Stranica 22 od 95 PrviPrvi ... 1220212223243272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

svima sretan uskrs sa zakašnjenjem,

twin moja iskrena sučut!

sve one koje ste tužne zbog gubitka, ne znam koje riječi bi vam bile utješne, vjerojatno ne postoje!
    gubitak djeteta je strašan i ne zaboravlja se i ne može preboliti, ali kao što smo već sve rekle s vremenom se čovjek navikne živjeti sa tim.
    druga beba neče izbrisati bol gubitka prijašnjih beba samo će ju malo ublažiti, ali će biti lakše jer čovjek ima razloga da gura dalje i bude dobro kad ima djetešce.
    težak je put od gubitka do ponovnog pokušaja i napokon dolaska žive i zdrave bebice.
    ali vjerujte isplati se, moja največa sreča je u mom avataru ( nova slikica ).
    svoje tri curke Elu, Tiu i Emi neću nikada zaboraviti i ne prođe dan da ne mislim na njih, ali Kim mi je ipak malo olakšala i zbog nje moram biti dobro i gurati što pozitivnije dalje jer i ona zaslužuje normalnu mamu i tatu!
    a pozitivno je to što ju čuvaju tri anđela, tri sekice!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

osijek,kim je prekrasna!!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

http://youtu.be/RuEben37jnQ
    prekrasna pjesma!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

twin...moja sućut.
    osijek....ti si naša nada!!!
    cure...ja se debljam. ostala sam trudna sa 64, u 5 mjeseci dobila 3 kg, koje sam porodom i izgubila. ja sad imam 71,5 kg. tj, u 2 mjeseca i nešto sitno dana, ja stavila 7,5 kila. jel to normalno!?

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zrinkične znam, je li jedeš više nego inače?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

zrinkič, na tugu se različito reagira, pa tako i hranom i dobivanjem kila. Pitaš ako je normalno, a što je normalno nakon što nam se dogodi gubitak? Znam kako je teško utješiti se, ali i tuga će se s vremenom smanjiti, i kile isto tako.

Osijek, curica je divna.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Twin iskrena sucut i od mene
    nisam vas dugo pratila pa ne znam sta se sve izdesavala,samo da vas sve pozdravim,nadam se da ste sve dobro i da vam sve ide po planu ,kod mene jos nista novo i dalje smo na cekanju

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Joj,ovo o debljanju mi je tako poznato,nakon gubitka samo sam jela i jela.Kad god bi mi doslo tesko ja bi trcala u frizider.Nakon mjesec i pol imala sam 8 kg vise.Onda sam se prisilila skinut par kila prije sljedece trudnoce.Ja sam od onih koji kad su u banani utjehu traze u hrani.

Teas avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Twin, jako mi je žao...

Ne znaš šta je gore, debljanje ili mršavljenje... Ja ne smijem na vagu stat. Čini mi se da sam opet ispod 50kg, apetita uopče nemam. Nemam volje ni za šta.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja sam cijelog života mršavica. prije godinu dana imala sam 55 kg. makar i ovih 71 na moju visinu od 175 cm nije puno. nisam tip koji se tješi hranom, teško sam dobivala po kilu, a vrlo lako izgubila 3. jedem kao i obićno, uvijek mi je apetit bio dobar!! izgleda da se konaćno počelo "primati"!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I meni se nakon andjela nakupilo 6 kg, nikako ih skinuti. Nakon svih pokusaja, sad sam na Herbalife-u i otisle 2kg. Jucer sam jednoj pobjednici skoro opsovala kad mi je rekla da sam se fino popunila uz naravno klisej, kako mi bolje stoji. Ja imam 174 cm i 65 kg pa nisam kit, ali je moja kilaza 58-60 i ovo me uzasava. Uz ovoliko stresova nije ni cudo. Odlucila sam moju sljedecu bebicu nazvati po tati-Mario ili Maria.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni je 10 dana nakon poroda teta od mm rekla ajme kako si ostala debela,kile su ostale a bebe nema i sta ces sad,nemoram ni govorit da sam plakala danima.Ljudi stvarno znaju bit okrutni.Bilo je jos takvih situacija,slabo mi je odmah kad se sjetim.

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Osijek princeza je prekrasna i uvijek me razveseli kada vidim da jedna mama Anđela uspije i kako mijenja kut gledanja na svoju tugu, da ide na bolje.

Cure sutra u Vjesniku izlazi veliki članak o mama Anđela, o bolnicama i uvjetima, postupcima..nadam se ad će biti pomak ana bolje s vremenom.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ninjago, ne mogu vjerovati! ja sam tip koji uvijek pokušava naći mogući razlog zašto je neko nešto rekao, a da nije mislio loše. al ovo što ti je ta žena rekla, ne mogu! svašta! vjerojatno i inače ima takav stil.

inače ja sam prije trudnoće imala 74, što je 10 više nego što bih trebala imati. u trudnoći u 6 mjeseci dobila 4. vratila se iz bolnice sa 74. i zabetonirana na tih 74 bez obzira što stalno nešto trpam u sebe, a nimalo ne uživam u hrani. nikako da se dovoljno motiviram da krenem sa zdravom prehranom. mislim da će to sve čekati ljeto kada ću imati vremena za redovito i promišljeno kuhanje, plivanje i šetnje.

toga ste se naslušale, al istina je da depresivno stanje i stres (pogotovo kakav mi proživljavamo, a ti, twin, još i mnogo više, nažalost) mijenjaju metabolizam. nekome u smjeru gomilanja kg, a nekome obrnuto. nezadovoljstvo kilažom dodatno pojačava stres i nezadovoljstvo pa se čarobni krug zatvara. tako da vjerujem da će mršavljenje doći, ali tek kada svaka od nas bude to u stanju moći. ja sam se odlučila okružiti lijepim stvarima i dobrim ljudima koliko god je to u mojoj moći, kako bih se što prije vratila svom veseljačkom ponašanju i vratila motivaciju za svime za čime sam ju prije imala. bar približno.
    npr. vjerojatno se previše miješam i ispričavam se unaprijed i imam najbolju namjeru, ninjago - ti ne moraš posjećivati tu tetu češće nego što bi ti sama to htjela. ako bi ju to povrijedilo - pa što?! povrijedila je ona tebe i sigurno se nećeš osjećati ugodno kraj nje. treba li ti to? ne znam kako vama, ali meni je nakon ovog prebolnog iskustva zaista postalo kristalno jasno da je život samo jedan i da ga trebam iskoristiti najbolje što znam i da to moja anđelica želi od mene! a to nije s ''tetama koje lupaju gluposti''. još jedna isprika jer pišem o članu tvoje obitelji, ali zbilja sam morala reagirati jer to inače ne bih bila ja. ima i previše takvih ''teta'' u našim životima pa o tvojoj pišem kao o figuri za sve ostale.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma od te tete sam se svakakvih gluposti naslusala ali taj put mislim da bi manje bolilo da je uzela saku soli i utrljala na ranu nego to sta je rekla ali kako si i napisala zivot je jedan,bitna su mi samo moja djeca i njihova sreca i zdravlje ,a nakon njih sam sama sebi najbitnija da imaju normalnu mamu pa imala 60 kg ili 75kg.Ali ipak se moram pohvalit da sam sad nakon ovog poroda izgubila 11 kg koje sam nakupila u trudnoci plus 9 kg koje su ostale od prije.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo da i tu cestitam nasoj klariti rodendan! e pa draga,
    sretan ti rodendan i od sveg srca ti zelim ostvarenje svih tvoja zelja!

p.s.i mojoj mami je danas rodenda!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Klarita SRETAN RODJENDAN i od mene,puno srece!!!!!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Klarita, sretan ročkas!!! PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUno sreće i svega lijepoga!!!!

Mi smo inače ok, Maša raste, mrdulji i zauzima sve više mjesta ... U srijedu imam pregled pa ćemo se opet vidjeti...
    U ponedjeljak mi počinje nekakav tečaj za trudnice kod patronažnih, pa se nadam da će biti bolji od onog (meni) bezveznog u KBC-u...

Svima želim ugodan vikend i dane koje slijede!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala svima na lijepim željama.Malo sam tužna jer je eto punih 30 a podsljednja godina je bila puna očekivanja i ova godina a sve se preokrenulo. Taman čekam mamu i tatu da dođu na kavicu i kolače.pozz

Kako lijepo ime Maša!Davno nisam čula to ime.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Klarita draga, sretan ti rođendan!!! Nek ti se ispune sve lijepe stvari!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

opa! i ja se pridružujem čestitkama! sretan rođendan, klarita!

pusa maši!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

klarita draga sretan rodjendan i nemoj biti tuzna sjeti se pjesme sto si je stavila na forum" sve ce doci na svoje misto i u srcu tvom nece bit tisno uz anđela mog, uz anđela tvog" kisss

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

latikada, danima sam pjevušila tu pjesmu. baš kao da sam naišla na nju kad sam najviše trebala.
    Evo danas sam bolje, prošla me ta tuga od jučer. MM je sve primjetio i odmah reagirao kako on zna , a i zvala me jedna prijateljica(inače psiholog) koja me svojom pričom uvijek nasmije i izvuče a ne trebam joj špuno govoriti kako se osijećam, odmah shvati.
    Imam danas jednu pričest od muževe rodbine(ne da nam se ići) pa se idem sređivati.
    pozz cure!kiss

norah avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

osijek, vidim nadu u tebi....
    moja tri anđela su nas napustila i samo mislim kako dalje

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

žao mi je Norah!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

norah....drži se!!!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Norah....tako mi je žao draga..

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

norah tu sam za tebe ! Kad i ako trebaš podršku,savjet...tu sam!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Twin moja iskrena sućut
    mala Laia Maša mi je predivno ime! samo neka ona nama raste! termin ti je na dan kad sam ja izgubila mog Matka, samo me stislo u srcu kad sam vidjela datum!
    osijek Kim je divna curica! ima tako divna puna usta, tako ima i moja Nia (na tatu svog)

svim trudnicama šaljem puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svim mamama malih anđelčića šaljem veliki zagrljaj!

mi smo bili na groblju u Zagrebu! vodili smo naravno i Niu sa sobom! ja sam joj cijelo vrijeme pričala da idemo seki i braci odnijeti cvijeće i zapaliti svjećicu. naravno da je ona još jako mala i da joj to ništa ne znači, ali meni je bilo tako lijepo što smo bili svi zajedno!

svima vam šaljem puse!
    ne stignem puno pisati i puno se piše, ima puno novih mama (srce me boli zbog toga), ali u mislima ste mi stalno!
    svima vam šaljem puse, drage moje!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Norah nadam se da ćeš ovjde naći utjehu i snagu za dalje!

Klarita draga sretan ti rođendan!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

norah draga strasno mi zao. saljem ti jedan

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

stvarno mi je zalosno kad se netko bori sa neplodnošću, i sama sam to iskusila ( sreca nije dugo trajalo oko godinu dana sto je relativno malo) i jos zalosnije kad dodjes do tog glavnog i jedinog cilja u zivotu koji ti postane tolika preokupacija, zaneses dijete ili dijecu i onda ga pobacis ili premine nakon poroda, pa stvarno one zene koje lako zanesu i nose svoju trudnocu bez problema i na kraju rode zivo i zdravodijete na termin nisu ni svjesne svoje srece, al stvarno nisu - mozda nebi ni ja da me sve ovo nije potrefilo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    stvarno mi je zalosno kad se netko bori sa neplodnošću, i sama sam to iskusila ( sreca nije dugo trajalo oko godinu dana sto je relativno malo) i jos zalosnije kad dodjes do tog glavnog i jedinog cilja u zivotu koji ti postane tolika preokupacija, zaneses dijete ili dijecu i onda ga pobacis ili premine nakon poroda, pa stvarno one zene koje lako zanesu i nose svoju trudnocu bez problema i na kraju rode zivo i zdravodijete na termin nisu ni svjesne svoje srece, al stvarno nisu - mozda nebi ni ja da me sve ovo nije potrefilo.
    latika, potpisujen tvoje riječi. I baš je tako. Moja je prijateljica 4 puta zanijela, nosila i rodila bez problema. I onda mi kaže da sam mimoza, da sam nešto krivo radila, da kako mi treba sedam trudnoća za 3 djece... Jednostavno ne shvaća. Ili nije pravi prijatelj.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Beti3 tvoja prijateljica neshvaca i nezeli da shvati, nema razumjevanja ( jer nije prosla krizni put koji smo mi prosle) ali nazalost nema ni suosjecanja Nekako sam se vec i navikla da ljudi postaju sve vise bezosjecajni. ja imam par dobrih prijateljica i njima mogu sve reci kako se osjecam, a iskreno neznam da bi se toj tvojoj priji mogla suzdrzati da meni neka tako kaze. dobila bi bukvicu ako nista treba izbaciti iz sebe ko god da nam podje pametnovati, pogotovo ako nije to prosao.

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Beti isprintaj ti njoj članke iz novina, koje smo stavili i možda shvati.Neki oko mene tek su sada uspjeli poimiti našu tugu i bol i što prolazimo i s čime se sve moramo nositi.
    Kakva je to majka koja ne pokušava razumijeti,suosjećati barem, osobito kada je i sama mama i zna što joj njezina djeca znače

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bzara;
    [B
    prvotno napisa
    mala Laia[/B] Maša mi je predivno ime! samo neka ona nama raste! termin ti je na dan kad sam ja izgubila mog Matka, samo me stislo u srcu kad sam vidjela datum!
    Znam, i meni se to dogodi kada vidim datume rođenja nekih bebica ili gledam vesele dvogodišnjake... no, tu smo gdje jesmo i nastojimo se nositi što bolje sa tim...

Ja sam jučer bila na prvom danu predavanja Tečaja za trudnice kod patronažnih sestara, i bila sam jedina "drugorotka" - sve su cure bile prilično prestrašene i nisam ih još i ja željela strašiti vlastitim iskustvom... Vrlo su usmjerene na porod, bol, a jako malo na lijepe strane - obzirom da im je prva trudnoća...neugodno im je bilo što pitati, komentirati...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hi, curke, nije me bilo par dana jer su mi virusi poharali komp, majstor se razbolio , i tako...s posla ne mogu pisati ni čitati, jer sam okružena ljudima:
    klarita sretan ti ročkas
    twin moje iskreno saučešće
    tibić 35tt , ne mogu vjerovati, ajde još malo
    pa stvarno one zene koje lako zanesu i nose svoju trudnocu bez problema i na kraju rode zivo i zdravodijete na termin nisu ni svjesne svoje srece, al stvarno nisu - mozda nebi ni ja da me sve ovo nije potrefilo.
    ovo je zaista istina, nakon mojih cura, rođenih na vrijeme, urednih trudnoća i svakodnevnih trudničkih tegoba, treća i četvrta trudnoća su mi bile kao da me netko gromom ošinuo; nisam razmišljala da nešto može poći po zlu , posebno ako je već prije sve bilo u redu; što se tiče prve dvije trudnoće tek sad znam koliko sam bila blaženo sretna u uvjerenju da ništa ne može poći po zlu.ono što znam da više neću imati ako (ispravak:kad ) opet ostanem trudna to je mir i spokoj i toga mi je najviše žao jer sam stvarno trudnoću doživljavala kao blaženo stanje i potpuno uživala u njoj
    pusica svima, posebno Špiri, Karlu,Ivanu, Nii,Kim, blizićima, Maši i mamama cmoook
    kod nas bez promjena, mene su mučile glavobolje , sad radim preglede ( za sada sve ok) i čekam da se malo "očistim" od rendgenskih zraka pa da ponovo krenemo u akciju, vjerujem da će to valjda biti za 1-2 mjeseca
    svim novim mamama anđela: želim da ovdje kod nas nađete barem malu utjehu i način da se rasteretite od tuge i crnih misli. malo po malo svi smo se ovdje uz pomoć jedni drugih podigli na noge i počeli gledati prema naprijed

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

meni danas pedagoginja kaže da me ravnatelj stavio za koordinatoricu nacionalnih ispita i to baš na prvu godišnjicu kad sam ga mislila pitati da me pusti jer taj dan bi išli rano na selo.Sad ga moram uhvatiti sutra prije sjednice da me pusti.Kako se to sve poklopi.

Krenula sam na fizikalnu za vrat, za sada ok.
    Vjerojatno ću u zg na provjeru antitijela početkom 7.mj, tada im je prvi slobodni termin. Već me strah nalaza a nisma još ni otišla...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

klarita draga probaj si ne stvarati pritisak! možda te nalazi iznenade i budu dobri!
    mandy dugo te nije bilo, baš mi je drago čitati te!
    ovo je tako istina! trudnoća bi trebala biti nešto predivno, nešto najljepše u životu što se ženi može dogoditi, međutim nama koje smo mame malih anđela trudnoća više nikada neće biti takvo nešto! uvijek koliko god se probale opustiti neki crni oblak je uvijek iznad nas, i ono vječito pitanje: joj, hoće li biti sve u redu! samo da prođe još ovaj tjedan, pa još ovaj i tako dođe kraj!
    kad se sjetim koliko sam uživala u trudnoći sa Zarom, to mi je bio najljepši period života, i tako nekako s tugom gledam na te dane jer znam da više nikada to neću doživjeti...
    mandy draga od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ubrzo prijaviš veeeeeliki plus!
    mala laia samo neka nama Maša dođe živa i zdrava
    latika to je tako istinito!

svima vam šaljem veeeeelike puse, držite mi se drage moje!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ej, drage moje!!! tak sam vas sad čitala...tj. gutala.....i opet ono tupilo bez riječi jer me tuge obuzme. ja ne tražim više razumijevanje od nikoga, osim od Vas i jedini tko je uz mene osim Vas ali mi je bitniji je mm, jer on me može i zagrliti.
    mi smo , eto bili u zg u ponedjeljak.....napravili smo hrpu briseva, bakt. ejakulata.....i sad čekamo. dobra vijest je , ako će nalazi biti ok, možemo u postupak!! pitala me moja doktorica dal sam spremna? dobro pitanje, jelda? u isto vrijeme sam i najspremnija i pitam se dal ću ikad biti spremna. nikad nisam više željela dijete nego sada, dal će strah ikad nestati.....mislim da neće. neću morati prolaziti stimulaciju, imamo 5 jajnih stanica zamrznutih!! nekako vjerujem....da neću više prolaziti istu sudbinu. da sam platila svoj danak i da je sada red na meni!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

puse svima!!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 04.05.2011. at 07:46

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zrinkičvibram za uspijeh...i snagu...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bzaranekeko je tsj strah od nalaza jači od mene koliko god pokušavala...ali rekla mi je jedna prijateljica: "Kad misliš crno, dođe crno, misli pozitivno!"i pokušavam tako!
    pusa cure , trudilice i naše drage trudnice

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zrinkič bravo za pozitivan stav, ma ja sam sigurna da ćeš nam brzo prijaviti betu i onda ćemo svi skupa odbrojavati 9 mjeseci s tobom
    klarita dobro ti je rekla prijateljica, ja isto tako razmišljam i ne dam se crnim mislima
    mandy za prekrasno plodonosno ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    beti3 kako ljudi svojom nepromišljenom jezičinom samo mogu povrijediti druge... ja sam sve takve "prijatelje" otkantala. Sad ih imam malo ali znam da su pravi i da su tu uz mene u dobru i zlu, uostalom i kao i ja uz njih.
    puse svim bebama, njihovim mamama, trudnicama, trudilicama i tužnicama

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

zrinkić, klarita
    ajme Tibi ljube, pa ti si već tako blizu da zagrliš mišiće
    kad ideš opet u bolnicu?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić idem 17. natrag u bolnicu. Nadam se da neće ranije krenuti . Tada ću biti 37+3.
    Puse svima drage moje

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi, pa ti si dogurala skoro do kraja! Baš sam sretna zbog tebe.

Klariti poseban pozdrav i da ostvariš želju što lakše i sigurnije.

Svima pozdravi.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

tibi ajme baš mi je drago zbog tebe!Jedva čekam sličice malih slatkiša

kako nam je roza...?

Puse svima,ja vam radim,mm na terenu i ne stižem ništa,čak rijetko i samo pročitati.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zrinkić draga, saljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da postupak bude uspjesan, i da se beta lipo dupla! dalje cemo mi sve zajedno s tobom odbrojavati dane narednih 9 mj.
    klarita nemoj misliti nista lose, vidit ces da ce svi nalazi biti dobri.
    mandy draga, ja se jos uvik nadam i navijam iz petnih zila za tvoj +.

mi smo vam dobro, moj decko raste kao iz vode. neki dan smo bili na pregled i velik je 69 cm i tezak 7800 g. kaze doktorica da je za 5. a mami srce kao cili Split. ja vam gustam u njemu, svaki dan,svaki sat, svaku min......
    bzara, roza,koksy,sandra,bety, ................ i svima redom

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

tiby i mala laia,

bambus99, ''a mami srce kao cili Split''

kako je lijepo započeti dan lijepim postovima!

svima na pdf-u velika pusa!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bambus
    evo sam od jučerašnjih vježbi koma.došla sam doma i evo i sinoć i jutros jedva držim ravnotežu i osijećam mučninu. to im danas moram reći samo što mi mm ne da voziti na posao.trudim se ali u glavi koma, kao da me netko non stop ljulja...Ma prekinut ću ja sve njihove terapije....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •