Stranica 26 od 95 PrviPrvi ... 1624252627283676 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tibi cestitke i ovdje .Koksy draga bice beba dobro,sigurno je neka greskica u pitanju,odi i po drugo misljenje pa i trece ako treba i sama znas da im se bas i ne treba sve vjerovati,i mojoj su kolegici isto to rekli u 35 nedjelji a et prije 10 dana rodila zdravog i normalnog sincica,ajme bas me potreslo kad sam vidjela tvoj predvidjeni datum poroda ja sam svog sincica trebala roditi 7.7 sad sam bas
    tebi i bebici
    svima puno pozdrava i cestitke na bebicama,trudnocama....
    Posljednje uređivanje od adal : 24.05.2011. at 15:18

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy draga znam da je teško čut takve vijesti, al ne razmišljaj o tome, jer tvoja je beba sigurno dobro, to znaš ti, i to znamo mi! Moj Špiro je stalno variro, moja dok mi ništa nije govorila nego sam tek kasnije vidila po nalazima, ja nalaze nikad ne čitam u trudnoći nego ono par mjeseci kasnije.
    Smiri se, provaj možda naći drugo mišljenje, jesi ti u Petrovoj kod dr I? Ako ne, odi do nje, ona je jedna od najboljih UZV dijagnostičara, ako će ti netko znat sve reč ona će.

Drži se draga

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Koksy vjerujem da ti je teško , a isto tako vjerujem da je s bebom sve ok!
    Ako misliš da je potrebno odi na još jedno mišljenje, bolje nego da se grizeš 10 dana.
    Evo, ako te to može utješiti upoznala sam curu prije mj. dana u bolnici, koja je krenula na preglede u bolnicu upravo zbog zastoja u rastu, na kraju se ispostavilo da je sve ok, i sad je tjedan do termina...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy to ne mora značiti ništa alarmantno, možda je ovulacija kasnila i implantacija bila kasnije. evo ti primjer sa tibi, jedna beba je stalno zaostajala i sad je samo razlika u težini i to nekih 20-ak dkg.ajde po drugo mišljenje da se umiriš i ne paničariš 10 dana.ako se radi samo o uzv mjerama u cm bez bilo kakvog drugog znaka onda se tu u većini slučajeva radi o grešci ( otpor u mozgu spominjati na običnom uzv pregledu je van svake pameti!)

( tu šutnju tijekom pregleda neću nikad zaboraviti, zamišljeni pogled i rukom gladi brkove; meni su odmah suze krenule, nije trebao ništa ni reći , nadam se da više nikad nitko to neće doživjeti )

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy draga, ja sam sigurna da je beba dobro i da će sve biti ok, ko što su cure rekle, idi radi sebe po još jedno mišljenje da ne izludiš ovih deset dana!šaljem ti jedan veeeliki zagrljaj!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala vam drage moje...
    Ma ja sam optimist ali, vjerujem da znate i same, tesko je biti skroz pozitivan nakon prozivljenog...

Sad podvecer mi je krenuo smeckasti iscjedak, nema puno ali ne svida mi se, govorim si da je od pregleda iako je moja ginekologica jaaaako njezna. Njeni pregledi se svode samo na pola minute gledanja sa onim spekulom, ne gleda rukom il tako nesto gdje me mogla mozda malo ozljedit. Ona je stvarno daleko najmanje invazivan ginekolog kojeg sam imala....
    Zvat cu je sutra da joj to prijavim, nema mi druge.
    Uff...sva sreca pa MM nije otputovao na Grenland, ne znam kako bi i sta bi da dode do toga da moram u bolnicu...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksymrzim tu njihovu šutnju, najradije bi ih opalila tada...a kad se sjetim zadnji put...uf, sva se naježim!
    Ja sam imala taj smeđi iscjedak na zadnjem vaginalnom pregledu s Marijom ali da ti budeš mirna nazovi ti i upitaj, a slažem se s curama za druigo mišljenje.Čula sam puno priča o zastoju pa na kraju ne bude ništa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Htjela sam gore napisati nesto o drugom misljenju al sam zaboravila malo sam dekoncentrirana...
    Iskreno, ne zelim ga trazit. Najvise zato sto mi se ne svida ideja o jos jednom uzv-u pa onda jos jednom par dana kasnije opet kod moje ginekologice. I danas me 20 minuta gledala uzv-om sto je za nju jaaaako puno, ona preferira sto manje zracenja.
    Drugo su mi financije, nemam 400-500 kn za privatnika trenutno, tj, imam ako necemo jesti do muzeve place...tako je kako je...
    A trece, ma izdrzat cu 10 dana, nije to vjecnost, to je sljedeci tjedan, ako uzv opet pokaze da mjere ne odgovaraju ionako ce mi u bolnici radit uzv a onda ce to biti drugo misljenje.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Koksy draga samo hrabro! sigurna sam da je sve ok, i da je tvoja ginekologica samo jako oprezna budući na sve što si prošla!
    idući tjedan si kod dr.Hafnera, a ako netko zna svoj posao on je taj
    kod njega si u sigurnim rukama!
    drži mi se, mislimo na tebe i malenog mišića/mišicu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy krvarenje ti je sigurno od pregleda. Ne znam jel se sječaš prije mjesec i nešto kad je mene gledala samo vag.sondom bez pravog pregleda, imala sam pravu svježu krv 2 dana, i još par dana smečkasto. Tako da ne brini previše radi toga, pogotovo jer si u visokoj trudnoći i sve je omekšano i full prokrvljeno.

