Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kako nakititi pvc stolariju

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno kako nakititi pvc stolariju

Dakle imam pvc vrata i sad bi ja nekako natefterila girlandu(umjetni bor) na njih, samo ne znam kako..
    Probala sam sa različitim ljepljivim trakama i nisam baš bila uspješna.
    Za vijenac na vrata sam dobila od cvjećarke neku kvačicu sa vakumom koja bi bila super ali takvih nema u mom gradu za kupit, a i da ima jako su skupe, a ne bi dala za kvačice više nego za sve ukrase kompletno.
    Nisam još probala sa krep trakom(onom za krečenje).
    Ima neko neku ideju, naravno da ne ostavlja tragove?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa zabij čavliće iznad vrata, u zid, pa zaveži girlandu na par mjesta špagom i okači. Možeš ih zabiti gore u lijevi i desni ugao iznad štoka i u sredinu isto. Tako bi ja.
    Posljednje uređivanje od ivancica : 17.12.2010. at 12:03

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Iznad vrata je staklo skroz do stropa, mogla bi jedino u strop pa spustit špagu do visine vrata.
    Mogla bi probat, ako ova traka ne upali.
    Hvala na ideji...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja bih radije odustala od girlande nego bušila rupe po stropu/zidovima, girlandu ćeš imat max mjesec dana, a rupe ostaju (osim ako ne planiraš gletat i krečit)

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Upravo tako ja ih imam isto i ne kitim na vratima no big deal

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo po svojoj kuci "instalirali" male kukice pod strop (sve u "krug" okolo kuhinje i dnevnog boravka) i te kukice su trajne, ne skidamo ih, i svake godine su sluzile za postavljanje ukrasa...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam mislila male čavliće zakucat ali mm ne da, ipak smo kupili neke vakum kvačke i sve je super, ali na ovih -19 popustile su.
    No nema veze, bitno da mi imamo nešto u planu okačit vani.
    Meni osobno to vani ništa ne treba ali mm i klinci bi da svjetli nešto vani, meni same svjećice nisu baš nešto pa smo se dogovorili stavit grinaldu sa svjećicama...
    Druga opcija je jelen svjetleći jelen koji vrti glavom , srećom imamo psa koji ne bi podnio uljeza u dvorištu...

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Iznad vrata je staklo skroz do stropa, mogla bi jedino u strop pa spustit špagu do visine vrata.
    Mogla bi probat, ako ova traka ne upali.
    Hvala na ideji...
    A sa strana vrata? Ja bih riskirala 2 male rupice. Koje uostalom i možeš pogletati kad prođu blagdani, pa nagodinu ponovo. Ili ostaviš pa prigodno za druge blagdane opet nešto staviš.

Ja tako imam čavlić na vratima stana za vjenčić. Na valentinovo stavim nešto prigodno, pa za rođendane zakačim balone, oko Uskrsa neki proljetni vjenčić, za Nikolu krpenu čizmu...ideja ima napretek.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam na vrata kupila one obične kvaice za kuhinjske krpe, smoljepljive, za neke sitne pare i poljepila po štoku i zakvačila sa tankom špagicom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja već godinama vežem tanku špagu ili čvrsti konac za vez za pante (šarke) pvc stolarije i na toj špagi vise lampice s unutarnje strane prozora. Imamo mrežu za dnevnu sobu. Špagu vežem tako da otvorim prozor pa provučem, svežem u čvor i zatvorim. Prije nego smo dobili mrežu, imala sam obične lampice (girlandu) prebačene preko te špage kao preko štrika za veš. I božićna zvijezda je visila jedne godine.

Lijepljenje ne daje rezultate (selotejp otpada, izolirband također, a industrijska ljepljiva traka je vrag - ne da se očistiti).

U dječjoj sobi smo također odustali od lijepljenja bilo čega i učvršćivanja za pvc stolariju. Sad imamo svjetleću kuglu koja visi na srednjem prozoru s karniše (imamo jednu slobodnu kukicu od zavjese samo za to; na njoj inače kroz godinu vise kineska zvona).

Prve godine stavila sam one ukrase od boja za staklo. Nikad više mi to nije palo na pamet - jedva jedvice sam očistila. Sad samo zalijepim platnenog djeda Mraza s unutarnje strane i gotovo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •