ja isto ne dam da se unistava, i ucim ga da pazi i da posprema za sobom. ali nemam namjeru ogranicavati dijete u potrebi za kretanjem i igrom, ili stvarati traume jer je nesto prolilo ili zamazalo. zna se koje se stvari mogu kad i gdje raditi i toga se drzimo. ako se nesto nepredvideno dogodi, sta mozemo. moze se dogoditi i meni ili mm-u, necu sad oko toga dramiti. to je na kraju krajeva i njegov stan. ako mu ja ne mogu svaki dan osigurat da se vozi auticem po vani, moze se po kuci. ako je to u vrijeme kad su susjedi doma moze kratko. ako meni smeta buka, opet ga prekinem u voznji. ako se ludacki vozi i nimalo ne pazi, uzet cu mu ga ako ne pristane pristojno vozit.
igracke jesu i po dnevnom obravku, al imamo kutije i kosare u koje ih tijekom dana spremamo, i on je obavezan pomoci u pospremanju. vazno je kako pospremamo jer cemo kasnije lakse naci igracke koje trebamo, to je sad vec usvojio. a u pospremanju stana rado sudjeluje tako da mu uopce nije neka kazna da sad mora nesto pospremiti, ili recimo da farba zid jer ga je posarao, on je jedva docekao kad cemo farbati da moze i on

. ja mu jednostavno nisam nikad dala da sara po zidu i to je to. da vidim da mu je to izuzetno vazno, jer sam citala da je djeci lakse po zidu crtat nego na stolu na papiru zbog polozaja tijela, onda bi dobio jedan zid gdje moze, ili onu plocu ili onaj stalak s papirima.