Ali zašto ideš na vag.preglede? Ja ih uopće sa Š nisam imala a neću ni u ovoj t.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

draga koksy, drzim fige da sve bude u redu s tvojim djetescem
    a nasoj tibi cestitam od srca, nek uziva sa svojim bebicama

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Koksy.Svakako otiđi po još jedno mišljenje i ako treba u bolnicu.Vjerujem da će biti sve ok.Mojoj frendic svašta naprićčali i mene tako prestrašili u 32 tj.kao veliak glavica u odnosu na tijelo po tjednima i na kraju sve 5.Kao 1.rađam djecu sitnijeg zuba :D,kao 2.moj malac bio glavonja hi hi hi

samo hrabrooo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Znate sta? Uopce vise ne razmisljam o ovom losem uzv nalazu. Uostalom, znate i same da od pocetka ove trudnoce govorim sta bude-bit ce. Tako i sada! Ako cu morat u bolnicu - ici cu u bolnicu. Ako beba bude imala zastoj u razvoju - imat ce! Ja je volim i voljet cu je! Samo nek mi dode u zagrljaj!

Mislim, ali samo mislim da se danas okrenula i da je glava napokon dolje. To bi mi rijesilo velik dio brige jer mi se ideja o porodu na zadak nikako ne svida! Al ak bude na zadak (pogadate) - bit ce!

Slagala sam danas Svenovu robicu kad je bio beba, uzmem par bodija, tako su maleni, i mislim kako cu to spremiti za bebu. Tek onda pogledam etiketu a ono za bebe od 18 mjeseci!! A izgleda taaaako maleno, uopce si ne mogu zamislit koliko ce beba biti malena naspram Svena. Iako je on jos uvijek moja beba

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Iako je on jos uvijek moja beba
    ja mojoj Klari još uvijek znam reći "bebo moja"!i bit će uvijek!
    Bravi koksy!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

koksy, prava si! jako mi se se viđa tvoj stav! pusa tvojoj super bebici!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

koksy bravo za stav tako i treba ne valja odmah paničiti, uostalom danas je brdo trudnoća definirano kao zastoj u razvoju, a na kraju bude sve ok, evventualno bude bebica sitnija. Ako bude trebalo u bolnicuu čisto radi nadzora pa nije to kraj svijeta, na kraju i to će proći i brzo se zaboraviti kad bebica stgne u zagrljaj!

Tibi još jednom da ti čestitam i ovdje na Gabrielu i Loreni pusa svim trojima!!!
    Ja sam jučer svima živima govorila kako je Tibi rodila svoje blizance, a ljudi su me uredno začuđeno pitali koja Tibi? Jednostavno sam to morala podjeliti sa svima iako nitko ne zna tko je Tibi!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja sam jučer svima živima govorila kako je Tibi rodila svoje blizance, a ljudi su me uredno začuđeno pitali koja Tibi? Jednostavno sam to morala podjeliti sa svima iako nitko ne zna tko je Tibi!
    ovako i ja svojim kolegicama i baš im je bilo drago svaki dan ih povirim na fb i baš su preslatki Rafael i Lorena
    koksy super za stav prava si mama lavica i baš si me nasmijala sa bodićima;i ja se tako zaletim na dječjem odjelu kad idem u darivanja,da ne pročitam veličinu sve bi bilo preveliko ;
    "bebe" su i moje cure koje već odavno idu u školu ( je da se bune kad god se ja raspekmezim i tepam im ali ipak se da uloviti još koji trenutak obiteljskog maženja; obično mi srežu :lipo sebi rodi jednu bebu i prestani nas više gnjaviti )

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage cure, nesto me muci pa vas molim za odgovor.
    koliko dugo ste vi osjecali bolove u stomaku nakon porodjaja? ne mislim na jake bolove, nego vise one skroz blage bolove kada podignete nesto tesko, malo potrcite, vrijeme ovulacije i slicno. ja sam se prije cetiri mjeseca porodila, bila sam u 5 mjesecu trudnoce. medjutim jos uvijek osjecam stomak, kada podignem nesto tesko, danas sam isla prvi put trcati i bas mi je bilo bolno poslije. zatim ovulacije su mi tako bolne. bila sam kod ljekara, ali on nije nista ustanovio. hm, ne znam da li je ovo normalno.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy carica si, to je pravi stav!
    maj ja sam imala cijeli niz simptoma nakon svakog poroda, i trajali su mjesecima. Iskreno, mislim da je kod nas mama anđela to jednako fizički kao i psihički, treba puno duže vremena za oporavak - nekima kao meni npr. Netko se pak oporavi odmah fizički...ne bih se previše brinula na tvom mjestu, dok nisu neki jači bolovi. Drži se.

Pusa cure svima. Preko andjelak sam pristala na jedan razgovor sa novinarkom 24 sata o uvjetima u bolnici i odnosu osoblja prema nama mamama anđela, sve u nadi da će se napraviti korak prema naprijed. Javim vam kad izađe. Inaće, pregled nam je u ponedjeljak, i pomalo već strepim, molim Boga da bude sve OK.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

maj ja nisam imala bolove, osim pms bolova koji su znali trajati i do 8, 9 dana.jesi li rekla ginekologu za te bolove, sta on kaze? i probaj nedizati i neraditi bas nesto tesko, mislim da to nije dobro iza poroda koji mjesec, treba se pricuvati ako mozes.
    RozaGroza bice sve ok, sretno))

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza bit ce sve za 5 u ponediljak. kada ti je termin? i javi nam kada ce izaci clanak u 24 sata.
    koksy ma ti si mama i lavica za 10!!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    koksy bjež kod Hafnera na pregled. ako netko zna, on zna!!!!! mojoj šogorici su svašta rekli, zastoj u razvoju blablabla.... na kraju nije bilo niš i beba se rodila u skoro 41.tjednu već,,,jedino što je bila malo manja.... i danas je sitnija .....

držim fige da sve bude ok.....
    Ma nema garancije za nikoga. Meni je baš on napravio paniku negdje oko 2 mjeseca pred porod.Isto je sumnjao na zastoj u rastu djeteta. Kod mene je na to upućivao jako niski fundus trbuha s obzirom na tjedan trudnoće.
    Slijedila su mi dva tjedna straha do novog pregleda kojeg sam, igrom slučaja imala kod dr.J. (isto na Sv.Duhu).
    On zastoj nije ni spomenuo...tek onda mi ništa nije bilo jasno.
    I kad sam mu rekla što je s tim, samo je odmahnuo rukom i rekao :
    "Pa vi ste visoka,a dr. H. je još mlad,mora on još puno toga naučiti"..

S bebom je bilo sve u najboljem redu.

Koksy,javi.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

koksy, to je taj stav o kojem stalno pričam i razmišljam!!! žena-stijena!!!
    mene je neki dan uhvatila panika od ponovnog poroda, ali onda sam jedne noći uslijed nespavanja osjetila takav ushit i uzbuđenje zbog skorašnjeg susreta, tako da me to i danas drži...nadam se da će potrajati i da ću se sjetiti kada budem usred trudova...

roza, pokaži ti novinarima tko smo mi!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

maj...meni je prošlo 3 mj od poroda...i isto me povremeno nešto bolucka. ja imam bakterije u cerviksu, vjerojatno i u maternici.......kad zaboravim, ne boli me!!!! probaj se opustit, da budeš mirna, obiđi ginekologa, ako kaže da je sve ok.....opusti se, proći će!!

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

roza, latika, zrinkic - hvala vam drage moje
    bila sam kod doktora prije dva mjeseca kaze nema upale, nema bakterija, ali da slucajno jajnici ne bi bili uzrocnik dao mi antibiotike. no tacno sedam dana pred ovulaciju bol raste, ovulacija tako boli i onda polako bol prestaje. a pms nemam vise skoro pa nikako. danas imam ovulaciju, a osjecam se kao da cu dobiti mengu koliko boli.

i sigurno da ste upravu to za psihu, samo kako je iskljuciti, covjek je tako sav napet. stalno se osluskuje.

a i danas je 28.5. dan kada se moja curica trebala roditi. prezivjela sam, a to sto stomak boli dodje mi kao da patimo zajedno za njom.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

maj
    preživjela sam godišnjicu i bolje nego sam mislila, jake smo mi...Trebala se roditi 4.06. Ači trudim se da ne mislim...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

mene pak sada, četiri mjeseca nakon, menstruacija više ne boli, a prije je. ni stare simptome PMS-a više ne osjećam. i manje krvarim nego prije. jedva čekam da završim s pretragama i dobijem zeleno svjetlo za novu trudnoću.
    maj, koksy, klarita2, jabuka, mala laia i sve ostale hrabre mame, šaljem svima dobre vibre i zagrljaje.
    jedna od vas je prije napisala da se raduje baby boomu na našem forumu - pridružujem se tim veselim željama!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

maj
    ja sam sinoc bila na svadbi jednoj prijateljici, njenu širu rodbinu poznajem al se nismo vidjali sigurno 7,8, godina. i naravno usljedila su pitanja kako si , jesi se udala, i na kraju ono pitanje kojeg se doslovno bojim imas li dijece? i prije sam nekako sama skontala ako me netko bude pitao imam li dijecu da cu reci da sam imala jer ipak nemogu ih zatajiti , rođeni su zivi, zivjeli su kratko, krsteni su, sva moja obitelj ih je posjecivala na neonatologiji svaki dan, pa kako onda reci da nemam. i tako sam i rekla sinoc par ljudi koji su pitali da sam imala , ali onda sam vidjela poglede zaljenja, glupe komentare poput ebi ga a doslovno mi je vecer bila pokvarena nakon toga. jooj neosjecam se dobro ni kad kazem da nemam jer sam i to par puta rekla a neosjecam se dobro ni kada pricam nekim nebitnim ljudima sta mi se dogodilo. da me bar nitko nista ne pita

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

latika draga, tesko je svakako. kad te pitaju a kazes da nemas, osjecas krivnju, jer nema nikakog razloga da se krije, a kad reces da si imala al da si ih izgubila, onda se opet osjecas lose, em zbog nastale situacije koja se stvori u tom trenutku, em zbog tih pogleda, saputanja... ali takav je svit.. ako kazes da nemas tj, presutis.onda ce sljedit pitanja pa sta se ceka??.... u svakom slucaju ne valja...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

latikaja isto još uvijek mrzim to pitanje...ako kažem da imam jedno onda kao da negiram postojanje mog anđela a a ako kažem dvoje onda slijede daljnja pitanja...sve u svemu grozno...još nisam jaka za ta pitanja

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam drage moje, i hvala Bogu pa postoji ovaj nas forum, jer vama mogu sve reci i znam da me razumijete jer smo u istim situacijama, nemoze covjek drzati u sebi uvjek i bolje je razgovarati a sa vama iako se nepoznajemo mi je najlakse. volim pricati i sa muzem ali vidim da ga rastuzim kad pocnem neku pricu pa onda to izbjegavam.
    malo sam danas razmisljala o onome sto odgovoriti i skontala sam da cu sa ljudima koji bas nisu ukljuceni u moj zivot nikako i koji su mi nebitni , u smislu da nekoga tek upoznam ili tako nesto njima cu reci da nemam djece.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj latika draga nažalost to pitanje će izazivati bol i tugu valjda uvijek! meni je i sad grozno kad me pitaju : a jel vam to prvo? nema pravog odgovora! i meni se srce stisne kad kažem da je! a objašnjavati svakom moju priču nemam želju. i onda sam negdje spomenula bila da sam s Niom imala vbac pa tek onda nikom niš jasno!
    samo ti šaljem veeeeeliki zagrljaj utjehe jer znam točno kako se sad osjećaš!

meni je bilo grozno kad bih nakon svojih gubitaka, bila u društvu mama pa mi se žale pa mi kažu: ah vidjeti ćeš jednog dana, a meni bi srce pucalo kad sam znala da postoji velika šansa da ne bude tog dana!

od kad sam mama malih anđela, ne pada mi napamet nikoga pitati za djecu. nikad ne znaš koliko se boli skriva iza odgovora.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

[QUOTE=bzara;

od kad sam mama malih anđela, ne pada mi napamet nikoga pitati za djecu. nikad ne znaš koliko se boli skriva iza odgovora. [/QUOTE]

potpisujem

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

od kad sam mama malih anđela, ne pada mi napamet nikoga pitati za djecu. nikad ne znaš koliko se boli skriva iza odgovora.

potpisujem!!
    ja nikom vise ni ne spominjem tu temu, dok netko ne pocme sam.... mrzim kad se dvoje ljudi vjencaju, pa nakon sta prode neko vrime a nema jos nikakvih "novosti" svak pita, svak zapitkuje... ja jednostavno ne pitam. smatram, ako ljudi imaju potrebu da ce mi rec sami

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

točno to!
    u današnje vrijeme kad imam osjećaj da se svaki drugi par oko mene bori s neplodnosti, obilazi klinike i nada se da će mu medicina pomoći. kad imam osjećaj da toliko puno trudnoća ne završi veseljem. dobiti dijete mi se čini kao nešto što se ne događa samo tako! svaki dan zahvalim dragom Bogu na mojem djetetu, i stvarno,ali stvarno ništa mi za nju nije teško!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    točno to!
    u današnje vrijeme kad imam osjećaj da se svaki drugi par oko mene bori s neplodnosti, obilazi klinike i nada se da će mu medicina pomoći. kad imam osjećaj da toliko puno trudnoća ne završi veseljem. dobiti dijete mi se čini kao nešto što se ne događa samo tako! svaki dan zahvalim dragom Bogu na mojem djetetu, i stvarno,ali stvarno ništa mi za nju nije teško!
    x

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kao i sve druge cure mrzim t pitanje, ni dan danas sa stažem od skoro 6 godina majke anđela ne snalazim se, i nekad se skroz zbunim, pa sprtljam nešto, i da, uvijek al uvijek nakon toga se osjećam grozno.
    Ja sam naučila jednu stvar, nikog ništa ne pitaj, sve što se treba znati će se kroz razgovor i saznati, a to dal je netko vjenčan i ima djecu ionako nije moja stvar. Samo što naše društvo još nije istrenirano tako da razmišljaju prije nego progovore. Eto primjer izgubljenog djeteta ili neplodnosti je savršen primjer za to, jer je sve više parova koji su prošli, jedno, drugo il nažalost oboje
    Drž se Latika

Cure ja danas imam pregled u 19, tlak već skače. Nadam se da je moja mrva dobro i da je i moj cerviks dobro i sve...baš sam nervozna. Trebam ić zdepilirat noge a ruke mi se tresu!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tako je i meni bilo cijelu trudnoću dok sam ležala u bolnici, svaka nova cura bi pitala jel to prva trudnoća, pa ja kažem ne druga. a a šta imate, ja kažem pa nemam više imala sam tri curice i onda sljedi ono kako imala, pa onda objašnjavanje kako druga tr, a četvrto dijete, bla, bla. a samo jednom sam odgovorila na to isto pitanje sa ne ovo mi je prvo dijete i osječala sam se tako loše, grozno kao da sam odbacila svoje tri lutkice i obečala sam sama sebi da to nikada neću više napraviti, tako da sada ja uvijekkažem istinu i objasnim što se desilo i navikla sam sada na to! je da ponekada bude glupih komentara, ali šta ćeš!

Roza držimo figice, ali bit će sve ok!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim da se nikad neću naviknuti na to pitanje, jer nekad razmišljam kako ću drugi put biti hrabrija i bez ikakvog straha ću ljudima koje ne znam a koji pitaju za djecu, reći imam dvoje anđela, i onda totalno nepripremljena naletim na takvo pitanje, i to baš danas ujutro dok sam bila s jednim profesorom s faxa na kavi, rekla sam da imam dva anđela, kratko objasnim i skrenem s teme, a vidim da ga je nekako zanimalo što je bilo, pa mi i on ispriča svoju priču, isto dva anđela, isto prvo dečko pa onda cura, u kasnoj trudnoći..ne moram vam ni govorit kako mi je to bilo za ćuti, malo mi je falilo da se rasplačem ispred njega, teško je i njemu bilo govorit o tome, baš mi je bilo žao..
    sve me to vrati unazad, i nastojim nekako na sve to gledati ljepšim očima, i onda mi onako kratko srce presječe neka oštra bol, odlutam na skroz neko deseto mjesto..ali takva želja mi se javila za bebom, ne mogu vam opisati, val sreće me oblije od pomisli da opet budem trudna, jedva čekam...jedva čekam..

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza mislim na tebe
    pusa velika cure

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure, ja nekako ne mogu da presutim moju andjelicu kada neko pita. kazem da sam izgubila bebu u trudnoci. ako pitaju za razlog, tu vec ponekada presutimo, jer u biti tesko je objasniti da nema nista, ali da mozda nesto i ima. uglavnom, ne izazivaju mi tugu. medjutim ljudi koji mi pocnu govoriti sta bi oni uradili, kako bi oni uradili i kako sam eto ja pogresno uradila, oni to tako ne bi, e to me izludi nacisto. a to mi se tako cesto desava u krugu najblizih. mislim, pitam se, imaju li imalo osjecaja. uh.

roza saljem puno vibrica, bice sve dobro!
    Posljednje uređivanje od maj : 30.05.2011. at 13:48

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Roza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj visnja08 prvotno napisa Vidi poruku
    takva želja mi se javila za bebom, ne mogu vam opisati, val sreće me oblije od pomisli da opet budem trudna, jedva čekam...jedva čekam..

PS: dogovori preglede

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala cure na vibricama, javim vam kako je prošlo

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Roza..........vibrice!!! Evo malo vedrije teme! čekam ja danas u Petrovoj, svoju tetu...i razmišljam kako bi ju mogla zagnjaviti da mi ispita di Tibi leži....i evo Tibi iz lifta ispred mene!!!! baš mi je drago da sam imala priliku osobno joj čestitat na USPJEHU....jer to je i moj uspjeh, i na malim mrvama, koje će brzo bit velike bebe!!!! aj koja sreća!!!
    ja uradila danas ponovno briseve i u čekanju smo nalaza. razveselilo me to da nemora biti, kakvih 3 nalaza za redom , sterilno, već je dovoljan jedan, a pošto imamo jajnih stanica ) )) nadamo se!!!!!
    što se tiće pitanja......ja svaki put na glas izgovorim, rodila sam prije vremena i beba je umrla, dalje me ne pitaju ništa tak da nemoram objašnjavat. imam osjećaj da svaki put kad to izgovorim.....mi bude malo lakše. ko da sam svjesnija i ko da je sve to dobilo nekakvo svoje mjesto i dozvolilo mi da život ide dalje.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice puuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! javi nam kak je bilo! ajme mora da je mrva već velika!
    Višnja tako je lijepo ovo pročitati! you go girl! idi po svoju bebicu!
    zrinkič, joj baš mi je drago da si vidjela našu Tibi! ajme jedva čekam vidjeti slikice naših blizića!

ja nekako se trudim procijeniti situaciju, a ovisi i u kakvom sam ja stanju! kad me neka baba zaustavi na cesti da mi kaže kako divnu curicu imam, pa me pita: a jel vam to prvo? nemam namjeru s njom dijeliti svoju intimu, jer to je meni sve vrlo intimno i ne treba svatko znati! međutim kad sam s nekim u društvu i kad se povede razgovor tim putem obično kratko kažem, Nia je naše treće dijete, prvo dvoje nam je umrlo. točka! tu svaka priča staje. rijetko tko meni ajmo reći nepoznat krene dalje ispitivati, mislim čisto iz straha što bih ja mogla reći.

držite mi se curke moje! sve vas ljubim i šaljem veeeeeeliki

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo me cure. Pregled prošao super, zatvorena, cerviks super, maternica super, taman plodne vode, beba velika ima oko 600 grama, al eto malo nas je iznenadilo jer je mojoj Bugi narastao pišo tako da nam ipak stiže Toma. Ali iskreno, svejedno mi je, samo da je sve OK hvala Bogu.

PUsa svima, idem leć jer padam s nogu, došla sam samo kratko sa vama podjelit lijepe vijesti

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Roza bravo za super nalaz
    Decko a? Ma ne mora bit, vidis da ja jos uvijek ne znam spol, svaki put drugo kazu. Mozda ipak "otpadne" pisonja do sljedeceg pregleda
    Cesto vide pupcanu pa misle da je decko, ja navijam da bude cura koju si toliko zelis i da bude velika i zdrava!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Roza bas si me nasmijala sa izjavom da je Bugi narastao piso, hehe ma nek je zivo i zdravo pa sta je god kao sto kazes. i super za cerviks

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ma bravo za malog mišića! ma samo neka on/ona vama dođe živ i zdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •