pocela sam skupljati ali ide puzevom brzinom, ako netko ne skuplja ili ima viska neka se please javi na pp, pikiram jednu padelu![]()
pocela sam skupljati ali ide puzevom brzinom, ako netko ne skuplja ili ima viska neka se please javi na pp, pikiram jednu padelu![]()
eh da sam bar prije pročitala. danas obavila šoping. ak ćeš još skupljat u siječnju javim ti se.
hocu skupljati cu, ajde please se sjeti jer mi dosta tih naljepnica fali a moram ih bar 30 skupiti
nisam ni znala da postoje neke naljepnice
očito ih moramo sami tražiti![]()
javi na pp kako da ti pošaljem. dobila sam jednu a potrošila 300 kuna. stvarno sporo ide
Ako su to ove šljokičaste, svaka sa svojim kodom, pošaljem ti 3 kom.
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 19.01.2011. at 21:28
Cure zlatne ste..poslala sam vam pp
Uzasno sporo ide, stvarno...HVALA
BP imaš PP.
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 29.01.2011. at 20:53
Imam i ja 3 naljepnice. Ako ti još treba pošalji adresu.
Trebam novi štapni pa sam počela skupljati Metro naljepnice za popust, al kako ne kupujem tamo cesto, onda mi to sporo ide.
Ako tko ima višak, javljam se za udomljenje.
I unaprijed zahvaljujem!
![]()
a sto je krenulo novo kolo sa naljepnicama? nisam imala pojma...ionako se spremam ovih dana tamo pa cisto da znam...
marta posalji mi adresu na pp imam ti 10 naljepnica ;.)
Pliz, curke, ima netko naljepnica za mene? Pikiram si fritezu...![]()
ja sam svoje poslala Marti, ako jos budem isla poslati cu i tebi...do kad traje to sa neljepnicama?
bok cure skupljam metro naljepnice za tefalovu vagu,predobra mi je!!!!sinčić mi ima 02.11 godinu dana pečem puno kolača i hitno mi treba vaga pa ako neko ima viška molim vas da pošaljete...........................thanks
podizem
ako netko ima metro naljepnice a ne skuplja molim neka mi ih posalje![]()