Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i zaboravil sam Vam napisati, moram vam reci, u nedilju sam po drugi put postala teta, predivne curice Mariji, nasa mala mrvica ( u svakom smisliu te rijeci) teska je 2500 i duga 46 cm. sunce tetino!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    i zaboravil sam Vam napisati, moram vam reci, u nedilju sam po drugi put postala teta, predivne curice Mariji, nasa mala mrvica ( u svakom smisliu te rijeci) teska je 2500 i duga 46 cm. sunce tetino!
    Divno!!! Čestitam od srca! Kako je Mate reagirao?

Koksy, skroz se slažem s tobom. Em što je rođenje novog djeteta nešto što ste toliko čekali i radovali se, skroz je prirodno da ste zajedno i da zajedno dočekate bebicu. A pogotovo radi Svena. NAdam se da će te uspjeti nekako sve to isplanirati, ja osobno bi radije zube na policu nego odvojenost.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Divno!!! Čestitam od srca! Kako je Mate reagirao?

Koksy, skroz se slažem s tobom. Em što je rođenje novog djeteta nešto što ste toliko čekali i radovali se, skroz je prirodno da ste zajedno i da zajedno dočekate bebicu. A pogotovo radi Svena. NAdam se da će te uspjeti nekako sve to isplanirati, ja osobno bi radije zube na policu nego odvojenost.
    Mate je nece niti da pogleda, ponasa se kao da nije tu. a tek krenu krokodilske suze kad ju uzme moj brat ( njegov tata).pocme plakati i zove ga: " tata, ti si samo moj! ", a dok ju nevista doji on na to : " nece ona, ja cu" ! )) jos je mali pa i ne shvaca bas , al dobro, vec ce se priviknuti ))

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy ajoj baš mi je žao što ste u takvoj situaciji, i što je Svenu tako teška ta razdvojenost od tate, još i dolazak bebe..nadam se da će uskočit sva vaša rodbina da ti pomognu, a i da Sven bude okružen s obitelji..iako nije isto kad nema tate..
    Bambus još jedanput da ti čestitam!!super
    Optimistična javi nam se češće, da tebi bude lakše, iako ti nemam neki pametan savjet za dati, samo zagrljaj i utješne riječi, to je valjda još jedan grozan period kojeg treba "odraditi"..tako je i meni bilo, sto muka posli prvog gubitka, čovjek bi pomislio pa do kad ovako može biti? nadam se da će te brzo proći ovakvi dani, i da će ti zdravlje biti baš kako treba
    Tibi tako si blizu!!mislim na tebe i tvoje radosti
    Roza šaljem vam puno puno poljubaca
    drage moje, da bar što prije stignu lipi dani, mora i to kad tad doći..

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy ima li bilo kakve šanse i načina da idete kod njega , barem kad rodiš? ne znam što da ti kažem : ako ćete dugoročno riješiti financije i osloboditi se kreditnog ropstva onda je vrijedno, s druge strane stoje premala djeca...a s treće što će se dogoditi ako odbije premještaj ( otkaz + krediti = katastrofa); kako stojiš s mamom, svekrvom, može li ti netko uskočiti i emocionalno i fizički ?
    - mm radi po cijele dane po terenu, doma doleti samo na obrok, oprati se i leći, tako da mi vjerovatno ne bi puno falija, tako funkcioniramo od početka i usprkos tomu smo jako povezani i zaljubljeni; često znam reći da više viđam susjede nego njega, o kolegicama s posla da ne govorim-s njima sam, pak više nego sa svima skupa u obitelji...
    visnja što se s tobom događa ?
    bambus čestitam ti od srca ( ja nisam ni teta, ni ujna, ni strina i neću ni biti....baš bez veze )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •