Pokazuje rezultate 1 do 50 od 311

Tema: Poklon za muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

što fali finim toplim čarapama?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam htjela pitati istu stvar

Gledano iz vlastitog kuta, više bi me veselile čarape (npr. debele planinarske dokoljenke) nego npr. ultra-dosadna knjiga koju mi je poklonio za rođendan, a ja mu nisam imala srca reći da znam za tu knjigu i da je nečitljiva

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Ima ih punu ladicu, pa još jedne nisu fora

Ja svom ili neki CD, knjigu, sat, parfem, pidžamu, mede8ter (ovo je malo skuplje ali koristi zapravo svima), ove godine htjela foto privjesak al zaboravila naručiti na vrijeme :mrgreenn:
    Posljednje uređivanje od (maša) : 18.12.2010. at 22:44

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
    Ima ih punu ladicu, pa još jedne nisu fora

Ja svom ili neki CD, knjigu, sat, parfem, pidžamu, mede8ter (ovo je malo skuplje ali koristi zapravo svima), ove godine htjela foto privjesak al zaboravila naručiti na vrijeme :mrgreenn:
    Pa možeš sama preuzeti foto privjesak, ne moraš čekati da ti ga dostave, samo plati online, nu ođe http://www.optimum-online.hr/detalji...004_black.aspx

Što je mede8ter?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Pa možeš sama preuzeti foto privjesak, ne moraš čekati da ti ga dostave, samo plati online, nu ođe http://www.optimum-online.hr/detalji...004_black.aspx
    joj, ovo ti je super ideja... to bih mu mogla za ročkas jer će i ročkas doći brzo... ajd pliz javi kad isprobaš kak si zadovoljna.... ili jel ima još netko iskustvo s tim? zanima me kakve su kvalitete fotke, jel osjetljivo ak se malo lupi s tim itd.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa Vidi poruku
    joj, ovo ti je super ideja... to bih mu mogla za ročkas jer će i ročkas doći brzo... ajd pliz javi kad isprobaš kak si zadovoljna.... ili jel ima još netko iskustvo s tim? zanima me kakve su kvalitete fotke, jel osjetljivo ak se malo lupi s tim itd.
    Ja sam ga kupila na ebay-u za 34 kn, od 16 MB i stane 150 fotkica. Dosao mi je nakon 25 dana. Odusevila sam se ekranom i kvalitetom slika jer se stvarno super vidi. Palis-gasis kad zelis, mozes staviti da ti bude sat ili neka druga opcija pozadine, ne moraju biti samo slike. Ma fora je, a jeftino
    Za ove domace ne znam ali vidim da su 1 MB sto znaci da stane puno manje slika.
    Posljednje uređivanje od sweetmint : 19.12.2010. at 21:30

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku

Što je mede8ter?
    ato sve gledam na ebayu :D...tamo je nekih 6 USD sa dostavom

mede8ter je sprava poput hard diska koja se prišteka na komp i čita sve živo što se stavi na njega i ne koriste se više CDi i DVDi

nama sad svi crtići, filmovi, slike, muzika, koncerti, vježbe na njemu a CDi i DVDi na tavanu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •