Stranica 31 od 95 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    ... A meni je već počela nestrpljivost, ne mogu dočekat da ih bude dvoje
    vidjet ćeš, predivno je!!!

koksy
    , po tvom pitanju potpisujem sirius...ako se stvarno slažete u svemu drugome i jednostavno ste "kliknule" onda ne vidim razloga da ne nastavite svoje prijateljstvo bez obzira što ona odlučila...
    pročitala sam njegdje jedan jako dobar citat, ne mogu se sada sjetiti gdje pa ne znam točno od riječi do riječi kako ide, ali je nekako otprilike ovako: "Tek kada obućeš moje cipele i vidiš kako je, onda možeš suditi o mojem životu!"

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma znam da sam to sve previse osobno shvatila, al trudna sam, trebam rodit svaki cas a ona prica kako ne zeli svoje dijete. Jos kad se sjetim koliko zena tu na potpomognutoj ima a i na nasem pdf-u koje bi ubile za to da zatrudne...
    Jucer je ona pricala sa svojim muzem pa cu danas ja s njom da vidim sta su odlucili, iako je on jucer bio bas nesto posebno dobre volje.
    Ne mislim ja prekinuti kontakt s njom samo zato sto ce ona mozda abortirat ali znam da ce mi ostati gorak okus u ustima, i koliko god to sebicno zvucalo, mislim da imam pravo na osudu, svoju osobnu, kao majke andjela, sto ne znaci da cu joj to reci ali ce to svakako ostaviti veliku mrlju na nasem prijateljstvu. Mozda bi ja trebala pokusati biti veca osoba, pokusati se, kako kaze Boxica, staviti u njene cipele, mozda bi mogla da nisam trudna trenutno ali sad ne mogu, koliko god razmisljam o tome od sekunde kad mi je rekla.
    Jesam ja sebicna i egoisticna? Sama sebi zvucim kao da se svijet vrti oko mene i stvarno ne znam kako da se iskljucim iz toga i shvatim da se to dogada njoj a ne meni.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksy uopce nisi sebična, nemoj tako razmisljati. imas svoje misljenje o tome, tako se osjecas i gotovo. za mene osobno je svako dijete Boziji dar i nebi mogla podrzati nekoga da to uradi, da je neznam tko, rekla bi mu svoje misljenje, malo ga pokusala odgovoriti ali nebi radi te osobe mjenjala svoj stav. i naravno da bi se nastavila druziti sa njom al bi iskreno rekla sta mislim o tome. iskreno se nadam da ce tvoja prijateljica ostati zdrava i roditi bebaća. drzi se.....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

koksy nisi sebična, trudna si! jednostavno sada neke stvari primaš više k srcu nego bi trebala...

a što se tiče usporedbi sa ženama s potpomognute mislim da to nema smisla...jer to ne znači da je ona sad "uzela" nečije dijete pa eto jedna ženica s potpomognute nije ostala trudna jer je dijete dobila tvoja frendica...možda ovo nisam baš super sročila, ali nadam se da me razumiješ...eto netko do djece dolazi lakšim, a netko težim putem
    što se tiče osude, naravno da imaš pravo, a sad hoćeš li joj to reći ili ne, to je tvoja tj. vaša stvar...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

draga koksy, mislim da je tvojoj prijateljici potrebna podrska u svakom slucaju jer je odluka koju mora donijeti preteska. pogotovo ce joj podrska trebati ako abortira pa bude kao i mi, slomljena mama andjela. ona, ako sam dobro shvatila, ima itekako opravdan zdravstveni razlog za ab. sve mi mame andjela imamo isto misljenje o ab-u, ali moramo biti svjesne da nisu svi u istoj situaciji kao mi. kao sto smo dosta pisale o tome kako je u nasoj okolini vrlo malo onih koji nas mogu shvatiti u nasoj boli, jer to nisu prozivjeli, tako je i mamama koje odluce abortirati - mi nismo te koje ih mogu razumjeti. ali i bez da razumijemo nekad možemo biti uz njih. bar sam ja uvjerena da je tako. zato bih ti savjetovala da joj iskreno kazes da ju ne mozes podrzati jer su tvoji osjecaji u toj situaciji preteski, da cekas svoju bebicu i da, barem zasada, ne mozes biti ta na koju ce se ona osloniti. slazem se sa curama kad kazu da su te dvije situacije nepovezane, tvoja i njena prica nemaju veze jedna s drugom. ali ti imas potpuno pravo ne sudjelovati u necemu sto te opterecuje, rastuzuje, ljuti i slično .

uzivaj u svojoj trudnoci i ne opterecuj se emocijama koje su ti sada teske. a i mislim da bi nju moglo slomiti nagovaranje okoline, jer nije njena odluka ''samo tako''. oprosti ako sam negdje nesto krivo shvatila pa moje rijeci nemaju smisla .

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sorry želja što moram ovo napisat, ali neće bit kao mi koliko god to njoj bilo teško. Mi smo svoje bebe izgubile silom, a ona se svoje možda odrekne svojevoljno. Nema tu ničeg istog, jer da sam mogla birat svoje se djece ne bi odrekla po cijenu vlastitog života.
    Ja sam možda pre oštra ali mislim da svatko ima pravo na svoj stav čak i na osobnu osudu, i jest teško joj je bit u cipelama, ali ona je sama te cipele obukla i ima ih priliku skinuti ako želi.

Moja naj frendica je velika zagovarateljica abortusa. Nisam se naravno nikad posvađala sa njom nit je mrzim, al te teme se ne dodirujemo jer em ona zna moej mišljenje i zna da je meni to prebolna tema, em ja apsolutno ni s kim ne želim u takve rasprave ulazit - vi'š da sam se i sad ođe iznervirala - izvede me iz takta uopće pomisao. Već sam 5 svojih beba vidjela na UZV dok su te trudnoće bile tek gestacijske vrečice, več i tad meni su sva moja djeca imala lica i postojala su.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne želiš apsolutno ni sa kim ulaziti u takve rasprave, ali ipak osuđuješ druge. Uopće te ne razumijem, jer je to apsolutno protivno Kristovom učenju. A i ja govorim iz pozicije osobe koja je izgubila dijete. I ne, ne osuđujem ženu koja razmišlja o abortusu jer su joj život i zdravlje ugroženi.

želja, lijepo si napisala post.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

toj zeni je sigurno tesko, al se slazem sa rozom da joj nemoze biti kao nama jer mi nismo same odlucile da nasa dijeca ne zive i da nisu sa nama
    a smatram da je itekako protivno nasoj vjeri podrzati nekoga da ucini teski grijeh i da odbaci zivot, na kraju krajeva sve mi nosimo tezak kriz, pokopale smo svoju dijecu i mislim da svatko ima svoj kriz i da ga treba nositi.
    netrebamo osuđivati nikoga niti imamo pravo na to ali svakako imamo pravo podrzati ili nepodrzati ovkav cin.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    netrebamo osuđivati nikoga niti imamo pravo na to ali svakako imamo pravo podrzati ili nepodrzati ovkav cin.
    Točno.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sorry što upadam u ovu raspravu, ne znam je li itko javio, ali postali smo još jednom roditelji!!! 23.06.2011., Maša nas je malo iznenadila brzinom, sve je bilo u redu, samo ćemo se malo rijeđe javljati
    Curka je bila velika 3620, duga 53!!!
    Puse svima, nastojati ću se malo ozbiljnije javiti!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

http://forum.roda.hr/threads/66186-m...dila-ma%C5%A1u

Naravno da znamo! Uživajte u sreći!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

znali smo mi za malu Mašu...

koksymislim da što god ti njoj rekla ako je ona jedno odlučila ti je nečeš moći odogvoriti.I nisi sebična...a jednostavno o nekim stvarima sigurno više nećete moći razgovarati kao prije. I njoj neće biti isit osijećaj kao nama ako to odluči ali iskreno se nadam da neće, iskerno, dijete je Božji dar!

Idem cure na selo, pa sutra za Zg ...kiss

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mala Laia mi za Mašu već nazdravili više puta! Nek ste nam došle doma izljubi malenu i javi kako napredujete http://forum.roda.hr/threads/66186-m...dila-ma%C5%A1u

n.grace ne da mi se ovdje ulaziti u ikakvu raspravu a ni inaće na ovu temu, ne jer sam nesigurna u vezi svog mišljenja, nego jer imam čvrsto izgrađen stav i averziju prema nazovi Pro Choice kampanjama; a Krist tj. Kršćanstvo apsolutno osuđuje abortus, malo prolegaj Bibliju pa onda pričaj o Kršćanstvu i Kristovu učenju. Ja tu ženu sigurno ne bi vezala za stup srama i gađala pomadorama, al da imam pravo jasno i glasno reč da je abortus ubojstvo imam.
    A mi ljudi ćemo uvijek nači "dovoljno dobar razlog" da opravdamo svoje postupke, bila to kičma il trenutno loše financijsko stanje itd.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    eto, to i ja mislila reći. dakle, koksy, ako se ne osjecas ugodno kraj tvoje frendice zbog njene odluke, reci joj to. iskrenost je najvaznija u prijateljstvu. odnos ce vam sigurno biti kvalitetniji budete li obje znale sto tocno ona druga misli. a ti ces biti mirnija, sto je sada najvaznije za tebe.

roza, kuzim. i meni je gestacijska vrecica vec bila sav moj svijet. kao sto rekoh, mi mame andjela imamo isti stav o izgubljenim bebama i o ab-u. pa tako i ja. ali da se svaki dan pitam: ''kako oni imaju dijete, a ni ne vole ga, a ja ne? kako je mogla napravit ab, a ja se godinama mucim i kad napokon uspijem, izgubim?'', ne bih mogla dalje živjeti. a niti ne vidim smisao u tome. mogu odvojiti price drugih parova od svoje price.
    imam jednu prijateljicu koja je kao cura napravila ab i danas jos uvijek pati zbog toga, kaze da joj je to bilo najgore iskustvo i da nikad nikom ne bi pozeljela da to napravi. a odluka jest bila njena. u tom smislu kazem da i one, koje su napravile ab, pate.
    ma, u biti, dosta tih prica o drugima, pusa tvojoj bebici

evo nase mala laie!!! odi na cestitamo! lijepo te je opet citati!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

malo prolegaj Bibliju pa onda pričaj o Kršćanstvu i Kristovu učenju.
    Lijepo te molim da mi se tako ne obraćaš. Vjerovala ili ne, nisi jedina koja ima pravo govoriti o Bibliji ili Kristu.
    Te žene su u dovoljnoj agoniji i bez ičije osude. Gledano očima vjernika, one će za sve odgovarati pred Bogom. Ne treba im tvoja, moja ili bilo čija osuda. O tome govorim.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Razumijem koksy,da ti je teško čuti da se netko tako premišlja,ali smatram da je roditi ili ne isključivo pravo individue i ničiji tuđi posao.Mislim da bez obzira na svoja jaka osjećanja nemaš pravo ih nametati nekome drugome. Tko nije izgubio ili doživio nepravdu neće isto razumjeti,dakle suviše je tražiti to od ikoga. Osobito u ovako teškim situacijama.To što smo mi proživjele nikoga se ne tiče,kao što se nas ne tiče ničiji život.Svatko svoj križ ima,mi izgubljenu djecu,netko bolest,netko ima sve pa je nesretan...tko zna što je najteže,vjerovatno svakom njegovo?
    Ne mislim da je uredu uopće se miješati u bilo čiji izbor ili osuđivati na bilo koji način,konkretno govorim o abortusu.Nisam nikakav vjernik i ne mislim da nas Krist čeka sa packama za učinjeno,mislim da svak odgovara dovoljno sam pred sobom za svoje postupke i osude ako ima savjest,ako nema niti će mu naša osuda ili kritika nešto značiti.
    Općenito ne iznosim svoje mišljenje prečesto,mislim da je tako bolje. Nisam sve niti pročitala o dotičnoj kolegici,ali izbor treba biti samo njezin jer ona mora živjeti sa njime,sa djetetom,zdrava ili bolesna.I nitko nema pravo reći ništa,osim ako se ne bude skrbio o njoj i djetetu,dakle direktno živio taj život,a i tada odluka je na onome tko riskira,rađa,bude bolestan itd.
    Žene uz sve najbolje namjere odrediti se može samo vlastiti život.A nekada niti to.Dakle draga koksy normalno je da te ovako nešto pecne(i mene i sve nas vjerujem),ali tvoje izgubljeno se ne može vratiti pa da sve žene na svijetu nikad više ne abortiraju,niti im ti/mi možemo odrediti da moraju rađati jer smo mi osjetile bol nepravednog gubitka. To je i sebično i neprevedno od nas.
    Najbolje je zaželjeti joj sreću sa njenim izborom. I shvatiti da te se nikako ne tiče i da nemaš o tome šta misliti,ne sekiraj se i misli na svoje dijete.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo te molim da mi se tako ne obraćaš. Vjerovala ili ne, nisi jedina koja ima pravo govoriti o Bibliji ili Kristu.
    Te žene su u dovoljnoj agoniji i bez ičije osude. Gledano očima vjernika, one će za sve odgovarati pred Bogom. Ne treba im tvoja, moja ili bilo čija osuda. O tome govorim.
    Rekla sam svoje i pri tom stojim.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Također.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sandra23........potpisujem svaku tvoju napisanu riječ.
    koksy....ni ti ni mi neznamo šta je najbolje, ja nekad ni sama za sebe.....ne opterećuj se...pusti neka ona i njen muž odluće o tome jer oni će se s time i nositi, ne ni ti ni mi ostale. ja nemam djece, imam jedan pokušaj i jednu anđelicu nakon muke i muke.......ne osuđujem ju zbog abortusa, imam svoje mišljenje o svemu tome, ali to nije moj život.
    nemojte da ova rasprava izgubi smisao i rasplamsa se u nedogled. koksy....ako joj nemožeš reć svoje mišljenje ili ona tebi i da to tako prihvaćate...možda i niste tako dobre.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo zavrsit cemo raspravu jer imam divne vijesti! Rodit ce bebu!!
    Bila je danas kod svoje doktorice koja joj je dala zeleno svjetlo, mislim da je na odluku najvise utjecao njen muz koji se strasno veseli bebi.
    Ja sam se nadala da cu danas rodit al ovo mi je jos vise uljepsalo dan!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

super koksy drago mi je radi nje

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je drago da ti je drago zbog nje, no ne mogu se oteti dojmu da ovu priču nisi trebala dijeliti s forumom
    to je bilo intimno, povjereno tebi kao tajna
    a ti si to povjerenje iznevjerila jer si tajnu svoje prijateljice podijelila s brat bratu 1000 žena
    od kojih barem 50 zna kako se ti zoveš i gdje živiš i tko ti je prijateljica susjeda
    držim da bi i ovo bila dovoljno velika stvar da se zbog nje prekine "prijateljstvo"

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa prilicno sam sigurna da nitko ne zna ko je moja susjeda, al dobro, imas pravo na svoje misljenje...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

happy end!!!!

halo....ja bi još malo iskustva s beštijama.....kako da ja dođem do svoje bebe?!!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy divne vijesti! Sad još čekamo Doriana i onda mogu ić mirno leć

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy divne vijesti! Sad još čekamo Doriana i onda mogu ić mirno leć
    Koksy jeeeee!!super vijesti
    Roza znaš da dijelim isto mišljenje ko ti..dobro da je rasprava prekinuta jer sam taman tila se uključiti..možda bolje da nisam..abortus nikad nebi podržala, a to je bilo i prije nego sam postala mama anđela da se razumijemo..ja to ne mogu razumijeti, dirati se u nešto je od Boga dano, pa to odlučiti odbaciti...ma grozno...

puse svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja se ne planiram upuštati u raspravu, ali isto sam mišljenja da svatko ima pravo na svoje odluke, izbore, i nitko ne zna kako je toj drugoj osobi i zašto se na nešto odlučila! no u svakom slučaju bitno je da je rasprava završena, i to happy endom!
    mala Laia od srca ti čestitam na Maši

koksy navijam da bebač uskoro krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

svima puse!!!!!!!!!!!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj cure, pa ja uopce nisam zeljela zapoceti raspravu, da jesam stavila bi to na filozofski, napisala sam to ovdje, vama, jer vi razumijete zasto ja ne mogu nekog podrzat u tako necemu. To je sve, samo sam vam se pojadala.
    No to vise nije ni bitno, zavrsilo je sve dobro, njen muz je vec pola grada obavjestio da im stize beba jer je strasno uzbuden a i ja skupa s njima.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Joj cure, pa ja uopce nisam zeljela zapoceti raspravu, da jesam stavila bi to na filozofski, napisala sam to ovdje, vama, jer vi razumijete zasto ja ne mogu nekog podrzat u tako necemu. To je sve, samo sam vam se pojadala.
    No to vise nije ni bitno, zavrsilo je sve dobro, njen muz je vec pola grada obavjestio da im stize beba jer je strasno uzbuden a i ja skupa s njima.
    Ma ajde, znaš da nije teško započet raspravu na forumu he he, glavno da je sve dobro završilo, a vidim ti si nam još tu?!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tu sam tu...idem sad na SD da vidim sta ce rec, iako nisam sretna sto idem kod onog zbunjenog dr. Zudeniga al eto, nisam mogla dobit termin kod nikog drugog...

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

klarita ima li ikakvih novosti???

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

2 prsta otvorena, na ctg-u ni T od trudova...Termin pomaknut na 15.7. Uff! A jeeeeedva podnosim ove vrucine, koma sam, vec sam se 3 puta danas tusirala.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

2 prsta otvorena, na ctg-u ni T od trudova...Termin pomaknut na 15.7. Uff! A jeeeeedva podnosim ove vrucine, koma sam, vec sam se 3 puta danas tusirala.
    draga moja, ako te Zudenigo pregledavao onda si otvorena više od dva prsta jer čovjek ima čevape umjesto prstiju!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    draga moja, ako te Zudenigo pregledavao onda si otvorena više od dva prsta jer čovjek ima čevape umjesto prstiju!

Vjerovatno je zato na povijest bolesti napisao 2-3 prsta!

Maloprije procitam MM-u sta si napisala a on ce onako u cudu: "on ti doslovno gurne prste i mjeri koliko prstiju stane??? "
    A sta je on ocekivao? Da se doktor sagne i prisloni oko, kao kroz kljucanicu, pa odoktivno mjeri otvorenost!?
    Naravno sad ga strasno zanima kako se izmjeri 10 prstiju te zali sto nije isao za ginekologa
    Blesav je ponekad, valjda ga sunce ovo opalilo....

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koksy, super je tm sad ti bas i treba da se opustis, nasmijes...ma super ce sve biti,jos samo malo ! kako je proletilo, a tek Rozina trudnoca!
    Kako vrijeme leti, eto i mi smo proslavili rodjendan, bili i na prvom ljetovanju, napravili prve korake , dobili jos zubica svasta nesto...
    Koksy sretno, cure ljubim vas!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza prethodna tema je stvarno prebolna za nas koje smo baš morale birati između zadržati prebolesno dijete, ugroziti svoje zdravlje, možda ne dočekati živa kraj trudnoće,možda ostaviti ostalu djecu bez majke, milijun ružnih možda; ima nas nekoliko ovdje koje smo to morale učiniti i samo one koje su dovedene pred zid znaju da će im ta odluka zauvijek biti na duši; prebolne su to i preteške odluke za majku
    koksy drago mi je za tvoju prijateljicu, baš sam se nadala da će tako nekako ispasti; nasmijala si me do suza sa TM; znam da muški imaju fiks ideje vezane uz gin.preglede, njima se valjda čini da je nama to uzbudljivo ; kad sam ja MM predočila ideju da ode kod žene urologa , da mu stavi cjevčicu u penis i malo pogleda šta ima više mu takve misli nisu padale na pamet
    zrinkič ja sam upravo popila turu antibiotika ta streptokok i stupam ovo ljeto u akciju; po preporuci 2 ginekologa i iskustvima svekolikog google pučanstva još ću 1 put provjeriti briseve i ( ako DB da da uspijem održati slijedeću T) tokom poroda dobiti antibiotik, to je neka standardna procedura u RH ; ako se nikako ne možeš riješiti tih beštija ajde kod svog ginekologa i dogovori se da ti da antibiotike netom pred postupak ako će to umiriti tvog MPO dr ; ovako možeš čekati do besvijesti, a od tolike količine antibiotika navući ćeš gljivice pa opet sve u krug
    bzara drago mi je što ste se nauživali na moru

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a72 sretan ročkas zeidu sa zakašnjenjem

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mandy, hvala ti draga! ljubi cure svoje, i sad u akciju da malo tebe pratimo i sa tobom brojimo dane ,uh jedva cekam

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Maloprije procitam MM-u sta si napisala a on ce onako u cudu: "on ti doslovno gurne prste i mjeri koliko prstiju stane??? "
    A sta je on ocekivao? Da se doktor sagne i prisloni oko, kao kroz kljucanicu, pa odoktivno mjeri otvorenost!? .
    Naravno sad ga strasno zanima kako se izmjeri 10 prstiju te zali sto nije isao za ginekologa...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja moram s vama podjelit MM-ovu fascinaciju gin. pregledom koja ga je ocito obuzela nakon jucerasnjeg razgovora. Sinoc me opet lovili laznjaci, lezimo u krevetu, ja gledam na sat, mjerim i nadam se. Naravno, ovo moje pametno musko me pita dal ja mogu sama provjerit kolko sam otvorena, ja kazem da ne mogu niti mi je ikad palo na pamet. Suti on suti par minuta i odjednom bubne; "a mogu ja?"
    Naravno, ja to shvatim ko salu i pocnem se smijat a on me mrtav ozbiljan nastavi nagovarat, njega to sad bas zanima kako doktor to izmjeri. Vec vidno isfrustrirana objasnjavam mu da doktor zna sto radi, zna gdje treba "gledat" i da me on moze ozljedit i da prestane pricat gluposti. A onda vrhunac; "on moze a meni nedas"

Mislim, MM je jedna stvarno inteligentna osoba, i uvijek se nadam da ce klinci imat njegovu pamet, al me i nakon 12 godina sto smo zajedno iznenadi ovakvim biserima, kao da ima one dane u mjesecu kad je, da ne kazem glup...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja moram s vama podjelit MM-ovu fascinaciju gin. pregledom koja ga je ocito obuzela nakon jucerasnjeg razgovora. Sinoc me opet lovili laznjaci, lezimo u krevetu, ja gledam na sat, mjerim i nadam se. Naravno, ovo moje pametno musko me pita dal ja mogu sama provjerit kolko sam otvorena, ja kazem da ne mogu niti mi je ikad palo na pamet. Suti on suti par minuta i odjednom bubne; "a mogu ja?"
    Naravno, ja to shvatim ko salu i pocnem se smijat a on me mrtav ozbiljan nastavi nagovarat, njega to sad bas zanima kako doktor to izmjeri. Vec vidno isfrustrirana objasnjavam mu da doktor zna sto radi, zna gdje treba "gledat" i da me on moze ozljedit i da prestane pricat gluposti. A onda vrhunac; "on moze a meni nedas"

dakle, ovo je definitivno bolje od onog jučer!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajme koksy pa šta nisi čovjeku dala da pogleda malo, stvarno si baš neka
    ja predlažem da sve naše muževe uputimo na kratki ginekološki tečaj di će dobiti status pomoćnika ginekologa , dodavati instrumente i samo malo virkati

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksyma stvarno si bezobrazna, pa trebaš mm dat da poviri malo, pa znaju oni bolje od nas i dr ....a jesi me nasmijala,moji gledaju tv a ja se kesreim i cerekam ko luda ovdje za stolom a mm me zbunjeno gleda.Svaka čast tm!

i drago mi je zbog susjede, apsolutnoi sam protiv pobačaja i ne brini podijeli las i priču s nama, a mi te poznajemo najbolje..., znam da kuhaš ali vidiš malenom je lijepo, pa zna dite da je vani vruće.

Ja bila, obavila,svi gore opet začuđeni mojim nalazima, pa ja ponavljam opet istu priču u tako se iznerviram...svi opet ljuti na st i dr ovdje...a što da kažem....sludila sma mm i sebe...a sad čekam nalaze, rekli su ovaj tj i dali mi br od neke dr ako nešto bude nejasno.
    Pozz i javim vam!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nasmijala me koksy, a bome i klarita2
    Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    pa trebaš mm dat da poviri malo,
    sretno koksy~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy muž ti je legenda!
    Jesi još tu?? Imam neki feeling da nisi!?!

Pusa svima, mi danas pakiramo stvari i idemo za Zg, bit ćemo tamo sve dok se Simon ne rodi, dao Bog da sve prođe dobro. Nekako sad ulazimo skoro pa u završne faze, 30 tjedana je skoro tu, ja ne mogu vjerovati da je tako proletilo.
    Pišem vam iz ZGa - ovdje je vruče ko u paklu!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

RozaGroza vec 30 tt, super zagazila si ti u siguran period, bice sve ok.... kako tudje trudnoce brzo lete....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kratak izvjestaj i od nas - moje cure i ja bas uzivamo, mala seka raste, svasta vec zna, svaki dan nas razveseli necim novim; sve sam zaljubljenija i sve sretnija s njima

danas bi nam t. imala dvije godine. osjecam se lose, a opet nekako je lakse nego prije godinu dana ... pisem ovo jer bi zaista htjela ohrabriti sve mame koje su tek nedavno izgubile svoju djecu, zaista vrijeme ucini da naucimo zivjeti sa svojom tugom

bila sam danas na groblju, gledam na jednoj grobnici, obitelj pocetkom proslog stoljeca izgubila u dvije godine dvije bebe od godinu dana pa 20 godina kasnije jedinog sina ... mama i tata im napisali na grobu 'vasa nas je smrt rastavila, nasa ce nas sastavit' ... bolno je i tuzno, a ipak je makar kakva utjeha, i ja vjerujem da cu upoznat svoju bebicu jednom gore i da je do tad cuva nebeska majka i nasi andelcici

pozdrav svima, puse nasim bebama i puno hrabrosti i srece nasim trudnicama, cuvajte se

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

gdje nam je koksy??? niš je nema....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ima ima...evo me u komadu jos uvijek, jedva disem od vrucine....

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kejt

koksya neće on kad ti hoćeš, da je tako barem....
    roza groza , tako brzo vrijeme proletilo i još malo eto nam bebača....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •