Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: ima MZOŠ para...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

@ ivarica: Ovdje je program nastave informatike u V. razredu OŠ. Baci oko na 6. poglavlje. Osim u OŠ radi se i u 1. razredu SŠ. Informatika je u SŠ obavezna.

Ali opet velim, stvar je snalažljivosti - ako se ne osjećam kompetentnim pričati o nečemu, pozvat ću stručnjaka koji će učenicima pričati o tome. Pa bolje da im taj netko onda kaže kako treba neg da ja napravim štetu pričajući o glupostima.

Što se e*shitice tiče...odlučio sam da je neću ispunjavati u školi već ću je ispuniti doma večeras. I nadati se da sve radi. Sinoć mi je usred rada samo riknulo uz obavijest "Greška u bazi podataka".

@ Janoccka: Propuštaš poantu. Nemam ja ništa protiv educiranja. Dapače. Ali ponavljam - onaj kojega tema ne zanima će sjediti ko drvena Marija i pustiti mozak na pašu. Dakle, ti, ja, svi mi porezni obveznici ćemo platiti za educiranje osobe koja je u toj prostoriji trenutno ukras. Žao mi je što pristupaš ovom razgovoru sa dozom.....sarkazma?.....pogotovo jer sam dao jasne prijedloge što se moglo napraviti, a ne da se stihijski radi i potroši brdo para. Još više mi je žao jer sam jasno napisao da ova edukacija nije potrebna jer materijali (koji su također masno plaćeni) postoje na LMSu. I da, uzimam si za pravo reći i da Učilica i ova edukacija ništa ne valja (za obje stavke sam sasvim jasno objasnio svoje stajalište). I dok god se troše MOJI NOVCI uzimat ću si za pravo to jasno i glasno govoriti. Dok god bude šutjeli ništa se neće promijeniti, a sutra će se netko sjetiti održati nam edukacija o pravilnom brisanju školske ploče.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj YosephK prvotno napisa Vidi poruku
    pogotovo jer sam dao jasne prijedloge što se moglo napraviti
    Ali zašto nije?

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa Vidi poruku
    Ali zašto nije?
    Janoccka, pa ti kao da radiš na Marsu, a ne u hrvatskoj prosvjeti! Nije se ništa poduzelo jer našim ljudima trebaš staviti bombu pod dupe da se nešto promijeni, a čak ni onda se većina njih neće promijeniti. Gle, ja stalno pišem da je trebalo poslati okružnicu po svim školama i tražiti na nastavnik informatike ode na SRZ SVAKOG razreda i popriča sa djecom o Sigurnosti na Internetu. Učinkovitije je (ipak onda o tome priča stručna, a ne priučena persona) i PUNO jefitinije. I nije se ništa poduzelo jer je jednostavnije ulupati milijune kuna u besmislene projekte sa poprilično upitnom diseminacijom bez apsolutno ikakvih povratnih informacija sa terena o tome što se konkretno napravilo po tom.i.tom pitanju. Zato jer a) državu nije briga; b) u ministarstvu prosvjete sjede ljudi kojima je obrazovanje zadnja rupa na svirali, a prva je adekvatno nagrađivanje uspjeha Hrvatske boćarske reprezentacije (po odluci Vlade sa zadnje sjednice su dobili 55000 kuna za uspjeh na prvenstvu, a naši učenici dobiju stisak ruke kad rasture međunarodna natjecanja ).

Evo ti još odgovor zašto se ništa nije napravilo - zato jer mi koji smo digli glas javno u zbornici i prema MZOŠu protiv te kretenske edukacije smo u debeloj manjini. Velika većina će šutiti i pokorno slušati, i jedna dio manjine će biti glasni pred monitorom. Mene onda ne čudi zašto se nije poduzelo nešto drugačije, bolje, jefitinije.

@ ivarica: pa nisam ja rekao da bi o tome trebali pričati policajci, već stalno govorim da to trebaju obaviti nastavnici informatike pod SRZom. Time će obuhvatiti i učenike koji ne idu na informatiku.

Usput, gore sam ti zaboravio komentirati jednu stvarčicu koju sam (dok sam radio u OŠ uvijek naglašavao roditeljima). U Uvjetima korištenja piše jasno i glasno: "You will not use Facebook if you are under 13".

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije se ništa poduzelo jer našim ljudima trebaš staviti bombu pod dupe da se nešto promijeni, a čak ni onda se većina njih neće promijeniti.
    X

I molim te, nemoj izgubiti entuzijazam

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali opet velim, stvar je snalažljivosti - ako se ne osjećam kompetentnim pričati o nečemu, pozvat ću stručnjaka koji će učenicima pričati o tome. Pa bolje da im taj netko onda kaže kako treba neg da ja napravim štetu pričajući o glupostima.
    slazem se skroz, samo se ne mogu sloziti da su policajci strucnjaci u tome

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    OK, policija te i dalje žulja , nek budu profesori informatike, nek budu profesori s FER-a, nek bude tko god samo da zna više od mene nakon ove "edukacije".
    Posljednje uređivanje od vmartina : 22.12.2010. at 10:41

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    a evo zašto ja mislim da jesu. u suradnji sa svima nama koji s djecom radimo.

http://www.mup.hr/13047.aspx

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj maggie34 prvotno napisa Vidi poruku
    a evo zašto ja mislim da jesu. u suradnji sa svima nama koji s djecom radimo.

http://www.mup.hr/13047.aspx
    Hvala dragom Bogu! Znači policija ipak nešto zna o tom pitanju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •