Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: konjuktivitis.....

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno konjuktivitis.....

drage moje moj voljeni Tino ima konjuktivitis....
    ali srecom tek u pocetnom stadiju tako da smo na vrijeme otisli kod doktora...
    bili smo jutros i dobili kapi za okice...
    na veliku zalost otkrili smo i da imamo upaljeno grlo pa smo dobili i neki sirup da nam smiri kasalj koji nam nije dao spavat cijelu noć....
    sve u svemu osjecamo se super samo sto nam malo krmeljici smetaju pa se stalno cesemo po ocima....

jedno pitanjce:
    da li ste vi kad svojoj djeci cistile oci kamilicom?
    mislim na skroz blagu kamilicu?
    kad se Tino rodio imao je upalu suznih kanalica i dugo vremena smo morali stavljat kapi....
    nekako bi mi draze bilo kad bih mu mogla okice cistit malo kamilicom a ne stavljat mu kapi 4x na dan....

mame s iskustvom s problemima s ocima pomagajte....

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uvijek sam bilo kakve upale očiju rješavala ili samo sa mlakom prokuhanom vodim ili blagom (svjetlo žutom ) kamilicom.
    Neznam jeli to bio koji put konjuktivitis ili nešto drugo pošto nikad nisam zbog toga išla doktoru (to se meni inače rijetko dešava )

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je moja poznanica oftamalogica rekla da je kamilica, suprotno uobičajenom mišljenju, prejaka za oči. Nije spominjala blagu kamilicu, nego je savjetovala prokuhanu vodu.
    Svojih iskustava nemam.

willy

Početno

Ja sam detetu cistila okice 3% acidi borici, nikad kamilicom.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obicna blaga kamilica je najbolja za oprati okice, ali nekad nije dovoljna. nedavno smo se rijesili konjuktivitisa, i morali smo na kraju ipak stavljati kapi. navodno je i zarazan, pa treba paziti na posteljinu ( da netko drugi ne naslanja glavu na taj jastuk, ne brise se s rucnikom kojim i dijete...) mada obicno imamo za dijete sve posebno odvojeno.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala svima....

evo upala grla se smirila, puno manje kasljemo nego prije al okoce jaaaaako suze....
    vise nema krmeljica al sad puno suze...
    stavljamo kapi i veceras smo se culi s nasim pedijatrom koji nas je narucio na kontrolu za petak jutro i s 4x na dan smanjio kapi na dva puta na dan i navecer ciscenje blagom kamilicom.....

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas mi je drago da se pomalo smiruje. pusa kikicu! :D

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je pedijatrica isto rekla da ne upotrebljavamo kamilicu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi smo doma zbog konjuktivitisa. Pedijatrica joj je dala kapi 3x2 na dan i muku mučimo sa kapanjem. Sama joj gotovo ne mogu ukapati. Nadam se da će proći i bez tih kapi.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam njemu pričala priču o lijepim okicama i sad mi sam svako jutro i vecer donosi kapi da mu stavim...je malo se vrti kad mu kapnem al cim mu počnem hvalit okice kako su lijepe odmah se smiri za sljedecu turu....
    probaj možda upali....

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...i Karlu su okice povremeno crvenkaste,to dođe pa ode i onda opet dođe i ode..pitali susjeda okulista i rekao da to nije ništa strašno-samo da mu ukapavamo Sulfasol u oči..heh...još kad bi nam Karlo to i dozvoljavao.... 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •