Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
roditelji nisu svjesni opasnosti. nisu. koliko god da se kuže u internet
X

Meni je žao što su pojedine osobe istupile u javnost sa negativnim stavom o ovoj edukaciji isključivo na temelju teme korištenja CARNetovog webmaila a čija je poanta da se nastavnici počnu koristiti službenim e-mail adresama - ne učenje kako poslati i primiti e-mail. Iako se ne slažem da je dovoljno znati napisati i poslati poruku - službena komunikacija zahtijeva i određena pravila ponašanja.
Imam dojam da se zbog toga radionicama ne pristupa ozbiljno i odgovorno koliko bi trebalo biti uzevši u obzir ovako ozbiljnu problematiku.

Ako se netko pita - ja sam na ovoj temi i roditelj i nastavnik. Iako znam da znam puno više od naše učiteljice i od nje očekujem da razgovara sa mojim djetetom.
I kako je gospođa prof. savjetnik sa nekog od gornjih linkova napisala da se osjeća uvrijeđeno i poniženo tako se i ja smatram uvrijeđeno i poniženo da netko žali 4h svog vremena da pripremljene materijale odradi sa mojim djetetom. Jer 4h nije dovoljno ni da se pripremi samo tema o sigurnosti na internetu.