Stranica 21 od 95 PrviPrvi ... 1119202122233171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza
    tibi nek ste vi malo dosli kuci brze ce prolaziti dani. super sta su bebaci lipo veliki. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos bar 3-4 tjedna ostanete 3u1

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Roza smede je super znak, ja sam uvjerena da ti je to bilo od pregleda. Meni se to svaki put dogodilo potkraj trudnoce, na zadnjem pregledu prije poroda sam vec na stolu krvarila dosta obilno, zato su me i slali na indukciju koju sam odbila. Sve ce bit super, vidjet ces!
    Tibi pa tvoje bebe su vec fino narasle! Samo ti njih mazi i pazi i njima ce biti toliko ljepo unutra da ces ih jos molit da napokon izadu!

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Roza, biti će sve u redu...... ti si od sebe već previše dala....
    Drži se

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu mrvicu! sve će biti u redu, sigurna sam!
    Tibi ljube moja, još malo! super da si puštena opet malo doma! ljubi mi Leicu i pomazi bebače od mene!

puse veeeeelike svima!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bok cure, evo me nazad!šaljem svima puno poljubaca!
    Bilo mi je super, zaista lijep odmor i da se maknem od svega...
    a vi moje trudnice ~~~~~~~~~~~~~~ da ostanete 2U1 i 3U1 onoliko koliko treba!pozz

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Klarita dobrodošla nazad. Baš mi je drago da ste se dobro proveli i napunili baterije.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

klarita drago mi je da si se sretno vratila i da si se odmorila i provela
    mozes li mi ponovo napisati gdje da nadjem anđeoske kartice, nemogu pronaci tvoj post na kojem pise web adresa. hvala

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

latika[URL="http://www.scribd.com/...Rijei-Utjehe-"]

evo od kad sam sošla nikako ne stajem,radinicio su dok nas nije bilo postavljali izolaciju u sobama, pa sad piturajemo.Klara danas dobila upalu grla i temp.Dobrodošla u stvarni svijet!Bilo je dobor ali kratko trajalo!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibić još malo!
    Rozice bit ć to dobro sve, samo hrabro!

Mi smo danas bili na prvom cijepljenju, Kim je vrištala da su svi čekali da izađemo da vide tko to tooooliko može vrištati! Toliko se otimala strašno, ali hvala bogu prošlo je sada je sva nekakva mazna cijeli dan!

Vidim da ste pisali o promjenama, ja sam skroz druga osoba nego prije i tek sada kad je sve prošlo vidim koliko sam zapravo drugačija i koliko sm živaca izgubila u svemu tome.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

roza drži se!Meni jedino nije jasno ako ti dr smatra da je prijeteći pobačaj zašto te nije uputila opet na pregled i zašto "sa daljine" ordinira bilo šta poznavajući tvoj status.
    tibi moji su oboje rođeni sa 2 i pol kg,ma to ti je super kilaža i odlično ste dogurali,naravno da ostanete još malo skupa ali i ovo je super!
    klarita potpis na boxicu . Ja zapravo minimalno komuniciram s tetama,niti očekujem od njih bilo šta osim da dijete nešto pojede i da mi ga vrate u komadu,ono da se baš nije ubila.Ako ju još nešto nauče super.Sve ostalo,ne.Zašto...?A tako njih dvije ili jedna sama sa 25 ili 20 djece...ja bi poludjela.Ja taj posao ne bih radila.Ne znam koji si problem imala sa tetom,ali možda je bolja opcija ta da razgovaraš sa onom sa kojom to možeš,a ovu drugu zanemariš.Ne vjerujem da će ti maltretirati dijete,a ti se jednostavno ne obaziri.Ako se naravno ne radi o nekom većem problemu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure samo da se na brzinu javim, sve je prestalo još prekjučer navečer, sad je sigurno da je bilo od pregleda, i danas mi odosmo na imanje, ležat ću pod stablom, čitat knjige i uživat, a brigu ostavljam za sobom.
    Klarita dobro nam se vratila, nadam se da si napunila baterije.

Pusa svima, javim se kad se vratimo!

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Roza super
    Sad lijepo odmaraj i opusti se maksimalno. Zaslužila si.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

rozasamo ti nama odmaraj!
    još sam u poslu, danas završili pituravanje, sutra trebam čistiti cijeli dan.sve mi je ajme majko!prašina posvuda, a svi troje spavamo u dnevn boravku.
    problem s tetama sam riješila a i moja Klara je zlatno dijete pa je s njom sve lako...
    pozz trudnicama!~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza super da je sve iza tebe, lezi i odmaraj i gledaj kako drugi rade
    tibi i klarita dobro došle doma

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

http://youtu.be/uNwclaqIrYU

predivna pjesma...

čistim cijlo jutro, čekam mm s posla da pomakne krevet i ormare pa nastavak slijedi. do Uskrsa sve treba biti tip top...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ej , cure, zaspale ste u ovaj proljetni dan?!
    ja sam još sutra na poslu pa napkon praznici...djeca postaju nemoguća...samo da im je
    ona ojesma što sma je stavila zove se "Sve će doć na svoje misto" od klape Cambi, odlična je.poslušajte je , ima odlične riječi...žao mi je ako nekog rasplaču ali meni daju i nadu...pozz i kiss

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

klarita kako je pjesma prekrasna a rijeci su stvarno prikladne a posebno mi se svidio stih - al nemoze kazna bit anđel na dar
    mene sve ovih dana podsjeca na moje malce, prosle godine u ovo doba sam vec bila koji dan trudna i u 5 mjesecu kad sam saznala da nosim blizance nitko od mene na cijelom svijetu nije bio sretniji, a vidi me sada... dolazi 5 mjesec i ja razmisljam da sam ih sada trebala setati u kolicima , trebali su me buditi po noci ...trebli su probati prve hapice .kako se zivot okrene to je nesto nevjerovatno, al mozda ako dragi Bog dadne iduce godine u ovo doba me bude ipak budila moja beba....

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

latikatočno te razumijem.ja sma lani u ovo vrijeme sa tebuhom u 8.mj spremala Uskršnji ručak za sve.a sada kumovi u pon krste malenog i bit će tri bebe(obe rođene poslije moje Marije)i ja ne idem.Ne mogu, to mi je previše.Večeras idemo vidjeti tog malenog i meni već grč u želudcu.Ići će mm i malena.
    i ja bih voljela kada bi dogodine u ovo vrijeme barem imala ikakve nade da ću imati bebicu...
    život te iznenadi kad najmanje očekuješ, dobro ili loše...

a pjesma , taj stih je poseban...imala sam dugo osjećaj da mi je ovo kazna...

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

klarita dace Bog i nama dječicu ponovo samo treba vjerovati i moliti

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure moje, danas mi je na vrata dosla ova zena http://www.24sata.hr/naslovnice/dnev...ine/2010-12-27 a ja sam se ponjela ko prava glupaca, zenu sam skoro otjerala uvjerena da je jedna od onih sto prodaju razne price naivnim ljudima ne bi li uzicali nesto novaca. Ipak sam joj dala 20 kn, vise nisam ni imala kod sebe ali sve dok stvarno nisam nasla ovu sliku mislila sam da je to sve bila laz i jako sam bila tuzna pri pomisli da bi ljudi takve price iskoristavali zbog zarade... Nikako ne mogu naci clanak u arhivi pa ne znam sta se zeni dogodilo, ona mi je samo danas napomenula da je bebu izgubila tjedan dana prije termina
    A ja, em trudna, em i sama majka 2 andjela ponesem se prema njoj kao prema smetalu...Bas mi je sad zao

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy nemoj se sad grist zbog toga, ipak se danas ljudi sa svacim bave i sa koje kakvim pricama nebi li im ko dao koju kunu. vjerojatno bi i ja pomislila u tom trenutku, " ma same puste price"... znam da ti nije sad lako, i da se vjerojatno grizes, ali eto ipak si joj pomogla onoliko koliko si tog trenutka imala kod sebe.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksynemoj se gristi, nisi mogla znati jer i sama znaš da si znala da bi drukčije postupila.

dsošla sam maloprije s babina, držala sam malenog , izdržala sam ali miris bebe mi je teško pao.
    i rekla sam im da neću doći na krštenje , rekli su mi da im je žao ali eto kako ja hoću.
    laku noć cure...

trudnice~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I ja sam meta prosjakinja sa malom dječicom u rukama...
    Vjerojatno znaju tko je ciljana skupina, jer se stvarno osjećam loše ako im ništa ne dam...hormoni ili što...

Koksy, nemoj se gristi zbog toga, nisi mogla znati, a danas se ljudi služe svakakvim pričama da dođu do novaca...

puse i zagrljaji svima!!!
    Posljednje uređivanje od mala laia : 20.04.2011. at 10:43

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure
    Ma ja zivim u maloj slijepoj ulici gdje svatko svakog zna i uvijek smo svi skepticni prema nepoznatima koji hodaju ovuda, ima puno djece u ulici pa smo i oprezni, otud vjerovatno i taj moj stav prema jadnoj zeni.
    Al sta je tu je, pomogla sa kolko sam mogla...

Klarita
    Doci ce i tebi ljepsi dani draga

Pusa svima!

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Roza , glavno da je prošlo, tako je i meni bilo od pregleda.

koksy nemoj se gristi, ja sam se više puta tako sažalila,a onda nakon par dana vidim tu osobu kako loče iza ćoška i niz dr- stvari rade.
    Sve smo mi to prošle i ne prosimo, pitanje je što tu još ima u pozadini.ja sam se svega nagledala iako non stop nekom pomažem i puno puta sam se uvjerila da priča ima dr,pozadinu.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Svima Želim sretan i blagosolovljen uskrs!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje, ne znam jel i vama bilo tako u početku, al meni je još gore dok vas čitam na ovom podforumu. Kad vidim koliko vas ima, pogotovo onih koje su izgubile više beba, još više se bojim...Možda još nisam spremna na ovu temu, možda nikad neću ni biti...Na momente sam dobro, a onda se raspadnem. Bol je tolika da me i koža boli...Al još gori je strah da neću nikad saznati uzrok, i da nikad neću imati dijete...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

DRAGE MOJE, SRETAN VAM USKRS!

kinki
    tako mi je poznat tvoj strah. strah od neznanja, od nemoci....znam da ti nije lako, i da se tesko nosit sa svim i boriti se sama sa sobom iz dana u dan. ali nemoj nikad odustati! ja sam 100% sigurna da ces i ti jednog dana drzati svoje mirisljave smotuljke u rukama. i meni je samoj doslo milion puta da dignem ruke od svega, ali zelja za bebom je bila toliko jaka i velika,i nakon tri spontana ja sam docekla svoje sunce. i ti ces! samo vjeruje u to.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

SRETAN VAM SVIMA USKRS!!!!

kinki......zaboravit nikad nećemo, bol će uvijek biti tu,,,,,meni je prošlo 2 mjeseca i 7 dana, imala sam fazu hrabrosti jer me sve bolilo od poroda,brzo iza toga, kad sam došla doma: faza jakog plača, pa vrijeme ide, postajala sam svjesnija svog gubitka i imala sam osjećaj da ću od tuge umrijeti....danas....sam se probudila, moji najdraži zagrepčani su kod mene i ne stignem sjest i malo odplakat (nije prošo dan da nisam plakala)....prvo sam mm čestitala...pa našem anđeleku!!!! ali, ja sam ok....dobro sam!! eto i sad plačem!! ali sve je to ok. i ja se maknem od foruma, ili proletim i nemam riječi za napisat!!! kinki....ponašaj se onako kako se osječaš.....vrijeme pomaže.....da se naučimo živjeti i funkcionirati. ako je to tako moralo biti, jer netko za to ima dobar razlog.....pokušaj ga pronaći i tako prihvatiti!! ja jesam....i pomalo uživam u njemu ( bez grižnje savjesti...jer je naša cura uvijek s nama)!!! postala sam bolja osoba, mm i ja , još više smo se zbližili.....!!!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje SRETAN VAM USKRS
    ja sam danas bila na misi i otisla sa pola mise jer je bilo krstenje i tako me dirnulo, sat vremena poslije nisam mogla sebi doci, obitelj neka je krsila svoje peto dijete, mislim zelim im srecu ali me to bas dirnulo

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

latikada, zman kako ti je.nama sutra kumovi krste drugo dijete i ja ne idem.ne mogu- a kad tako vidim da netko krsti 4 ili 5 e onda puknem.
    Gledam moju Klaru danas u crkvi pjeva s djecom i zaista me uhvatila tuga kad sam se sjetila lanjskog Uskrsa, sebe sa stomakom .i gledam Klaru onako vesela i nježna skoro sam počela plakati kad sam se sjetila koliko ona želi seku ili bracu i kako je sada trebala imati. Spustila sma glavu dolje da mi ljudi ne primjete suze.Taj nevini dječji osmjeh...

kinkivjeruj mi meni je još i sada ponekad teško sve čitati, pa nešto proletim, posebno kad vidim više izgubljenih beba kod nekog ali znam da su te žene hrabre i ovdje su jer ih razumjemo i trebaju našu pomoć...samo polako, što ne možeš čitati nemoj...
    ja osobno imam prijateljicu koja ima dva anđela(visoka trudnoć)u razmaku od 2 god i zaista joj se divim na hrabrosti, a da me nije strah jest, jako i bit će uvijek....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

drage moje želim vam

SRETAN USKRS!

svim trudnicama, bebicama, trudilicama, tužnicama, ma ustvari svim mamama malih anđelčića šaljem veliki zagrljaj

mi sutra idemo u zg, i toliko se veselim otići na groblje mojoj dječici! veselim se i što ću se maknuti malo odavdje, jer najdalje što sam bila već 10 mjeseci je bolnica!
    svima šaljemo velike puse, držite mi se i uživajte u blagdanima sa svojim najmilijima!

puse!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kinki, draga evo ja nikada nisam saznala uzrok, izgubila dvoje djece u vrlo visokoj trudnoći, i uspjela sam dobiti živo i zdravo dijete! trebalo je puno hrabrosti nakon rečenice doktora: nemojte više ni pokušavati! ostati trudna! ali usprskos svima uspjela sam!
    vjerojatno je još rano, vjerojatno će strah uvijek postojati, ali to je nešto što nas prati cijeli život! neka te ne obeshrabri koliko nas ovdje ima mama anđela, neka te ohrabri koliko se ovdje dječice rodilo!
    ja vjerujem da će svaka od nas držati dijete u rukama! nažalost iz nekog razloga morale smo proći teži put do toga! ne odustaj draga! sjećam se kako mi je bilo kad sam se počela miriti s činjenicom da neću nikada imati svoje dijete, svaki cm tijela me bolio! tu smo uz tebe, čak i ako ništa ne kažemo razumijemo te!
    latika,klarita

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bzarasvaka čast na hrabrosti.Divim ti se. a melena je predivna!preslatka!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje ja napisala poduži post i sve mi izbrisalo, grrrrr, pa moram ispočetka.

Sretan Uskrs svima, nadam se da mi sve uživate u blagdanima u krugu obitelji i prijatelja

Kinki draga, potpuno te razumijem, i meni je teško čitati neke teme pa ih radije zaobilazim . Ipak na ovim stranicama našla sam utjehu i razumijevanje i tu mogu slobodno pričati o mojim bebama, a to jedino mogu još s mojim mužem... svi ostali, i prijatelji i rodbina ponašaju se kao da ih nije ni bilo, kao da je to bio ružan san, a to ne mogu prihvatiti, jer koliko god bile malene
    i koliko god ima je život bio kratak, za njih je to bio cijeli život i mi kao roditelji ih nikad nećemo zaboraviti niti prestati voljeti... Nadam se da ćeš ovdje s nama pronaći utjehu, a sigurna sam da ćeš i s vremenom skupiti snage i hrabrosti krenuti dalje kao što su mnoge ovdje uspjele

Bzara šaljem ti veliki zagrljaj
    svima velike puse šaljemo

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

svima skupa želim sretan Uskrs
    meni je za tri dana godišnjica oproštaja od moje anđelice i jednostavno mi se ne da ništa, vrtim film unatrag i čini mi se kao da je sve bilo jučer..., pročitala sam svoje postove iz tih dana i ne znam kako sam ostala pri zdravoj pameti; nekako mi se čini da je vrijeme donijelo olakšanje ali kad se približi godišnjica stisne mi se srce i ne mogu ni o čemu drugom misliti

Festa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    SRETAN VAM SVIMA USKRS!!!!

kinki......zaboravit nikad nećemo, bol će uvijek biti tu,,,,,meni je prošlo 2 mjeseca i 7 dana, imala sam fazu hrabrosti jer me sve bolilo od poroda,brzo iza toga, kad sam došla doma: faza jakog plača, pa vrijeme ide, postajala sam svjesnija svog gubitka i imala sam osjećaj da ću od tuge umrijeti....danas....sam se probudila, moji najdraži zagrepčani su kod mene i ne stignem sjest i malo odplakat (nije prošo dan da nisam plakala)....prvo sam mm čestitala...pa našem anđeleku!!!! ali, ja sam ok....dobro sam!! eto i sad plačem!! ali sve je to ok. i ja se maknem od foruma, ili proletim i nemam riječi za napisat!!! kinki....ponašaj se onako kako se osječaš.....vrijeme pomaže.....da se naučimo živjeti i funkcionirati. ako je to tako moralo biti, jer netko za to ima dobar razlog.....pokušaj ga pronaći i tako prihvatiti!! ja jesam....i pomalo uživam u njemu ( bez grižnje savjesti...jer je naša cura uvijek s nama)!!! postala sam bolja osoba, mm i ja , još više smo se zbližili.....!!!
    zrinkič potpisujem sve što si napisala...svaka faza je baš tako i kod mene bila, samo tebi se to nedavno desilo a meni 10/2009, ali tuga i bol su još uvijek prisutni samo se čovjek nauči živjeti s tim. Sada nekako nakon toliko vremena me sve više i sve češće obuhvaća taj osjećaj nade da će jednom ipak "sve doći na svoje misto", tako da cure samo sve isplačite što vam je na duši, naši anđeli se zaboravit neće nikada, i samo hrabro dalje...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sretan Uskrs drage mamice,

nas duuugo nije bilo.Vidim da se svašta u međuvremenu izdešavalo.Pa ću prvo poželjeti dobrodošlicu i sve naj naj našoj osjek,koja je konačno došla do svoje Kim.Vidim da ima jako puno novih nam trudnica a i onih koje će uskoro postati majke,pa zato drage moje mame želim vam od srca sve naj naj.A ostalim,koje trenutno tuguju i pitaju se zašto baš ja želim da što prije ta užasna bol bar malo postaje snošljivija,jer nikad u potpunosti neće prestat.A za one koji ni nespominju naše anđele treba samo žalit.I kod mene je slična situacija,ali ja stalono ga spominjem i stalno svom sinu pričam kako je imao brata koji ga sada čuva.Gledajući njega vidim kako bi moj anđelić sada izgledao to me nekad baca u očaj a s druge strane treba ih pustiti da počivaju u miru jer jedino tako nas mogu čuvati.A doće i taj dan kad će mo svi biti skupa.I za kraj jedna radosna vijest konačno smo se odlučili poraditi na još jednoj bebici.Pozdrav svima ma koliko Vas ima

M

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sunce malo
    treba ih pustiti da počivaju u miru jer jedino tako nas mogu čuvati.
    Tako je, to mi je jednom rekla jedna jako duhovna osoba i kad dođemo do toga možemo dalje!

I za kraj jedna radosna vijest konačno smo se odlučili poraditi na još jednoj bebici.
    jedva čekam plusić i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve ste tako hrabrije od mene!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene hoce smrti zadnja 4 mjeseca. Krajem godine sam izgubila bebu, sredinom veljace dedu za kojeg sam bila strasno vezana i sad na Uskrs tatu. Strasno. Nasla ga je moja princeza kako lezi u kupaoni. Imam osjecaj da stalno gledam smrti u oci. Sad me vise nicega nije strah. Danas jesi, sutra nisi.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

twin moja sucut, drzi se

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

draga twin, iskrena sućut! budi nam jaka, ali si dopusti i trenutke slabosti!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

twindraga žao mi je.iskrena sućut. budi uz svoju princezu...i isplači se koliko godf hoćeš...
    tvoj tata sada čuva tvog anđela!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Draga twin primi moju iskrenu sucut, drzi se!

A ja cu pokusati malo vas razveseliti dobrim vijestima s pregleda. Sad sam 29+4, dobila sam samo 1 kg od prosli put pa sam sad na +5, beba je SUPER, sve mjere savrseno odgovaraju, ima oko 1180 grama sto znaci da je dobila preko pola kg u 4 tjedna a i ima jedna novost...nakon 3 nagadanja da je vjerovatno decko, doktorica danas kaze da ipak misli da je cura! Okrenuta je na zadak pa opet nije mogla biti sigurna, kaze da 100% necemo biti sigurni do poroda jer ce sad biti sve teze vidjeti spol kako ce beba rasti. Ma neka bude sta bude, vise mi uopce nije bitno, samo nek mi dode u zagrljaj

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

twin draga, moja iskrena sućut drž se!

koksy super za pregled! ma bit će cura, one se ne vole pokazivati...ja navijam za curu

kod mene ničeg novog, mi guramo dalje, kao što dr. kaže svakim danom dobivamo...a ja još uvijek vjerujem da ćemo izdržati do 37 tt, bez obzira na sve!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, ne znam jel i vama bilo tako u početku, al meni je još gore dok vas čitam na ovom podforumu. Kad vidim koliko vas ima, pogotovo onih koje su izgubile više beba, još više se bojim...Možda još nisam spremna na ovu temu, možda nikad neću ni biti...
    ovo se i meni dešavalo pa sam rijetko tu navraćala...taman kad bi se oporavila, došla bi neka nova mama anđela sva jadna i imala sam osjećaj kao da me povači za sobom, ponovo u očaj, tugu...sad sam bolje, ali ne stignem ovdje iz drugih razloga...to želim i tebi!

sunce malo bravo za odluku!!

klarita samo se upusti...već sam ti rekla da nemoj planirati nego se opusti...bez brige doći će bebica kada osjeti da je mama spremna...

twin nažalost to je tako...već smo pisale o tome, mislim negdje na prvim stranicama...nesreća nikad ne dolazi sama...zaredati će ti se više groznih stvari (iskreno se nadam da je to kod tebe to i da će sad prestati) i onda će ti zasjati sunce! vidjet ćeš!
    pričaj sa malenom i vidi kako je ona doživjela nalazak djeda, mislim da li je svjesna što se dogodilo...MM je tako našao svoga tatu i dan danas zna imati noćne more, a evo prošlo je 6,5 godina...ako misliš da treba odvedi je negdje psihologu...

koksy ma glavno da je bebili ok! znaš i sama da je svejedno što je!

Ares samo polako, dan po dan...sad si već u terminu kada može biti sve ok, ali ti stvarno želim da izdržiš joj u jednom komadu!

cure, jel ima netko mob od Roze? kako je ona?

mi smo ok, klinci su super! velika seka obožava bracu!
    evo primjer: kupila sam klincima svakome čokoladnog zeca za Uskrs...i moja sesta je došla k nama i probala E. zeca pa se E. rasplakala da joj teta hoće sve pojesti...na to sam ja rekla da je I. mali pa da ona može pojesti njegovog! na to je E. onako sva ljuta rekla: Mama pa to je I. zec! To nećemo jesti nego ćemo pričekati da I. naraste pa će ga sam pojesti!!!

evo ovakve stvari želim svakoj od vas!!! svima
    Posljednje uređivanje od Boxica : 26.04.2011. at 12:00

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

twin moja iskrena sućut
    koksy,super za bebača.Pa ti još malo pa ćeš držat svoje blago u rukama,želim da to još malo prođe školski.
    Ma sve cure moje ste mi takva potpora,da žalosno je reći ali hvala vam što ste tu.Koja ironija,kamo sreće da se na ovakav način nismo nikad ni upoznali,ali takav je život,pun uspona i padova.Imate velike viritualne zagrljaje od nas upornih vježbača.

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Twin iskrena sućut

Koksy super,super vijesti.Uživaj

svima sretan Uskrs ,s malim zakašnjenjem

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksyza bebicu, ma nije važno muško ili žensko!i tako je proletilo!

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Iskrena sućut Twin...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •