Imam na desnoj dojci kvržicu koja me ne boli i mislim da nije došlo do zastoja jer nemam nikakvih teškoća... Pojavila se kad smo počeli dojiti .
Stalno je iste veličine i ne nestaje!? Što je to!?
Imam na desnoj dojci kvržicu koja me ne boli i mislim da nije došlo do zastoja jer nemam nikakvih teškoća... Pojavila se kad smo počeli dojiti .
Stalno je iste veličine i ne nestaje!? Što je to!?
Ma to ću obaviti svakako, ali sam se nadala da je možda koja od vas imala sličan problem pa da je na kraju bilo sve OK. :/Elly prvotno napisa
Pojavila se sad kod ste poceli dojiti (2006?)?
Ja nisam imala kvrzicu tijekom dojenja, ali jesam prije par godina. Pojavila se, bezbolna i iste velicine, bila jedno mjesec dana i nestala-masno tkivo hormonski uvjetovano.
Vjerojatno nije nista, ali odi da ti pregledaju.
Da evo pojavila se prije cca 2 tj. Zato sam i stavila tu pod dojenje jer sam mislila da ima veze jedno s drugim...tanjads prvotno napisa
Ja sam tom prilikom zvala dr-ona rekla sacekajte jos tjedan-dva pa kao ne nestane idite kontrolirati. U medjuvremenu kontrolirajte da ne raste. Kvrzica nestala kroz par tjedana. Vjerujem da ce i tebi, ali bolje je da odmah odes na kontrolu-da se ne nerviras dok cekas. Kad se sjetim koliko sam se pipala i strahovala-da mi se sad nesto pojavi odmah bih se zaputila na pregled.
nadam se da kod tebe neće biti tako, ali ja ih imam već 3 godine, ne kvržicu već kvrge (množina).
nakon silnih zastoja, kupusa, obloga od mlijeka, svježeg sira, isčitavanja raznih knjiga o prirodnom liječenju, uzimanja homeopatskih pripravaka, obloga od verbene, ječma i bogtepitaj čega sve ne,.... meni su kvrge ostale,.....
redovito kontroliram na Radiologiji, idem na UZV dojki, sve dobro
ista stvar i u ovom dojenju, pojavile se neke nove, zalijepile za stare, jednostavno sam sklona kvrgama i zastojima
meni je moj doktor rekao da su mi atrofirale neke mliječne žlijezde, da se to zna dogoditi
uspješno dojila starijeg sina i sad ovu malu srećicu koja se zove Jan