Pokazuje rezultate 1 do 50 od 311

Tema: Poklon za muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kupi ti lijepo neko sexy donje rublje, za sebe

sigurna sam da će mu se taj poklon najviše svidjeti

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    kupi ti lijepo neko sexy donje rublje, za sebe

sigurna sam da će mu se taj poklon najviše svidjeti
    Ma znaš šta, čitam ove prijedloge pa kad sam došla do onih gdje će žene sebe pokloniti zamislila sam sebe pod borem s mašnom, i dijete koje baulja preko mame i pokušava doći do poklona dok mm razmišlja što bi točno trebao napraviti sa mnom u tom trenutku.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znaš šta, čitam ove prijedloge pa kad sam došla do onih gdje će žene sebe pokloniti zamislila sam sebe pod borem s mašnom, i dijete koje baulja preko mame i pokušava doći do poklona dok mm razmišlja što bi točno trebao napraviti sa mnom u tom trenutku.

Ja sam svom htjela kupiti bluetooth, ima dva moba i vječito mu jedan zvoni pa sam nekako zabrijala da će se moći uparit sa oba telefona, no ništa od tog pa sam odustala.
    Ja inače kupujem samo praktične poklone,od zimske jakne do zagrebačkog melema (taman su izašli u metalnim kutijicama).
    Ove godine doduše planiramo kupit novi tv na njegovu inicijativu pa eto, evo poklanjam mu pravo biranja programa cijeli siječanj, to mu je onda i za rođendan.Naravno prednost klinaca je neupitna.
    Srećom ima malo nogometa a puno skijanja...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo sličnu sliku i ja imam u glavi.

Budući da mm zna da pišem ovdje i pod kojim nickom, neću vam napisati što sam mu kupila ove godine, ali evo par prijašnjih poklona: knjige u ogromnim količinama, pulover od kašmira, svileni šal, auto na daljinsko upravljanje (to si je želio kao dijete, ali nije dobio ), svilene kravate... Inače je mm veliki štovatelj tehnike, ali ja to ne znam kupiti - bojim se da ne nabavim nešto krivo.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sanja uzmeš mu poklon bon u nekom dućanu s tehnikalijama.

nama je ove godine zajednički poklon - protuprovalna vrata

Mancy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hmm,ja sam ove godine odlučila kupiti mu majicu,ili neki lijepi pulover...jer on majica nikad nema

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Svake godine iskoči tema s idejama za poklone za djecu, a ja s tim nemam problema jer djeca svašta žele i ne ustručavaju se to reći glasno.
    Ali muž! Bez ideje sam.
    (Još mu je nedavno bio i rođendan pa još pamtim muku izbora tog dara.)

Ideje, ideje amo!
    (Rakija mi nije dovoljno dobra ideja.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •