Pokazuje rezultate 1 do 50 od 311

Tema: Poklon za muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja svom ne mogu nikakvu robu, jer ga to nimalo ne raduje....a kao malo dijete je kad su pokloni u pitanju Zanima ga samo tehnika, a ja to ne znam kupit..

Prošle godine sam mu kupila sanjke...a ove godine će dobit Nescafe Dolce Gusto aparat za kavu...ako se odlučim dat toliko novaca...jer sam totalno bez ideja.

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ja svom ne mogu nikakvu robu, jer ga to nimalo ne raduje....a kao malo dijete je kad su pokloni u pitanju Zanima ga samo tehnika, a ja to ne znam kupit..

Prošle godine sam mu kupila sanjke...a ove godine će dobit Nescafe Dolce Gusto aparat za kavu...ako se odlučim dat toliko novaca...jer sam totalno bez ideja.
    Ako možda pomogne: netko mi je rekao da taj aparat u Metro sad košta 666 kn - pa eto, valja provjeriti.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Prošlih godina sam znala što bi želio i pogodila - mini magliteicu i švicarski nož (baš Victorinox).
    ove pojma nemam, vjerojatno će dobiti finu crnu čokoladu, to je samo dodatak, jer je dobio
    kertu za Balaševića.

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku

aparat je super kava savrsena nece pogrjesit s ovim ,,,,,
    dobila sam ideju ovdje dobit ce ove godine pederusu uvik mu je oko struka a dobit ce lipu novu,,,inace mu uvjek kupujem ili parfeme ili robu jaketu neku kapu ili tako to mu je najdraze,,,novcanik sam mu prosle godine i set cipova i karti za poker e to mu se svidilo

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

pederusa..hm dobra ideja za mog..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •