Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: goljak

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno goljak

molim info.
    koje sve preglede se moze tamo napraviti i na koji nacin (uputnica ped. ili spec.)?
    jel moguce doci i sve obaviti u jedan dan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pregled fizijatra, neuropedijatra, psihologa, logopeda. EEG, vidne i slušne potencijale.
    Dovoljna je uputnica pedijatra, ali na termin se čeka mjesecima.
    Za timsku obradu (fizijatar, neuropedijatar, logoped, psiholog) u jednom danu smo se morali zapisati barem 3 mjeseca unapred.
    I mislim da veće dijete mora biti njihov pacijent da bi to tamo obavilo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moguće je obaviti pregled fizijatra, neuropedijatra, EEG, UZV mozga, evocirane potencijale sluha i vida, logopeda i psihologa. Možda i defektološki pregled, zapravo vjerojatno, to ne znam. Da li je moguće u jedan dan - teoretski je, oni i pokušavaju složiti stvari tako da budu u jednom danu (mislim na preglede, ne pretrage), npr. da se u jedan dan složi fizijatar+psiholog+logoped, ali gužve su jako velike i za sve se preglede dugo čeka, pa to sigurno još dodatno komplicira. U principu mislim da logopedski i pregled kod psihologa (a možda i neuropedijatra, zapravo vrlo vjerojatno) mogu obavljati samo goljački pacijenti, što znači da se dijete mora pratiti kod fizijatra na Goljaku. Ako se radi o nekome izvan Zagreba, oni imaju i bolnički odjel, Mama i beba, na koji vanjski pacijenti mogu doći i dobiti sve preglede i pretrage koje su potrebne.

Pticica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako netko zna prezime logopedice ili defektologice dr. Morana ... na Goljaku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •