-
Zubi - TROJKE
Idu li ovi simptomi uz nicanje trojkica?
Razdražljivost, temperatua do 38, krvarenje lagano iz desni, odbijanje jela?
Za rast ostalih zubića nisam ni znala, samo ujutro vidim da ima zub.
Miš kao da nije svoj, inače se nosimo, ali zadnja dva dana se ne skida s mene.
Miš ne želi ni blizu MM, stalno je nervozan i cendrav, želi samo mene.
Dala sam mu plicet, nakon pola sata bude super.
Ne želi ništa jesti, samo pije i siki.
Koliko traju simptomi uz rast trojkica?
Jedna trojka dolje je malo izbila, gore se lagano vide.
-
Može se sa zubićima tako zakomplicirati, ali isto tako može biti i upala grla, a od visoke temperature se upali zubno meso. Ne znam dali je kod tvog bebača taj slučaj, ali ako temperatura ne praestane, idi pedijatru na pregled da se nešto ne zakomplicira. Ako je grlo, onda brzo prijeđe i na uho ako se ne odreagira. Ako su samo zubići u pitanju, dobro je mazati desni sa Gengigel baby gelom (hijaluronska kiselina) ili Dentinox tekućinom.
-
Grlo mu je ok, jezik malo obložen, poslijepodne idemo kod dr.
-
ja imam slične simptome kod svog bebača samo mi sad odbija i sisu, a tekućinu je inače slabo pije. Neznam koliko mu često smijem dati lupocet ,sutra idemo dok. Ako je jučer dobio dva lupoceta mogu li mu dati danas opet.
-
Ima afte, jadničak, jako ga boli.
-
uh gadno, to je moj nedavno imao.
sedam dana je samo cvilio na meni, a ima 4 godine.
ja sam svom špricala onaj propli epid junior i nije loš onaj gel, mislim rojazol ili kako se već zove.
a i davala sam mu panadol baby prije spavanja, da bar malo odspava s mirom.
-
Nas je sada uhvatilo, čini se da izbijaju trojke, upaljeno je zubno meso, ima afte.
Jede slabo, srećom doji pa me to toliko ne brine. Ima 23 mjeseca.
Usta smo špricali Tantum Verde sprejem. Danas ćemo stomatologu, ali ne znam hoće li to što pomoći ili moramo čekati da samo prođe.
Baš je gadno, a iz usta ima zadah kao odrasli. Uf.
-
Nama isto taman izbile trojkice sa 22 mjeseca, 3 su već izašle prije cca 2-3 tjedna, a jučer i zadnja trojkica. Dosad su nam ove trojkice bile najgadnije iskustvo, nije htjela jesti, spavati, plakala je dosta, budila se češće noću, bila razdražljiva. Imali smo i prehladicu taman u tom periodu prije ili taman kad su izlazile prve trojkice... Pomagala nam je jedino Chamomilla i onaj gel za desni i žvakanje četkica i sličnih pomagala.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 17.02.2011. at 12:57
-
Cikanje, maženje i za pet dana će biti ok,
Mi smo koristili gangigel, afte sprejali propolisom, i sirup protiv bolova.
Poslije toga je dobio upalu uha.
Držite se, nama je zadnja trojkica izašla prošli tjedan.
-
Bili smo kod stomatologinje, preporučila nam je taj Gangigel baby, mažemo, nadam se da će biti bolje.
Hvala!
-
Samo da javim da Gangigel djeluje. Nije zalud bačenih 100kn.Inače, baš me ta cijena ostavila onako
Čudi me da nema neka jeftinija varijanta za one koji si tu malu tubicu po tolikoj cijeni ne mogu priuštiti.
-
Nama su se zubići smirili, bolje spava, bolje jede i više ne traži da joj mažem i dajem chamomillu. Sve trojkice su izbile, jedna je skroz narasla na potrebnu veličine, dvije će uskoro skroz izrasti, a zadnja je tek izašla i još je meso naotečeno, ali grebe ga svaki dan s svojim četkicama pa izgleda da ju ne gnjavi baš jako kad se ne žali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma