oprosti ali jako mi je drago kad vidim da nisam sama...moram ovu temu pokazati MM jer ja sam njemu uvijek za sve kriva...moja će uskoro napuniti 4g..a šta da kažem ne spavam dulje od 3 sata dnevno, ostarila sam 10g i udebljala se 7kg..kažu da ne spavanje pogoduje debljanju jer ja drugog razloga ne vidim....
U vrtiću popodne spava, doma samo ako je se vozi u sjedalici....sad je bila tjedan dana bolesna i ja odlučila stavljati je popodne spavat..glazba igračka i prva tri dana je išlo...kasnije vrištanje,bacanje, povraćanje...katastrofa.........sad se noću dižem da je stavim piškit...moram priznat da nisam ova 3 dana jupiii....ali naravno ona spava s nama ili samnom nakon 2-3 sata spavanja to je otkrivanje, penjanje na leđa, pričanje i vrištanje u snu, udaranje nogama.....prije smo se budili zbog dojenja do 2,5g...onda zbog vode i tute....išle smo spavati 2g svaki dan u 7h ujutro ustajale u 12 u podne a između toga sto puta dojenje...onda su mi znali reć ti spavaš cijelo popodne...došlo mi je plakat....apsolutno non stop samnom-spava, kad ustane...po danu ne bi spavala ni sekunde i tako budna do 7h ujutro.....nekad bi malo zaspala u kolicima dok bi je šetala ok 6km pješke itd. doktorica kaže to je tako djete-inteligentno, hipersenzibilno, pametno nadareno- a ja mrtva umorna i stara, da ne govorim na sve se udebljala, nemam nikakav društveni život, fax nisam završila itd...nadamo se boljem-samo nek su zdravi............i onda se svađam s svima koji me stalno špotaju zašto ne idem na drugo djete-nisam se još ni od ovog odmorila,ha,ha.........seka me je napadala, a sad kad je ona dobila jednu malu hiper aktivno razumije me-ali njezina spava cijelu noć, u kinderbetu i dvaput na dan..a to znači vremmena i za sebe i posao u kući...........a drage moje svi misle da je biti majka, našminkat se, nalickati bebu, staviti je u kolica i u šetnju-i kako mi ništa ne radimo,ha,ha