Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Kako zaštititi stan od uništavanja?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moram ti priznati da ne znam kako objasniti svoj djeci, zato i jesam u stanju najviše pripravnosti kada mi neka od njih dolaze
    ali uglavnom je ok
    preko nekoliko puta ih zamoliš i obično nije bilo problema
    ako se zaborave, što je normalno ako imaju tu naviku stalno se cvrljiti uza zid - podsjećaš, treba samo biti uporan
    šalim se, stvarno ne znam, svoje sam tako upućivala odmalena
    vjerujem da se nekome ovo čini kao maltretiranje, ali kad jednom svi usvojimo ono što nam se čini važno, kasnije nam to ne predstavlja neko opterećenje
    ni ne razmišljaš o tome zašto si se primio za komodu, a ne za zid, ako ti se baš naslanjalo
    ali negdje u glavi ti ostane da mami činiš iznimnu uslugu (jer je komodu lakše prebrisati vlažnom krpom nego zid krečiti) i sav si ponosan zbog toga

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    šalim se, stvarno ne znam, svoje sam tako upućivala odmalena
    vjerujem da se nekome ovo čini kao maltretiranje, ali kad jednom svi usvojimo ono što nam se čini važno, kasnije nam to ne predstavlja neko opterećenje
    ni ne razmišljaš o tome zašto si se primio za komodu, a ne za zid, ako ti se baš naslanjalo
    ali negdje u glavi ti ostane da mami činiš iznimnu uslugu (jer je komodu lakše prebrisati vlažnom krpom nego zid krečiti) i sav si ponosan zbog toga
    Evo, ja isto ovako mislim, naročito ovo boldano. Meni je tako normalno da se čuvaju zidovi i namještaj i podovi. I lijepo živi u domu svom, samo malo pažnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •