Citiraj vmartina prvotno napisa Vidi poruku
Jannocka, daj mi napiši kako je izgledala radionica na kojoj si ti bila i jesu li svi sudionici bili zadovoljni
Ivarice, mislim da policija ne treba nikoga zastrašivati, pa nisam mislila da dođu specijalne postrojbe ATJ Lučko . Zar ne bi bilo potrebno da se netko tko se u policiji bavi kriminalom na netu pojavi pred roditeljima i kaže koju o primjerice internetskoj pedofiliji, bullyingu? Možda bi onda neki roditelji koji pojma nemaju što im djeca rade na netu malo zainteresirali. Pa onda možda ne bi 200 klinaca iz Bjelovara osnovalo grupu za linč profesorice matematike na Fejsu.
vmartina, slažem se u svemu.

ne razumijem zašto netko misli da policija zastrašuje djecu...ili, zašto se policiju uopće stavlja u takav kontekst.
moja škola jako dobro surađuje s policijom, često su nam na nastavi (u vezi sigurnosti na cestama ili čega drugoga). klinci 6. razreda su čak dobili i 1. nagradu na natječaju MUP-a Živim život bez nasilja i danas su u Zg na fešti s Oliverom i Gibonijem.

mi u školi znamo dosta, ali ima ih i koji znaju više od nas. i takve bi suradnje trebale biti češće.

o roditeljima ne bih (zadržat ću svoje mišljenje za sebe), jer ću biti razapeta na zid