-
Mužu, kad nemam neku posebnu ideju, kupim košulju, ili vestu, ili kao ove godine kapu i šal.
Što se tiče mame, njoj mi nije problem kupiti, ali moram kupiti poklone i svekrvi i svekru, i još to sve mora biti podjednako jer se često zajedno otvara. Svekrvi mi je problem kupiti poklon.
Ove godine sam im svima kupila kožne rukavice.
A inače lani npr. majice, crne pa s nekim ukrasima u Espritu, marame u Carpisi (u Carpisi posebno volim kupovati jer ti poklon od 100 kuna zamotaju kao da je koštao 1000
), pa onda razne šalove itd.
A za mamu samu mi je uvijek dobar poklon knjiga, razmišljam da joj ove godine za NG kupim Ferrante, ili recimo za nju su uvijek dobre knjige hrvatskih pisaca, npr. Ivana Šojat, pa onda voli Mani Gotovac, pa joj je super Predsmrtni dnevnik od Igora Mandića (malo morbidno ali to je sama naručila), a onda dalje voli kojekakve kvazi duhovne knjige pa joj i to znam kupiti. Onda - voli kuharice, recimo jako joj se svidjela kuharica Suzy Josipović, a sad je npr. izašla Hrvatska kuharica koju je sastavio Mate Janković.
Nadalje moja mama voli i knjige o uređenju doma. A osim knjiga, uvijek voli dobiti i kozmetiku, neku dobru kremu, pa parfem, a i neki mali aparat za kuću kao npr. kuhalo za vodu i slično.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma