Stranica 28 od 95 PrviPrvi ... 1826272829303878 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga, znam da nije lako.. ali mozes ti to. vec si na pola puta. i vidis da je sve proslo dobro. i svi nazali ce ti biti ok. sigurna sam u to. Špiro ce nam dobit bracu 100% (ili mozda ipak seku )

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    draga, znam da nije lako.. ali mozes ti to. vec si na pola puta. i vidis da je sve proslo dobro. i svi nazali ce ti biti ok. sigurna sam u to. Špiro ce nam dobit bracu 100% (ili mozda ipak seku )
    Potpis pod ovo, sve ce biti super

Pusa svima

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

roza, drži se! šaljem i ja puno vibrica da ti olakšam i da nalazi budu dobri!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Roza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice draga moja drži nam se! bit će sve ok, sigurna sam!
    do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze
    Posljednje uređivanje od bzara : 07.06.2011. at 09:57

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    Rozice draga moja drži nam se! bit će sve ok, sigurna sam!
    do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze
    nemam ništa drugo za dodati!!!
    pokušaj uživati koliko možeš

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala vam, stvarno ste the best!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Rozabit će sve ok draga...sve je to normalno, tvoje reakcije....~~~~~~~~~~~~~~~~~~brzo će sve proći

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza sve će biti ok, glavno da se cervix dobro drži, ovo drugo ćeš srediti antibioticama

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Roza ajde, samo hrabro, nemoj da moram zvrckati i nešto opet valjati da živneš kraljice majko

Znam da je frka ,ali bit će sve ok.Ja sam radi sebe češće vadila crp, pa i ti to možeš da budeš mirna

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Daj Roza pa kaj ti je? Naravno da ce sve bit ok! Ne znam zasto uopce sumnjas u to!?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

samo da vas sve brzinski pozdravim i pošaljem zagrljaje
    mala laia, ares i koksy za najljepši susret s vašim bebicama ~~~~~~~
    Rozi samo hrabro draga, Špiro sigurno dobiva bracu ili seku
    ... A mi smo i dalje u bolnici, čekamo još neke pretrage, sve se odužilo jer se dugo čeka na termine za preglede i ne znam kad ćemo doma. Eto mi nikako doživjeti da u potpunosti uživamo u svojoj sreći, ali doći će valjda i to uskoro...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibiDoći će ti dani, već si tako blizu, još malo i non stop stre skupa

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

roza... ma ti si žena zmaj

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

može.. ajd sjetite se i mene..
    imam osjećaj iako vas ne znam.. da bih vas sve zagrlila i kada bih vas pogledala u oči rasplakala bih se..
    jer bih imala osjećaj da me zaista u 100% netko doista razumije...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi draga, proci ce i ti dani u bolnici. gledaj to s ove strane ( ja sama sebe tako znam tjesit) sve je proslo, bilo je i gore, sad napokon dolazi nalipse razdoblje u zivotu............... saljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a brzo stignete svojoj kuci

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage cure, bas se rijetko javljam, ali danas me uhvatilo...
    Roza, bzarice,ma citam vas ja, znam sta se desava , pratim vas
    Mi smo dobro, spremamo se za rodjendan, kako je proletila godina ni sama ne znam...sve korak po korak, i na red dolazi i rodjendan. Moj djecak je jedan umiljati mali misonja, nije neki bucko, nekako mi je sav njezan, ali je zdrav , fino jede, jos doji, a sad zasto ne nabija kile -valjda genetika, i mi smo oboje tanani ovih dana se ocekuju i prvi koraci, i tako...
    Tibi, jedva cekam da dodjete kuci i da vidimo bebice!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a72 pa vi već godinu dana ajme pa kud odleti to vrijeme. ljubi malog mišića od nas teta s foruma!
    Tibice moja draga, dječica su tu, još malo samo izdrži i doma ste svi zajedno u vašem malom raju. znam da ti je već svega dosta, i bolnice i doktora, ali još malo i počinje jedan novi život i sve će ovo pasti u zaborav!
    Rozice evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mačkulina samo hrabro, možeš ti to!

trudnicama našim Koksy, mala Laia, Ares, Roza šaljem puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše male bebice!

a svim mojim dragim suborkama veeeeeeeeeliki kiss!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi još malo prežvjela si i pretrpjela i gore stvari, sada još malo i bit će te svi skupa i uživati u neprospavanim noćima
    Roza bit će sve dobro samo bez panike!

Mi smo vam danas napunili 4. mjeseca i ne mogu vjerovati kako sada vrijeme leti.
    U ružnim stvarima vrijeme tako sporo prolazi, a kada su lijepi trenuci u pitanju onda leti!!!

Htjela sam vam se samo malo pojadati ili pohvaliti ne znam ni sama. Preksinoć sam dok sam se molila za svoje anđelice izrazila želju onome gore da bih voljela vidjeti svoje tri lutkice zajedno, da vidim kako sada izgledaju, kako su porasle...i naravno tu noć san, ja stojim , ispred mene tri lijesa i otvaraju se jedan po jedan, a mene panika...kad ćujem glas pa jel nisi rekla da ih želiš vidjeti? I ja se trgnem stisnem zube i kažem pa jesam i želim ih vidjeti. I one jedna po jedna izađu van i stoje, onako prljave od zemlje i geldaju u mene, Ela je imala plavicu ispod oka i ja se sjetim kako je u otpusnom pismu pisalo da je imala hematome na nekoliko mjesta i pomislim, a to je onda to. I dok sam tako stajala i one gledaju u mene bila sam odjednom tako sretna i mirna i pomislim pa to je ok, nije njima loše, pa ne moram više tugovati za njima. Sve tri su imale plave oči, čak su Tiine bile zelenkasto-plave, ali jako svjetle i ja pomislim kako su lijepe ispale. I opet čujem onaj glas pa jel ih ne želiš slikati, a ja onako sa oklijevanjem pa hajde da slikam pa da možda pokažem mm iako ne vjerujem da bi on htio to vidjeti.I izvadim mob. i zakljućim sa olakšanjem kad sam okinula jednu slikicu da je previše mrak i da se ništ ne vidi. I onda se one jedna po jedna vrate tamo gdje su i bile, a ja ostadoh nekako sretna i mirna.
    Iako sada mi suze idu na oči i pitam se što to sve znaći, moža me zovu jer nisam bila na grobićima kako sam ostala trudna, mm je bio nekidan, a meni nije dao da idem jer je Kim bila s nama pa nije htio da i nju vućemo po groblju.

Baš mi nekako sada ćesto dođe da bi se ispalakala zog njih, ali sama sebi kažem da ne smijem, jer dojim pa ću izgubiti mlijeko, ali mislim da će kad tad doći taj trenutak....
    Eto malo sam se izjadala...
    I još jedna stvar mirzimonu reklamu za osvježivač prostora tri volution, svaki put me bocne onaj prizor sa tri curice...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

osijek trnci su me prosli zbog tvog sna...
    I ja sam imala neku vrstu oprostaja, jos uvijek nisam sigurna jel bio san il java, bilo je nevjerovatno stvarno, usred noci sam osjetila Tina u sobi i "cula" sam da mi govori da ne brinem, da je dobro i da cemo se vidjeti.
    Mozda je to nasa podsvijest a mozda ipak postoji nesto tamo, poslje...mozda ih stvarno opet vidimo.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

osijekja sma često znala u početku sanjati bebicu, jednom baš Mariju,a onda jedno vrijeme sam enoćne more.Mislim da bi se trebala isplakati, neće ti zbog toga stati mlijeko, eventualno da doživiš nekakav šok možda bi ti se dogodilo a ovako sebi olakšaj.Znam da te Kim sada podiže ali tebaš se i ispuhati. Vjerujem da ti u snovima anđelice tvoje poručuju da im je sada lijepo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Osijek draga prosli su me trnci,to je takav dozivljaj i vjerovatno veliko olaksanje za tebe jer sad znas da su dobro
    Joj ja sam danas bas lose(uh a kad nisam )bas cesznem za jednim mirnim i sretnim danom,svaki dan me nesta drugo muci,pijem tablete za smirenje al et opet neki nespokoj neka tuga,mozda i zbog toga sto se blizi termin a ja prazna,tuzna....jos uvijek me pogadja kad cujem da je neka poznanica trudna ili je dobila bebu pa onda mrzim sebe jer sam zavidna a takva nikad nisam bila,pa se onda tjesim da sam posebna jer imam andjela i svaki dan tako u krug uh

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek sva sam pretrnula dok sam čitala! draga samo se ti dobro isplači, neće nestati mlijeko. možda bi ti bilo lakše da odeš na groblje? pogotovo sad kad će biti lijepi dani! mi smo išli 2X sa Niom. išli bi i prije ali moja dječica su u ZG pokopana. ne znam, znam samo da ti šaljem veeeeeliki zagrljaj
    adal bit će lakše draga s vremenom, vidjeti ćeš! znam, užasno su glupe te floskule, ali vrijeme stvarno liječi! i nakon nekog vremena bit će i dalje teško, ali drugačije!
    koksy, klarita

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Koksy kako je? kad će?~~~~~~~~~~~~~~~~

napokon proradio forum , hvala Bogu...cure sve vas ljubim...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osijek Mislim da nečeš izgubiti mljeko ako si dopustiš da se isplačeš, prije češ ga izgubiti ako budeš potiskivala osjećaje. I potpisujem Bzrau, nije za Kim neki tramak da je vodite sa sobom na groblje, mi smo sa Špirom bili 2 puta, išli bi i češče al su dečki na Murteru. Nekad me baš uhvati tuga jer im ne mogu obići grob i bar staviti koji cvijetak

Cure ljubim vas svih, mi smo u Pepelani, tj. u Virovitici smo iznajmili stan a idemo u Pepelanu svaki dan, doduše Ante češče nego ja, on se budi u 04 pa kosi od 04.30 do nekih 08 kad se Špiro i ja budimo onda popodne svi odemo i uživamo. Ima jako puno posla, i nekad se jedva suzdržim da prionem, al me Simon lupne svom snagom i podsjeti da ga ne maltretiram sa svojim nestrpljenjem.

Imam pregled u ponedjeljak, moram priznat da me lagano strah jer ipak ne mirujem i iako sam svjesna svega, uvijek je taj strah tu.
    Sutra izlazi članak u 24 express ono što smo andjelak i ja i još jedna cura pričale sa novinarkom o odnosu osoblja prema mamama anđela, pročitajte ako stignete, baš jedva čekam.

Koksy, poljubac i ovdje, ko zna, možda se već grliš sa mrvom

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage mame anđela javljam vam lijepu vijest da je Ares rodila...otvorena je tema na cestitanju

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala Roza al moras malo bolje pratiti moje fb statuse
    Odradila sam 10-tak lažnih trudova jucer ujutro ali sve je stalo, danas se nista ne dogada osim sto mi se trbuh jako spustio a u subotu mi otisao sluzni cep
    Bit ce skoro, to je sigurno, iako bi ja rade da beba jos dobije na tezini jer sad je oko 2500 po mojoj procjeni. Tek sam 34. tj. po UZV.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

napokon da je proradio forum! yes!!!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aresi čestitke, trk ja na čestitanja da i tamo poskoćim
    Koksy meni je taj sluzni čep ispado tjednima, isto kad sam imala prave trudove, 38 tjedana sa Špirom, primila me doki i govori ajd na stol da te vidim al mislim da to ide danas, kad ono ja zatovrena ko čep, i ostatak znate, 4 tjedna čekanja u bolnici!!! Tako da, ako krene dobro je, ako ne još bolje

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto, napokon me netko malo utjesio, izgubljena sam bez ovog foruma. Gdje god sam citala svugdje pisu da kad cep ispadne moze proc maximalno 3 tjedna al najcesce ide brzo. U utorak idem na SD ali samo na uzv, odlucila sam da sad vise ne zelim znati spol, kad sam dosad bila u neznanju bit cu i do kraja, bar ce bit zanimljivije. Pripremila sam zelenu kombinaciju za bebu za izlazak iz bolnice.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

konačno evo nam foruma!!!!!!!!!!!

cure mi sutra brišemo na more! jedva čekam! bit ćemo nekih 10-tak dana - 2 tjedna!
    koksy šaljem broj moba da mi svakako pošalješ poruku kad bebelinac dođe na svijet!
    more je već dosta toplo i baš se veselim da i Niuška malo umoči nogice i rukice!
    koksy do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što ljepši susret!
    svim dragim mojim trudnicama Ares, mala Laia, Roza šaljem puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bebače!
    nadam se kad se vratimo da će barem jedna od vas objaviti jedan veliki lijepi plus (svima od srca to želim, ali tako bi mi bilo drago da Višnja i Mandy budu prve )

svima puse, tipkamo se kad se vratimo!
    puse!!!!!!!!!!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tako mi je drago sto je proradio forum
    svim curama saljem puse i pozdrave
    Ares cestitam

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

osijek
    puse vam svima cure moje šaljem, evo me s posla idem pakirati stvari i put za Istru, na prijeko potreban odmor...neću imati internet pa vas sve lipo pozdravljam, i bebice pogotovo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

visnja, sretan put i dobar provod!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Roza, htjela sam kupiti taj 24 express, ali ili ja ne znam kakve su to novine ili kod nas ne dolaze. Ima Express i 24 sata. Vidi se da nisam potrošač novina.( Osim Novog lista, on mi je svako jutro u sandučiću prije zore. )

Možeš staviti link?

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja isto ne znam 24 sata ili express?!

Aresčestitam!!!!
    koksy~~~~~~~~~~~~~~~~ za bliski susret...

mi se kupamo sad odrađujem sjednice kroz jutro pa smo pop na moru...bliži se taj 8.07. kad ću vidjeti kakvo mi je stanje titra...uf!
    Pusa svima...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hahaha! koliko prosvjetara na ovom forumu ! i ja se kupam u kombinaciji sa sjednicama, dezurstvima, komisijama ...

puse nasim trudnicama koje odbrojavaju sitno do susretica sa svojim bebicama

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Našla sam 24 Express! Sjedila sam s mm na kavi i čitam članak, oči pune suza, on gleda u mene, pa u naslov članka. Šuti on, šutim ja, znamo sve. Suze nikad neće presahnuti. Sve nas sjeća na nju...A suze su i za sve one koji su proživjeli ( i preživjeli ) gubitak djeteta na porodu. I odnos medicinskog osoblja prema nama kao da nam je umrla ribica, kako je to lijepo rekla RozaGroza.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure drage, hvala vam na čestitkama!
    Evo, ostvario mi se san, imam svoj mirisni smotuljak među rukama, uživamo i mazimo se po cijele dane

koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret

klarita2 mislila sam na tebe dok sam bila u bolnici, iako sam često tokom trudnoće radila nalaze senzibilizacije, i bilo je ok, mrva sumnje je uvijek postojala, na kraju beba je povukla moju krvnu grupu, kad sam to čula pomislila sam na tebe i zaželjela tebi isto, da kad se jednog dana odlučiš na trudnoću da beba povuče tvoju krvnu grupu i da nemaš briga i misli hoće li bit sve ok!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ares hvala ti draga što si mislila na mene, samo što mi nažalost imamo samo 2% šanse za neg dijete. Ali drago mi je zbog tebe i što nam uživaš....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ares bebač je prekrasan , znam kako se sad osjećaš i samo uživaj, zaslužila si
    puse u bušeke šaljem našim trudnicama
    višnja i mandy i ja se pridružujem željama da uskoro objavite plusiće. Taman je ljeto, romantika u zraku
    cure koje ste na moru zavidim vam, uživajte i za nas
    puse svima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I Ares i Tibi stavile slikice!! Divni su vam, divni! Rastopila sam se skroz.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dječica su vam prekrasna, uživajte.
    Svima želim sve najbolje.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ares čestitam ti od srca
    tibić preslatki su , jeste li doma ?
    roza držim fige za ponedjeljak
    koksy da sve bude prirodno i bez previše muke
    ja sam bila na pregledu - sve ok, moram još napraviti briseve, malo sam anemična -moram uzimati željezo, sve drugo manje-više ok, tako da kad odradim briseve i sredim krvnu sliku imam zeleno svjetlo za akciju ( sad kad se sve skupa približilo knedla mi je u grlu od same pomisli na trudnoću)
    visnja uživaj u odmoru i vrati nam se s plusićem

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

oooo!pa koliko vas kreće u akciju za plusić, neka neka....samo tako nastavite

Ova nona dječic su prekrasna , cijela se rastopim kad gledam slikice....uživajte cure....
    A nama koje još nemamo hrabrosti za dalje želim da što prije skupimo hrabrost i krenemo....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ares...Tibi, čestitaaaaaaam.....ajme, rasplakala sam se!!!! izbjegavala sam forum, jer mi je svaki put bilo teško i radi suza, i nekak sam se osjetila spremnom, jesu suze ali one sretnice....aj kak su vam smotuljci prekrasni!!! meni bi ovih dana bio termin....a ja se borim sa beštijama. kontrolni brisevi nakon klavocina, isti. sad sam na terapiji, gentamicina i penbritina...intravenozno!!! putujem svaki dan 2x u Koprivnicu na odjel hitne pomoći....tamo odležim sat vremena dok to ne iskapa i idem kući...još 4,5 dana...5,5 je iza mene. nije ni to teško, samo da uspije.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zrinkičdržim fige da beštije odu...iš, iš....Ja sam dugo muku mučial s Ecoli i rekal nema više Klavocina ni takvih sličnih sr.....dobila nešto sasvim novo i sad evo duže vremena super.sad sam nosim mokraću privatno kad se sjetim, preventiva...

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi djeca su ti prelijepa ...uživaj u svakoj sekundi s njima

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

klarita....di si imala beštije? moje su u cerviksu, vjerojatno i u maternici tj u endometriju!!!! primam u venu konjske doze penicilina !!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •