-
Meni je jednom netko rekao da većina djece počne bolje spavati kad izađu trojke. Kod nas je bilo baš tako.
Moje dijete je preko dana spavala točno sat i 15. A preko noći nekakvih 11 sati, ali uz puno buđenja. I igranja. I svačega.
Izašle trojke, počela spavati cijelu noć. Da, da... cijeeeelu noć! Curke, znam da sad izgleda kao da nikad neće doći... i da ste umorne i da vam je dosta svega (i pitanje je kakvi su živci,meni su već bili prilično načeti - što je stvarno i realno, s tako malo spavanja, a toliko napora preko dana)... ali doći će, i prije nego što mislite. S vremenom će biti sve bolje, sigurno!
I još jedna stvar koju bih vam htjela reći... ja sam stalno negdje duboko u sebi mislila, ako se sad budi 4-5 puta, onda mora proći faza da se budi 2-3 puta, pa onda jednom... nekako sam pretpostavljala da to mora ići postepeno. Mislim da to može biti kriva postavka (iako neka djeca idu po tom uzorku)... Nemojte se bedirati ako se dogodi da sa 2-3 ode na 4-5, i misliti, ajme nikad neće. Kod nas je bilo 4-5, pa 2-3, pa onda opet 5-6... i onda nijedno?? Taj trenutak dođe, sasvim sigurno... no teško je predvidjeti kada.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma