-
goljak
molim info.
koje sve preglede se moze tamo napraviti i na koji nacin (uputnica ped. ili spec.)?
jel moguce doci i sve obaviti u jedan dan.
-
Pregled fizijatra, neuropedijatra, psihologa, logopeda. EEG, vidne i slušne potencijale.
Dovoljna je uputnica pedijatra, ali na termin se čeka mjesecima.
Za timsku obradu (fizijatar, neuropedijatar, logoped, psiholog) u jednom danu smo se morali zapisati barem 3 mjeseca unapred.
I mislim da veće dijete mora biti njihov pacijent da bi to tamo obavilo.
-
Moguće je obaviti pregled fizijatra, neuropedijatra, EEG, UZV mozga, evocirane potencijale sluha i vida, logopeda i psihologa. Možda i defektološki pregled, zapravo vjerojatno, to ne znam. Da li je moguće u jedan dan - teoretski je, oni i pokušavaju složiti stvari tako da budu u jednom danu (mislim na preglede, ne pretrage), npr. da se u jedan dan složi fizijatar+psiholog+logoped, ali gužve su jako velike i za sve se preglede dugo čeka, pa to sigurno još dodatno komplicira. U principu mislim da logopedski i pregled kod psihologa (a možda i neuropedijatra, zapravo vrlo vjerojatno) mogu obavljati samo goljački pacijenti, što znači da se dijete mora pratiti kod fizijatra na Goljaku. Ako se radi o nekome izvan Zagreba, oni imaju i bolnički odjel, Mama i beba, na koji vanjski pacijenti mogu doći i dobiti sve preglede i pretrage koje su potrebne.
-
Ako netko zna prezime logopedice ili defektologice dr. Morana ... na Goljaku
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma