-
di ima za kupiti lijepih umjetnih borova?
dakle..vec 2 godine trazim umjetne borove ali da su lijepi i izgledaju kao pravi, mogu biti i snijezni..uvijek vidim neke za koje se sa 10 metara udaljenosti vidi da su umjetni..zbog malog djeteta mi nije praktican pravi pa bi uzela umjetni metar visine..
tenks
-
Osoblje foruma
Prije 2 g. (nakon što mi je puk'o film usisavajući) kupili u Bau...maxu/hausu. Uvijek se vidi da su plastični jer su pravilnog oblika, ali mi smo zadovoljni ovim, dovoljno "prirodno" izgleda.
-
Ja sam naš kupila prije 2 godine u Kiki.
Baš takav kakav opisuješ
, prilično "prirodan" i malen.
Evo ga:
http://picasaweb.google.com/angelek5...23250301158610
-
Ima predivnih u MBM-u u Lučkoma
-
Ja sam vidla jako lijepe u Konzumu.
-
Moja sestra jucer kupila svekrvi prekrasan gusti bor za 175 kn u peveca i to veci a kaze da su manji po 100 kn
-
Kupila onaj u Konzuma prije mjesec dana, jucer ga postavili i iskreno pala sam na dupe! Prekrasan, gust, velik, boja ful prirodna. Cudo sto sve Kinez napravi za male pare.
-
koje je cijene ovaj u konzumu?
-
mislim da je bio oko 200kn (ne sjecam se tocno), ali bor je visok 2m, ful, ful gust, stalak, cvrst i mislim da ce bit s nama dugi niz godina.
-
frendovi kupili u metrou i meni izgleda bas ok sto se tice "prirodnosti"
-
U Merkuru ih je bilo jedne godine, lijepih i ne preskupih.
sad sam u potrazi za dodatnim lampicama, znate li ima li ih jos negdje da ne lutam?
-
Ja sam svoj kupila prije nekih 8 godina i još super izgleda.
Mali je cukren i gust i još uvije dobro izgleda sa obzirom na godine i na to da je umjetni.
Kupili smo ga u TL nije ni bio jeftin nekih 350kn ali vrijedilo je.
Usput TL navodno probada, ja sam šokirana
-
Mi kupili u Metoru 122 kn jelku od 180 cm jer mi treba nešto visoko a ne preširoko...eto gorka kaže da je ok po prirodnosti 
u Merkuru su prekrasni borovi, bogati, ali za naš mali boravak preširoki...cijna za 180 cm 489 kn....
Lampica bilo u Metrou i Plodinama na Badnjak još..Plodine su imale do 60% sniženje na sav Božićni asortiman
Na placu ih ima sigurno po Božićnim štandovima
-
Mi smo kupili u Merkuru prekrasan umjetni bor koji izgleda ko pravi, da se ne uvrijedite cure ovi ako na slikama imaju one trakica umjesto iglida i jako su tamno zeleni i vidi im se između grana, a ovaj ima kao prave plastične iglice koje ne pikaju naravno. Grane su mu smeđe i svjetliji je nego ovi, također ima fantastičan stalak i jako je gust, nema rupa između.
Bio je skup sa 630 na 550 za 2 metra.
Ali kupili ga sada i imati ćemo ga bar 10 g.
Ovi iz Konzuma mu ne mogu konkurirati, ja sam htjela taj ali kad sam vidjela ovaj zaljubila sam se a sad će na veliko sniženje pa ko hoće još stigne!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma