav u očima i riječima.
Valjda nisu te svađe tolike da više intimnosti nema.
Jer, ako ne pomognu riječi, neće ni poklon.
Za svađu treba bar dvoje. Ako ne želiš svađu, nemoj se svađati. Ustvari, možda da nađeš uzroke i spriječiš ju prije nego se razbukta. Ali i on to treba željeti.
Ne znam, a možda bi djelovalo da kupiš neki film pa da ga zajedno pogledate na kauču (oni halteri ne bi bili naodmet). Naravno, samo ako to želiš.
Hvala vam cure!
izlet planiramo od proljetos, ali em se nema para em nemamo kud s djecom... znaci to ceka. rutina vazda ista kod njegovih, al je on napokon na moje zaljenje "naredio" starcima promjenu, znaci sad sam ja na redu
znamo mi u cemu lezi problem, al nikako ga rijesiti...
film na kaucu - zaspemo oboje! stvarno nam treba malo promjene...
moj će dobiti kapu,rukavice i ulaznice za Hobita koji si želi pogledati(naravno idem i ja)
S obzirom da moj muž zazire od nepotrebnih poklona i trošenja novaca za bedastoće, ja sam njemu kupila ono što mu stvarno treba a što nikako da si sam kupi, a to su potkošulje. Znam da je nekima to možda bzvz, ali mi em nemamo para za neke skupe poklone, em ne patimo od toga. Uz to sam mu onak iz fore kupial onozvonce kaj ga imaju na info puletevima u motelima po Americi...ajme kako sam to opisala...Zvonce je crveno, ljubavno, an njemu pieš "ring for me". Inače si mi nikaj ne stavljamo pod bor ali kak su klinci sad već počeli pitati zakaj je to tak, ove godine će i nama doći djedo mraz da im srce bude na mjestu.
ajme zvonce je super...
Gdje si to kupila i koliko košta? Mogla bi to svome kupiti za rođ.
MM u 12. mj. ima rođendan, pa se moram još više potruditi oko poklona.Za rođendan je dobio novi novčanik sa nešto love unutra, a kako u budžetu nije bilo dovoljno za moj ukus, onda sam mu dvaput iskopirala jednu novčanicu od 100 kn (to je nelegalno, jel da?
) i na poleđini napisala od kojeg do kojeg datuma se mogu unovčiti.
(U nedostatku nofčeka mi je mašta proradila.
) Pod bor će dobiti novi CD Rolling Stonesa, to će mu se sigurno dopasti.
![]()
uf, west gate mi nikome nije usput...jel netko možda ide u west gate?
Ali to ti je na štandu funky fisha, ja vjerujem da onda to oni imaju u svim svojim dućanima koje nema di nemaš. Ima u cityju, u Avenu Mallu, vjerojatno i u Areni...
mm je isto dobio parfem i odusevljen je. vec se spricka. jos mu zelim uzeti aluminijski drzac za bicikl, ali preskupo mi je to sad. mozda iza bozica ako ostane novaca.
vidim, jastuci su totalno in ove sezone!! i moj će spavati na novom jastukuovaj koji ima sad ide u smeće istog trena! grozno, nemam pojma kak je spavao do sad na tome
ništ se nije žalio, a ja gospođica pokraj na tempuru
uglavnom, ako još netko želi biti totalno in, u yjisku ima veliki izbor jastuka i još su na sniženju!
haha, gledam danas ja jastuke i ima neki fini, memory, silver protect, puno novaca, sve se neckam i na kraju si mislim prosli mu je kcer zapisala, prevelika mi je to investicija dok smo svi u krevetu
moj spava bez jastuka.
i dobit ce neke majice, nemam nista romanticno ni iznenadujuce, bas mi je bed, al tak je ispalo.
ja sam svojem poklonila ovu knjigu
doduše, i MM-u treba jastuk, to ću onda za rođendan, koji je skoro