ne znam u kojem razredu?
mene su molili roditelji od i. frendova da ja njihovoj djeci otvorim profile na fejsu jer oni ne znaju nista o postavkama privatnosti, pa sam to i ucinila
sad kad gledam komunikaciju te djece na fejsu, zao mi je sto u paketu nisam odrzala lekciju i za njih i za roditelje, pa i ja ovaka neuka kakva jesam
cak i kod svojeg sina se skoro pa svakodnevno iznenadim kako ne razmislja, npr mjesecima mu govorim da u mmorpg igri koju igra ne pise nista o sebi i onda se on na fejsu, na stranicama od te igre javlja na njihov zid gdje ih ovi navlace da napisu ime svojeg lika
koje programe za sigurnost preorucuju u skolama? ove koji su dio windowsa kao u linkovima koje je janoccka slala? zamisljeno je da onda djeca to sama sebi doma instaliraju?
ja sam isla prije par godina na tecaj o sigurnosti djece na internetu (jedina mama, ostalo sve profesorice - sve skupa same zene) i stvarno mi je koristio jer mi je osvijestio neke stvari kojih nisam bila svjesna, a bojala sam se onih koje su statisticki najmanje opasne. tada smo dobili preporuku za k9 program i do ove godine sam ga koristila na i. kompu, bio je super.
spa sto jos uvijek matica ne radi?
nije radila ni u rujnu kad smo mi trebali svjedodzbu zbog promjene skole, nevjerojatno