Stranica 27 od 95 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku

PS: dogovori preglede

joj visnjice bas sam si me razveselila kad sam procitala tvoj post.
    kako ti je roza napisala, odradi potrebne preglede i u akciju. a ja ti saljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam jako-jako-jako brzo prijavis +.

roza sta sam se nasmijala . nek je s bebicom sve dobro i nek sve ide kako treba.

zrinkič bas sam ljubomorna sta si uspila vidit Tibi i njene bebice.uff i ja bi ju volila vidit, ma sve Vas. al eto, nadam se da cemo ja i tibi sljedeco lito uspit popi kavu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala cure nema sumnje nikako, gledale smo u piša 10ak minuta, još mi ga je i iscrtala po monitoru, govori žena, evo jedan veliki lijepi pravi pišo

Joj i ja bi htjela vidjeti Tibi i malene, moramo se dogovoriti s njom za koji mjesec kad se uhoda da je odemo posjetiti. A s Višnjicom idem na kaficu popodne

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

roza grozaoooooo!!!mali dečko!lijepo!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza draga, neka pisonji. bit ce ti bas super sa svoja 3 musketira!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a što kažete za jedno mjesec-dva da se nađemo u zg (tko može naravno), da napravimo jedno malo okupljanje!
    dogovorimo se npr. u Maksimiru, pa da bude ugodno i dječici, i bebicama, i nama mamama tamo možemo fino u hladu ćakulati, djeca se igraju! naravno može i bilo gdje drugdje, ovo mi je palo na pamet kao dobro mjesto!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam apsolutno za!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje hvala vam na lijepim rječima ohrabrenja i iskrene radosti zbog mojih srećica Ne mogu vam opisati kakav je to bio prvi susret. Bila sam u spinalnoj i kad su ih izvadili plakala sam za vrijeme cijele operacije od sreće. Dali su mi ih da ih izljubim, čovjek dok to ne doživi, ne zna da se može roditi takva ljubav na prvi pogled.
    I ja svima vama želim da što prije osjetite tu sreću
    Visnja, zrinkic, mandy i sve ostale trudilice, navijam za vas iz petnih žila , tužnice moje šaljem vam veliki zagrljaj
    Rozi bravo za pišonju, nek je on nama živ i zdrav. Koksy ma ja sam 100% sigurna da je sve ok, takve hrabre mame zaslužuju predivno djete.
    Ja sam definitivno za okupljanje u Zagrebu za 2 mjeseca iako bih za ljetni period preporučila Bundek, jer prije 2 godine sam imala jedno 200 ugriza komarca u Maksimiru, ali prilagodit ću se kako odgovara većini... Joj kako bi vas voljela vidjeti u što većem broju, da vas sve izljubim i izgrlim

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj roza baš sam se nasmijala za Bugu i pišu...ali ništa zato,ima puno zemlje u pepelani,tribat će ti čvrsta muška ruka
    Tibi dobro došli doma
    višnja

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tibi

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tibi dobrodošla kući i uživaj u svojim srećicama.
    Roza neka nama malog Tome.
    Višnja od srca ti želim jedan veliki plus i ostvarenje tvog sna
    Isto želim i svim ostalim trudilicama

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi draga dobrodošla kući! sva sam se raznježila kad sam čitala! ljubi svoja dva divna mala slatkiša (jedva čekam neke slikice) , i uživajte u svakom trenutku!

vidiš, nisam ni razmišljala o komarcima, da, potpuno si u pravu Bundek je idealno mjesto! joj jedva čekam, mislim da kad se jednom sretnemo nećemo se moći razići!
    svima puse!!!!!!!!!!!!!!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Roza bravo za dečka!
    Tibi dobrodošli kući! Uživaj!!!

Baš se obradovala lijepim vijestima

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da Tibi nije kod kuce, s obzirom da je danas na fejsu napisala da ce jos 5-6 danas ostat jer je malena na antibiotiku...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ljubim Tibi i bebane male, jedva cekam slicice
    Rozi, uh kako si me nasmijala sa Buginom pisom , Spirek ce imati sa kim da dijeli robicu i autice
    cure ,cesto svratim, pratim vas, ali slabo se javljam, lijepo vrijeme pa smo puno vani, a onda treba stici sve po kuci, itd... volim da procitam kako ste, i da sa vama podijelim i tugu i radost.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Joj curke koliko prekrasnih vijesti!!!!
    Mi smo sutra na pregledu 35/36 tt i javim vam kako je prošlo, a do tada puuuuuno sunčanih morskih zagrljaja!!!

p.s. pazite na komarce u Maksimiru! nas su izludili prošle godine...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mala Laia mislimo na tebe! (kako je proletilo 36 tjedana!!!)

Uh cure, ja sam opet promjenila ime!!! Nakon šoka što nije Buga, a ja sam imala nevjerovatan osjećaj da je curica (intuicija mi je fakat jača strana) nikako se nisam mogla uživiti u to da budem mama Tomi, pa mislim da će se malecki zvati Simon. Špiro je po djedu od mm, ovo bi bilo po mom djedu, tako da, to mi za sada najbolje leži...vidim sebe gdje preko brda vičem: Špiro, Simone, brzo doma večera!

Jučer sam se lijepo napričala sa Višnjicom, i jedva čekam da se sve nađemo. A moram vam Višnjicu pohvaliti, dobila je par kilica i sad je baš ko bombon

Pusa svima, idem nastaviti radit, a insipracije i motivacije niđe.
    a72 nisam tebe "vidjela" godinama! Koliki je onaj tvoj maleni već??

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice, ja ću puknuti od smijeha s tobom! strašna si! Simon je prekrasno ime! i baš paše sa Špirom! a čuj nema ništa drugo nego još jedno dijete poslije! vidiš da ti je cerviks sad baš poslušan.
    mala Laia draga držimo fige, šaljemo vibre, ma sve što imamo! bit će sve super, Maša je već mali komad i uskoro vam stiže!
    a72 tako mi je drago vidjeti te malo! javi nam se češće! kako je Zeid? daj nabaci koju rečenicu, mora da je već pravi mali zvrk!
    Koksy, tenks za info! to smo mi svi povezali kad se Tibi javila da je stigla doma!
    Tibi, još malo draga, pa ćete vas 5 uživati domeka! ljubi male mišiće!

svima šaljemo velike puse! ajme jedva čekam kad ćemo imati jedno veliko okupljanje!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure, drzite mi fige danas, pregled je u 16 i 15. Nisam mogla zaspati sinoc, bas me muci koliko god se trudim biti pozitivna. Samo da je bebica dobila tih famoznih 200 grama i da napokon odahnem...
    Posljednje uređivanje od koksy : 03.06.2011. at 10:03

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Roza, sad sam tek vidjela...od svih imena ti bas moje uzmes!
    I mi razmatramo Simona vec dosta dugo. Jedino sto nas muci sto je u Sven i Simon previse ssssssss!

Al gle, ja cu rodit prije tebe tako da mi nista ne mozes

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo nas sa izvještajem:
    sve je super, ja zatvorena, cerviks ok, posteljica bez kalcifikata, pupčana normalno prohodna, pokreti i otkucaju super, Maša (kaže stroj oko 2600...
    nakupljam vodu=nemam gležnjeva , pokušavam to riješiti, ali ne brinem se - uskoro smo zajedno!!!

drage moje, hvala na lijepim mislima i željama!

koksy, jedva čekam vijesti...

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javis sa lijepim vjestima
    mala laia

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mala Laia jeeeeeeeeeee bravo za Mašu! ma rekla sam ti, cura vam uskoro stiže
    koksy draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sigurna sam da ćeš nam doći sa dobrim vjestima!

svima veeeeelika pusa!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mala Laia bravo! Brzo će nama Mašica
    Koksy pucam od smijeha...a ja govorim Anti garant, al garant nema baš Simona u zadnje vrijeme Vibram za pregled, sigurna sam da je Simon ili Simona dobila tih 200 grama i da je sve super!

A ja sam cure oblivena hladnim znojem od straha. CRP mi je povišen, na trakici u urinu nađeno malo leukocita, i sad imam briseve vaditi u ponedjeljak nadam se da nije ništa strašno, al svejedno umirem od straha. Samo da nije neka infekcija i da se ne otvorim...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I daaaaaaa....dobre vijesti!!
    Beba je dobila ne samo 200 nego 300 grama, noge, trbuh i glava su narasli koliko su i trebali u tih 10 dana. Doduse, beba je manja, nema jos ni 2 kg ali nije to nista zabrinjavajuce, ima jos mjesec dana da se udeblja. Ali to nije sve! Jos se i napokon okrenula glavom dolje!
    Iako sam ja vec bila sigurna da ce ostati na zadak.
    Iako pada kisa i odvratno je vrijeme meni je dan predivan
    Naravno, spol se i dalje ne vidi, bez obzira sto se okrenula, pupkovina joj je sva medu nogama, ginicka se stvarno trudila ali bilo je nemoguce ista cak i nagadat. Al nema veze, to mi je sad najmanje bitno.

Roza, mislim da cemo mi ipak, ako bude decko, dati mu ime Erik, cura ce svakako biti Dora. Tako da si ti slobodno uzmi Simona
    Posljednje uređivanje od koksy : 03.06.2011. at 20:07

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Isteklo mi vrijeme za edit..

mala laia bravo za Mašu! Jel i tebe sad ulovila euforija oko poroda kao i mene?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo za bebolinca!!! Super je ime Erik, al ti i ja mora da imamo dosta toga sličnog, jer je meni druga opcija za curicu bila Erika, nakon Buge.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mala Laia bravo! Brzo će nama Mašica
    Koksy pucam od smijeha...a ja govorim Anti garant, al garant nema baš Simona u zadnje vrijeme Vibram za pregled, sigurna sam da je Simon ili Simona dobila tih 200 grama i da je sve super!

A ja sam cure oblivena hladnim znojem od straha. CRP mi je povišen, na trakici u urinu nađeno malo leukocita, i sad imam briseve vaditi u ponedjeljak nadam se da nije ništa strašno, al svejedno umirem od straha. Samo da nije neka infekcija i da se ne otvorim...
    Roza, koliko povišen? Blago povišen CRP je potpuno uobičajen za trudnoću .

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Super vijesti, bravo za bebače!!!
    Samo nek lijepo napreduju!

Mi čekamo trudiće, kaže dr. da može svaki čas, ali mom dečku je lijepo u buši....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Koksy jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! ma bravo za malog bebolinca/ku! imena su ti predivna, i tako mi je drago da je sve super! pomazi tu malu bušicu i od mene
    Rozice puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sigurna sam da je sve ok, ali vjerujem da ti je frka! drži mi se!

ajme cure, opet je našim PDF-om zavladala sreća! bebice se rađaju, ili se prave cure su sve hrabrice, pozitivne i hrabro guraju! tako i treba!
    svima vam šaljem veeeeeeelike puse i zagrljaje!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure moje pa same bebice će nam ubrzo, tako lijepo....
    koksyeto vidiš, pa bebica je mali heroj i borac~~~~~~~~~~~~
    mala Laiabrzo će nam Maša!"!!!

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Koksy, baš se veselim zbog tvoje bebice, predivne vijesti.
    Roza držite se, bit će to sve super.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bravo Koksy !!Imena su super, posebno Erik!
    Mala laia super da je beba dobro !!
    Evo da se pohvalim, danas sam uspješno odradila sat u školi, pa jedva čekam s dizajna preć u školu, super mi je zvučalo kad su me zvali profesorice, profesorice !Gotova sam sa fakultetima i ispitima!
    puse svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy draga super za bebaca. bez obzira sta se jos uvik krije, ja ipak mislim da ce Sven dobiti seku Doru.
    roza bit ce sve dobro. ne brini se. uvjerena sam da ce Simon doci vama u zagrljaj 100%.
    mala laia jos samo malo i stize curka!
    visnjice draga cestitam ti od srca. nek si ti nama i to odradila prije nego dobijes nalipsu titulu u zivotu.

svima redom saljem punooo pusa iz tmurnog Splita

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

višnjao draga moja eto tebe u prosvjetu...a ja bi nekada tako rado pobjegla!
    Bravo draga!
    e danas je u st sunčano i prevruće a ja čistim kuću....

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, koliko povišen? Blago povišen CRP je potpuno uobičajen za trudnoću .
    31 ali su leukociti niski, mislim unutar normale, tako da kao ne bi se trebala previše brinuti, al svejedno idem na briseve u ponedjeljak, a to sam tako htjela izbjeći. Već mi tlak skaće od pomisli na stol, širenje nogu i one štapiće za briseve....uf! Vidjet ćemo kakva je urinokultura, trebala bi bit gotova za 2 dana, ma iskreno sva sam jadna zbog toga, ali se nadam da ipak nije ništa u rodnici.

Hvala vam cure na brizi

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Višnjice BRAVO! Čestitam

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Čestitam na Simonu i Maši lijepo napreduju i za tren će i oni biti tu!
    Tibi jedva čekam da vidim još koju slikicu!
    Cure ja bih rado došla na okupljanje, ali Zg mi nije baš tako blizu, a nemam baš gdje ni prespavati tak da...mislim da ništa od moga prisustva, a tako bih vas voljela sve upoznati i vidjeti moju Tibi i njene srećice. Tibi je meni bila podrška kad sam dolazila u zg u petrovu i zahvalna sam joj zbog toga do neba!
    Višnjice mislim da je sada tvoj red došao .

Pusa svima!
    mi smo neki dan bili u savjetovalištu i teški smo već 6 kg i dugi 60 cm!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy baš mi je drago da sad možeš odahnuti i uživati do kraja
    znači uskoro očekujemo tri poroda : ares, mala laia, koksy
    visnja baš mi je drago što si zadovoljna poslom i ja sam razmišljala o prelasku u prosvjetu ( što bi sa mojom strukom značilo u srednju) ali s ejo predomišljam, trebala bih položiti onu dopunsku grupu predmeta...
    roza možda je samo nešto prolazno u điru, nevezano za ginekološki sustav

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

31 ali su leukociti niski, mislim unutar normale, tako da kao ne bi se trebala previše brinuti, al svejedno idem na briseve u ponedjeljak, a to sam tako htjela izbjeći. Već mi tlak skaće od pomisli na stol, širenje nogu i one štapiće za briseve....uf! Vidjet ćemo kakva je urinokultura, trebala bi bit gotova za 2 dana, ma iskreno sva sam jadna zbog toga, ali se nadam da ipak nije ništa u rodnici.

Hvala vam cure na brizi
    možda je nešto respirtorno u prolazu, da li ti je netko virnuo u grlo ?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    možda je nešto respirtorno u prolazu, da li ti je netko virnuo u grlo ?
    Nije niko ali ni ne osjećam da me nešto boli grlo. Doduše imala sam prije jedno 7-8 dana 2 dana užasnu želučanu virozu, povračala, proljev i sve to (pardon na iscrpnom opisu) pa se mislim da nije još od tad malo povišen. Inaće mi varira oko 17, imam povišen jer em sam deblja em sam imala problema sa venama u žviotu (tromboza) pa naginjem višem crp-u. Al nikad nije bio ovako visok. I sad se mislim možda je prije 7 dana bio još viši pa pada, il je nešto pa sad još i raste.
    A da osjećam da je nešto loše, ne osjećam, mokraća sve OK, nemam iscjedaka, sve super. Nemam bolove. Ne znam, sva sam zbunjena, prvo što a onda kako?? Čuvam se...previše se čuvam!
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 04.06.2011. at 15:40

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

roza grozabit će sve ok vidjet ćeš, može biti od te viroze što si imala.
    osijekza malenu, super, prekrasna je.
    Ja idem večeras na večericu s mojim mm, da se napokon malo sredim i opustim.Klara kod svekrve.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja idem večeras na večericu s mojim mm, da se napokon malo sredim i opustim.Klara kod svekrve.

znači uskoro očekujemo tri poroda : ares, mala laia, koksy

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aj drage moje ovdje svega novog ,ne stignem bas sve po hvatat jer i sama imam punu torbu problema pa tak ako sam nesta preskocila oprostite
    Koksy tak mi je drago sto je mala mrvica super i sto napreduje
    Roza ovo i je vrijeme raznih viruscica al u tvom slucaju je sve sigurno ok ne brini bude to dobro radi svog mira uradi sve sto ti padne na pamet od briseva i nalaza jer sami svoje tjelo najbolje poznajemo,super da mrvica napreduje da je sve ok a to je najbitnije
    Svima saljem puno

Minogue avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

koksy, mala laia, čestitam, bravo

Roza, drži se, bit će sve u redu, sigurna sam. Sve mi ovdje mislimo na tebe i šaljemo ti pozitivnu energiju Nije nikakvo čudo što se čuvaš nakon svega što si prošla. Mislim da ja svoju iduću trudoću neću iz sobe izać

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Koksy, tako mi je drago da je sve u redu!!! Mislim, nisam ni sumnjala, ali znam da je bolje čuti iz usta stručnjaka !
    Erik je i nama ime sa liste - ali sa Laiom idu u vrtić dva Erika, a i jedna njena igračka slon nosi to ime...

A imamo i prijatelja Simona - upravo se odselio u Nizozemsku...
    Roza, držimo fige da svi nalazi dođu uredni! I da te ne izgnjave previše...

Višnja, ja sam isto u dizajnu, a radim u srednjoj školi!!! I polagala sam one razlikovne ispite i svaštanešto, ali jako uživam...već 11 godina ... Piši ako ti treba što pomoći...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ajme bil sam jutros na prvom ovogodišnejm kupanju...predivno...
    More na prvi tren hladno ali poslije odlično!!!Svi blizu mora odmah na plažu...sutra kiša...Klara nije izlazila iz mora...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme klarita, zavidim ti! mi idemo na more onaj tjedan kad su oni silni praznici! jeeeeeeedva čekam! Niino prvo more!

puse svima!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koksy odlične vijesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i bravo za ime Dora.... to mi je predivno ime i moja curka se trebala zvati Dora ...

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku

mala laia bravo za Mašu! Jel i tebe sad ulovila euforija oko poroda kao i mene?
    Joj itekako!!! I to ne samo mene nego i mm-a!!!
    Još sva robica čeka na pranje, stan tek pripremljen za farbanje i razmještaj namještaja, ništa od krupnije opreme nije još kod nas (krevetić, kolica, prematalica...), ali nikada se još nisam osjećala tako opušteno... da i sutra rodim, ne bih oko toga stvarala zbrku... najvažnije mi je da smo svi zajedno!!!
    A što se tiče poroda - izvadila sam plan, moram ga još malo preurediti, učiniti osobnim, educirati muža , ali uzbuđenje je toliko da nekako jedva čekam! Leptirići u trbuhu...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje samo da brzinski javim da je vađenje briseva prošlo bezbolno i sve je dobro, cerviks zatvoren, doktorica je bila divna, prvo me čekala 10 minuta da se smirim, onda sve tako nježno i lagano obavila da nisam ni osjetila, pa me grlila i tješila. A onda kad sam izašla iz ordinacije dobila sam tako strašan panic attack da se Ante prepao, ridala sam 20 minuta i nisam mogla doći do zraka. Stvarno je teško preživjeti trudnoću nakon svega.

Pusa svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •