@ ivarica: Ovdje je program nastave informatike u V. razredu OŠ. Baci oko na 6. poglavlje. Osim u OŠ radi se i u 1. razredu SŠ. Informatika je u SŠ obavezna.
Ali opet velim, stvar je snalažljivosti - ako se ne osjećam kompetentnim pričati o nečemu, pozvat ću stručnjaka koji će učenicima pričati o tome. Pa bolje da im taj netko onda kaže kako treba neg da ja napravim štetu pričajući o glupostima.
Što se e*shitice tiče...odlučio sam da je neću ispunjavati u školi već ću je ispuniti doma večeras. I nadati se da sve radi. Sinoć mi je usred rada samo riknulo uz obavijest "Greška u bazi podataka".
@ Janoccka: Propuštaš poantu. Nemam ja ništa protiv educiranja. Dapače. Ali ponavljam - onaj kojega tema ne zanima će sjediti ko drvena Marija i pustiti mozak na pašu. Dakle, ti, ja, svi mi porezni obveznici ćemo platiti za educiranje osobe koja je u toj prostoriji trenutno ukras. Žao mi je što pristupaš ovom razgovoru sa dozom.....sarkazma?.....pogotovo jer sam dao jasne prijedloge što se moglo napraviti, a ne da se stihijski radi i potroši brdo para. Još više mi je žao jer sam jasno napisao da ova edukacija nije potrebna jer materijali (koji su također masno plaćeni) postoje na LMSu. I da, uzimam si za pravo reći i da Učilica i ova edukacija ništa ne valja (za obje stavke sam sasvim jasno objasnio svoje stajalište). I dok god se troše MOJI NOVCI uzimat ću si za pravo to jasno i glasno govoriti. Dok god bude šutjeli ništa se neće promijeniti, a sutra će se netko sjetiti održati nam edukacija o pravilnom brisanju školske ploče.![]()