-
konjuktivitis.....
drage moje moj voljeni Tino ima konjuktivitis....
ali srecom tek u pocetnom stadiju tako da smo na vrijeme otisli kod doktora...
bili smo jutros i dobili kapi za okice...
na veliku zalost otkrili smo i da imamo upaljeno grlo pa smo dobili i neki sirup da nam smiri kasalj koji nam nije dao spavat cijelu noć....
sve u svemu osjecamo se super samo sto nam malo krmeljici smetaju pa se stalno cesemo po ocima....
jedno pitanjce:
da li ste vi kad svojoj djeci cistile oci kamilicom?
mislim na skroz blagu kamilicu?
kad se Tino rodio imao je upalu suznih kanalica i dugo vremena smo morali stavljat kapi....
nekako bi mi draze bilo kad bih mu mogla okice cistit malo kamilicom a ne stavljat mu kapi 4x na dan....
mame s iskustvom s problemima s ocima pomagajte....
-
Uvijek sam bilo kakve upale očiju rješavala ili samo sa mlakom prokuhanom vodim ili blagom (svjetlo žutom ) kamilicom.
Neznam jeli to bio koji put konjuktivitis ili nešto drugo pošto nikad nisam zbog toga išla doktoru (to se meni inače rijetko dešava
)
-
evo sa Plivine stranice
-
Meni je moja poznanica oftamalogica rekla da je kamilica, suprotno uobičajenom mišljenju, prejaka za oči. Nije spominjala blagu kamilicu, nego je savjetovala prokuhanu vodu.
Svojih iskustava nemam.
-
Ja sam detetu cistila okice 3% acidi borici, nikad kamilicom.
-
obicna blaga kamilica je najbolja za oprati okice, ali nekad nije dovoljna. nedavno smo se rijesili konjuktivitisa, i morali smo na kraju ipak stavljati kapi. navodno je i zarazan, pa treba paziti na posteljinu ( da netko drugi ne naslanja glavu na taj jastuk, ne brise se s rucnikom kojim i dijete...) mada obicno imamo za dijete sve posebno odvojeno.
-
hvala svima....
evo upala grla se smirila, puno manje kasljemo nego prije al okoce jaaaaako suze....
vise nema krmeljica al sad puno suze...
stavljamo kapi i veceras smo se culi s nasim pedijatrom koji nas je narucio na kontrolu za petak jutro i s 4x na dan smanjio kapi na dva puta na dan i navecer ciscenje blagom kamilicom.....
-
bas mi je drago da se pomalo smiruje. pusa kikicu! :D
-
Osoblje foruma
Nama je pedijatrica isto rekla da ne upotrebljavamo kamilicu.
-
I mi smo doma zbog konjuktivitisa. Pedijatrica joj je dala kapi 3x2 na dan i muku mučimo sa kapanjem. Sama joj gotovo ne mogu ukapati. Nadam se da će proći i bez tih kapi.
-
ja sam njemu pričala priču o lijepim okicama i sad mi sam svako jutro i vecer donosi kapi da mu stavim...je malo se vrti kad mu kapnem al cim mu počnem hvalit okice kako su lijepe odmah se smiri za sljedecu turu....
probaj možda upali....
-
...i Karlu su okice povremeno crvenkaste,to dođe pa ode i onda opet dođe i ode..pitali susjeda okulista i rekao da to nije ništa strašno-samo da mu ukapavamo Sulfasol u oči..heh...još kad bi nam Karlo to i dozvoljavao....
8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma