Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: ima MZOŠ para...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj vmartina prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, meni se stvarno digao živac na ovo "ekonomičnije". Mi smo inače turbo ekonomični i zbilja nas se može upregnuti za sve. Očito da se sada na nas pokušava prebaciti i dio odgovornosti za to što djeca rade na netu i to doma, ne u školi. A da malo roditelji brinu o tome što im dijete radi dok je doma za kompjutorom?
    vmartina, ja mislim da se ne pokušava prebaciti dio odgovornosti na učitelje/nastavnike/profesore, nego da je škola odlično mjesto za raditi s roditeljima. npr. ja sam uvjerena da puno ljudi uopće ne razmišlja o tome što se sve njihovoj djeci može dogoditi na netu, i ne samo one stvari koje spadaju u domenu npr. policije, nego i običnije, svakodnevne stvari o kojima puno roditelja ne razmišlja ili nisu svjesni ili tako nešto

mislim da niš ne košta npr. na roditeljskom sastanku popričati o tome što djeca rade na fecebooku, i na što bi roditelji trebali paziti

ima onih koji nažalost nemaju baš neki odnos s djecom i kasno ga je graditi u kasnim godinama - i za tih nema nekog spasa
    ali ima i onih roditelja koji imaju odličan odnos sa svojom djecom, i puno obostrano povjerenje, pa ni oni ni njihova djeca nisu svjesni koje sve opasnosti vrebaju na internetu. e, za njih bi bilo korisno da neke stvari saznaju. a mislim da je škola dobro mjesto za to.

i mislim da veliki dio profesora isto tako nije dovoljno upoznato s temom
    Posljednje uređivanje od puntica : 21.12.2010. at 20:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •