Stranica 32 od 95 PrviPrvi ... 2230313233344282 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drage moje, za one koje neznaju, koksy je napisala na fb da ide u rodiliste, prije neke dvi ure. navodno joj curi plodna voda.
    draga nek bude brzo i zelim ti najlipsi susret sa tvojim djecakom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koksy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nista od toga...samo je upala, gljivice neke sam navukla i imam vrlo jak iscjedak. Nebi ja ni isla u rodiliste da mi moja gin. nije rekla nek odem...Ctg kaze da trudova nema, i dalje sam 2 prsta otvorena, sutra kontrola u trudnickoj....
    Eto, Dorianu se neda van nikako...
    Al pohvale ekipi na SD-u, nevjerovatno su bili ljubazni i susretljivi, cak me pohvalili sto sam dosla tj. sto brinem. Zelim tu ekipu kad idem radat!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Koksy od srca ti želim da ti bude ekipa koju želiš na porodu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksypratim tvoje komentare o SD jer mene slij put čeka sve tamo i lijepo je čuti pozitivna mišljenja. za Doriana da nam brzo dođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Koksy, da bude kako si poželiš!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    Koksy od srca ti želim da ti bude ekipa koju želiš na porodu!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret!
    potpisujem našu dragu bzaru
    drago mi je da imaš pozitivna iskustva sa SD-om, najvažnije je da imaš povjerenja u tim koji te vodi i porađa, želim ti najljepši susret sa tvojim Dorianom
    puse svima drage moje

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Curke evo i mene!!! Laptop crko, izgubila sam naviku ići na net i čitati rodu. Sad mi je sve čudno, mada su iste cure tu, vode se vidim neki lijepi razgovori....
    koksy sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja taman kad trebam u akciju (napokon su svi nalazi ok i od mene i od Dragog ) ja dobijem herpes zoster po leđima. odlično.....

Sada se "vidimo" malo češće...... pusa svima!!!!!
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 13.07.2011. at 17:39 Razlog: tipfeler

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy drž se, sad će to krenut svaki dan

Ja upadam ko padobranac na brzinu samo da javim da smo bili na pregledu i sve je super, ja zatvorena, malac 1540 grama, velik, bucmast, zdrav. Čak sam dobila zeleno svijetlo za kupanje u bazenu! Idem večerat jer umirem od gladi, ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

roza, divne vijesti!:klap

Festa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Roza, Koksy navijamo da sve prođe ok...
    čuvajte se ovih vrućina..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

roza super vijesti iako nismo ni sumnjali . Htjedoh ti reći biži čim dalje od bazena - mislim javnih, tamo samo možeš nešto pokupiti...
    koksy ajmoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    roza super vijesti iako nismo ni sumnjali . Htjedoh ti reći biži čim dalje od bazena - mislim javnih, tamo samo možeš nešto pokupiti...
    Hvala cure

Ps: bazen nije javni, imaju starci od muža u kući, a iako mrzim bazene toliko mi je vruče da ne mogu dočekat uvalit se!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza, bravo za malca! samo neka on nama raste! joj draga, i moji imaju montažni bazen, i malo za reći da smo stalno tamo! draga, samo hrabro, izdržati ćeš ti ove vrućine, a onda s hladnijim vremenom stiže i mali bebolinac!
    optimistična pa kud sad to! joj, joj iš, iš te beštije! draga šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije sve prođe! i da možete krenuti u akciju!
    Koksy jel ima kakavih novosti? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret! usput ako smijem pitati kojoj se ekipici nadaš na porodu? meni je SD jako dobar!
    Tibi , kako naši omiljeni blizanci? kako si mi ti? velike puse najdražem braci i seki!

svima velike puse!
    ako netko želi šaljem na pp slikice s mora!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja upadam!!! u utorak sam bila na kontrolnim brisevima...čekamo nalaze...bila je druga doc, moja je na go....radila mi je klasične briseve, uretre, i cerviksa i četkicom...nije vukla cerviks!!! naravno da sam usporedila i pitala.....kaže nije potrebno. rekla mi je da je i muž trebo pit antibiotike....i da nakon moje dijagnoze me nitko neće htjet u postupak ako brisevi nisu čisti......ali koji brisevi,, svatko ih radi na svoj način. nalaz urinokulture, nakon antibiotika u venu.....nije dobar...do sada je bio sterilan sada imam enterokok 10 na 5. nisam htela antibiotike, jer nema leukocita......pa smo se dogovorile da ću pokušat alternativnim metodama bar održat takvo stanje do nalaza briseva. tako da pijem čaj od marulje, vodu....i u vinu sam skuhala češnjak....juhuuuuuuu!!! mljac!! preživjet ću i to. polako puštam da sve ide svojim tokom i mislim da će mi ovo prirodno više pomoći a i nemogu više...moram se očistit od tolkih antibiotika
    da.pijem i probiotike, folacin i vit c sa cinkom!!!.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibidragop mi je da nam se javiš ponekad....
    roza za bebicu!
    koksyda nam malac brzo dođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zrinkič baš mi je žao da nalazi nisu uredni. Dobro da si se odlučila za alternativu, to će ti sigurno pomoći. Važno je da si podigneš imunitet... nadam se da ćeš se riješiti beštija preko ljeta i onda početkom 9.mj u postupak. Sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    klarita
    bzara može meni slikice
    a mi smo vam super. Braco voli papati, a seka drži manekensku liniju, pa se s njom malo borimo oko jela, ali sve u svemu lijepo rastu i napreduju. Svaki dan donosi nešto novo tako da nikada nije dosadno. A što da vam drugo kažem osim da uživamo u svakom danu .
    puse svima

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

zrinkic pij jogurt, prirodni, bez primjesa. i isto jogurt na tampon, na par sati dnevno, kao vaginaleta (savjet jedne gin.)
    drzim fige!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

dobila sam nalaze.Uglavnom titar je pao na 1:32 (bio 128) ali je to još uvijek kritičan titar.zvala sma dr na transfuziji u Zg i ona kaže da tu nema pravila da je pao, i ne znači ako opet padne da će sve bit ok.
    Ma ja njih sve kužim ali isto tako ne mogu samo tako riskirati da gubim djete za djetetom...uništilo bi me...

MM je za to da čekamo još 6.mj i ponovimo nalaze ali ne znam ima li to smisla jer dr stalno tvrde da može i s velikim biti dobor a s malim loše i obrnuto. Vau! stvarno su svjetski!!!

I tako sam sada zbunjena, ne znam što ću...uvjerila sma se da kad čovjel nešto planira i sve zacrta da nikad ne bude kako on hoće, sve je Božja volja...a onda opet taj strah...

Uglavnom, jedva sam otvorila nalaze, tresla sam se kao ptičica na zimi i srce mi je kucalo 100/h. pozz

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje,
    ja sutra idem na zasluzeni odmor, prvo tjedan dana na more pa onda imam jos jedan tjedan slobodno. stvarno mi je potrebno da se maknem od svakodnevnice, istih ljudi istih razmisljanja i desavanja, svaki dan mi je skoro isti tako da se nadam da cu napuniti baterije.
    planiram otici i na kontrolu malo boljem doktoru u zgb pa da vidim sta on kaze na moje sadasnje stanje a da mi prokomentira i da me uputi mozda na jos neke pretrage vazane za proslu trudnocu. uhh jedva cekam kad cu krenuti....
    Klarita drago mi je sto ti je nalaz bolji al nisam upucena u tu problematiku tako da neznam sta vise prokomentirati osim da ce strah uvjek kod svih nas biti prisutan i da nikome nema garancije, tako ni meni , tko mi garantira da ce drugi put cerviks izdrzati, ali ja se nadam i molim....
    naravno da se nebi upustala u trudnocu sa nekim bestijama ili bilo cime na sta mogu utjecati prije trudnoce da odradim pa da poslije mozda dobar ishod ovisi o tome...
    koksy sretno~~~~~~~~~~~~~~
    pusa svima

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo curke jedno brzinsko javljanje, ne mogu sjedit dugo, noge su mi ko balvani...
    Jos uvijek sam u komadu kao sto ste i pretpostavile, danas mi je termin, onaj drugi, sto su ga pomaknuli a i dalje nista. Tj. imam od jucer neki smeckasti iscjedak i dr. kaze da je to znak da je krenulo. Doduse nista drugo se ne dogada, bembo je zivahan kao da ima mjesta na pretek, trudova nema niti ih ctg ne ocitava, cak su se i BH kontrakcije smirile...Al jednom mora van zar ne?

Saljem veeeeeeliku pusu svima, hvala sto mislite na mene i saljete mi vibrice. Nadam se da cu uskoro s vama podjeliti slicice malog Doriana!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sretno koksy

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

klarita ni ja se bas ne razumin u te vrijednosti, ali ipak vidis da je krenilo na bolje. a doktori... hm.. svaki kaze drugo misljenje.. pa vise neznamo dali im virovati ili ne. neznam sta da ti pametno napisem... strah, uvik ce ga biti.. saljem ti jedan virtualni

latika
    draga, lipo ti napuni bateriji i odmori se... onda polako na te pretorage sta si odredila napraviti.

roza super, za decka. nek on samo radte. bas mi nekako brzo prolazi ova tvoja trudnoca,ma kako i nece kad nam Simon ne zadaju brigu.

tibi tvoja djecica su med medeni, nasi najdrazi blizanci

koksy saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da Dorijan vec krene i da bude brzo.

mandy, visnja kako ste nam vi? ima li novosti

mi smo vam dobro. Ivan je odlican, vec se poceo dizati na nogice, pa se ljulja pa padna na guzu i sv eu krug. puzi toliko brzo da mi u cas posla nestane s oka. Neki dan smo ga osisali po prvi put. bio je odlican, nije plakao samo se smijato frizerki.. mali mamin zavodnik a na moru gusta . a kod nas jos ni Z od zubica. uglavno, veselo nam je svaki dan i uvik nesto novo.....

svim redom saljemo puno vrucih pojubaca

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

koksy i doriane, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto skoriji susretic!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, pa vi ste već bili na šišanju! ajme meni, koliko vi imate kosice, mi još uvijek nemamo potrebe za frizerima! joj kako to mora da je sltko kad tako brzo pužu! moja Nia je nikakav puzač, uopće se nema potrebe penjati uz namještaj, tu i tamo malo, ali zato kad ja sjednem pored nje odmah se vere po meni!
    ali mi je preslatko kako se po sat vremena sama igra na podu sa svojim igračkicama!
    pusu velike šaljemo našem Ivanu!
    koksy, pa tvom Dorianu se uopće ne ide van! nije on ni lud što eć vani kad mu je tako lijepo kod mame u bušeku!
    puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret!
    latika, želim ti dobar odmor, napuni baterije draga naša, tako da možeš krenuti u akciju! slažem se uvijek treba ići po još nečije mišeljenje! od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro ugledate jedan veliki lijepi plusek!

moram ići, nastavim poslije!
    puse!!!!!!!!!!!!!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure hvala na utjehi,evo par mišljenja dr sam dobila i naravno ovi nalazi im ne znače puno, kažu da se i spustilo na minimum ne znači da bi bilo dobro...

Tako da više neću provjeravati nalaze i vidjeti kad se malo još razbistrim u glavi...ali najgore je od svega što da mi se sada dogodi iti rani gubitak trudnoće(5-8tj) da bi me to dotuklo... Jer smo ja i mm takav slučaj da to može biti uzrok a i ne mora...užas!!!zbinjena sam i luda TOTALNO!"!!!!

koksyza skorašnji susret, pratim sve pomno na fb!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

klarita nemam ništa pametno za napisati,
    šaljem samo puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~ da se kockice ipak dobro poslože!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bzarakad godim vidim slikicu tvoje djevojčice tako me razveseli, predivna je...hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy ~~~~~~~~~~~~~ imam osjećaj da će dorian biti pravi mali tvrdoglavac
    klarita nemam ti ništa pametno za savjetovati osim ako se radi samo o tom nalazu a on je sad u granicama normale i kao takav nije garancija ni za što, onda kad budete spremni krenite po svoju bebicu . budeš li čekala još 6 mj. pa dobiješ malo povišene vrijednosti koje opet nisu garancija, što onda ? sve u krug....
    tibić drago mi je što hvataš malo slobodnog vremena da nam se javiš kako stižeš sve ,imaš li pomoć ?
    bambus, ivan je stvarno pravi zavodnik , sve mu iskre frcaju iz očiju

latika uživaj u odmoru
    kod nas ništa novoga, valjda će se rezultati teškog rada pokazati do kraja ljeta

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo me natrag sa cjelodnevnog kupanja, cijela family(bake, djedovi, teta) i baš smo umorni ali smo se bome iskupali

odlučila sam se ne opterećivati previše, ne misliti, zaštitu više ne koristimo; doboro nije baš da radimo non stop nego ako se dogodi a ako se ne dogodi u dogledno vrijeme mislim da ću riskirati pa što Bog da! EtO! rekla sam!!!hehe

babmus, bzara, osijek, i drugepusa velika dječici!!!
    trudiliceˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić!!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

klarita2. Svaku sreću ti želim.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

klarita, uz tebe smo draga! samo hrabro! ja sam sigurna da gore netko neće dozovliti da ponovno prolazite isto! vaša mala anđelica će paziti na vas!

mandy od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan prekrasan kraj ljeta!

svim našim trudnicama, svoj našoj dječici, i svima mamama malih anđelčića veeeeelika pusa!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

klarita, bravo za stav! garancija nema, ali mi smo tu uz tebe 100%! znaš kako se kaže: tko ne riskira, ne profitira.

latika i sve ostale koje ćete na odmor, nauživajte se!

zrinkič, sretno u borbi protiv beštijica! (možda ima kakav savjet na podforumu ''zdravlje'', baci oko)

svima pusa!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mandy i višnja da nam čim prije prijavite plusiće, imate prekrasnu školsku trudnoću i konačno zagrlite svoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    klarita jako mi je drago da si skupila hrabrosti i krećeš u akciju. Evo i za tebe puno vibrica da sve bude super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    latika dobar odmor ti želim
    koksy za skorašnji susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bzara Nia ti je predivna
    i da odgovorim još mandy, nemam pomoć sa strane, preko tjedna dok muž radi sama se snalazim oko bebica, ali njih dvoje su i dobre bebice tako da nije teško sa njima. Uspjeli smo im napraviti red, tako da mi papaju svaka 3 sata, ujutro idemo u šetnju, preko dana kada spavaju napravim si nešto po doma, a kada su budni se mazimo, predvečer tata uskače i pomaže oko beba, i to je cijela filozofija .
    puse svima drage moje

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibipratim na fb slikice i prekrasni su.drago mi je da sve uspijevaš i znam da nije lako.Ali si i presretna, ja bih isto blizance, hehe!
    bzaraajme, moram opet, slikica tj.Nia je famozna, slatkica i predivna!

a ja , opušteno pa ako dođe a ako n edođe u dogledno vrijeme onda ćemo žešće!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da krene i nek bude brzo. zelim najlipsi moguci susret

klarita bravo draga,to je pravi stav jedne velike hrabre mame. joj, jedva cekam kad ces nam prijavit plusić
    koliko tvome , toliko se jako radujem i iscekujem + od nase mandy i visnje08

bzara Nia je med medeni. super je ova nova slija. Ivanu je bas bila kosica narasla, i jadnicak je bilo stalno mokar od znoja na ovu vrucinu. sad ima bas lipu frizuru.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Klarita bravo! Samo hrabro, moraš misliti pozitivno, vibram da sve bude super!
    Bzarice Niuška je pre pre predivna, baš mi bude milo oko srca kad gledam njenu slikicu!
    A ovaj naš mali hahar Ivan od Bambus, pa kako je on več toliki izrasto?!? Baš je zgodan, isti mama!

Mi smo vam dobro, ja se opako gegam po cesti kad hodam, ne mogu drugačije, al ne dam se. Sad službeno imamo još 2 mjeseca do susreta sa Simonom, ne mogu dočekat!!! A Špirić nam raste ko da je nogama u vodi, ma meni život leti pred očima, ja ne znam od kad je sat počeo tako brzo kucati!

Pusa cure, ne pišem puno al vas čitam svaki dan

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

čitam i gledam datume postova..... koksy ???

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Optimistična prvotno napisa Vidi poruku
    čitam i gledam datume postova..... koksy ???

Prisutna, 2u1...nista ne pitaj....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

koksy, ništa ne pitam. Samo ti šaljem zagrljaj.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pusa cure,
    ne pišem vam često, ali pratim i čitam i ovdje, a neke i na fb.
    Mi smo vam dobro, veliki, bebeli i sretni.
    Kim je dosta zahtjevna i vrijedi za sve četiri bebe, ali sada smo se već navikli i baš nam je drago što je takva.
    Ne znam kad je to vrijeme proletilo pa smo već skoro 6. mj.
    Svim bebicama pusa, trudilicma da prijave plusiće najkasnije do jeseni!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

osijekza Kim!
    kod mene sve isto, kupam se i ne mislim puno...pratim vas sve, navijam, pomolim se za vas i neke redovito pratim na face.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Prisutna, 2u1...nista ne pitaj....

roza bas mi nekako brzo proletila ova tvoja trudnoca!
    klarita nemojte puno mislit i zamarati se... sad pustite mozak na pasu ......... virujem da ce bit jakooo brzo i naravno s nalipsim mogucim zavrsetkom!!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

koksy, šaljemo ti morskih vibrica... i puuuuno zagrljaja do vašeg susreta!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy držim fige pa da nam Dorian dođe čim prije, jedva čekam da nam pokažeš slike
    Klarita i tebi želim da nam što prije prijaviš + , i bravo na hrabrosti!
    A i ja čekam svoj +, već sam bila u bolnici na pretragama, ali nisam ništa uspila napravit, još se zamalo posvađala sa doktoricom, baš me iznenadila ta bahatost koju nisam očekivala, u suzama sam išla doma isti dan..sad ću se baš odmorit za godišnji, i pravac na more, i onda kad se vratim sve ću obavit što trebam i da skinem to s dnevnog reda, tako priželjkujem plusić..
    Šaljem vam svima velike puse, našim trudnicama i slatkim bebicama

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

višnja baš mi je žao što su te tako izbacili iz takta ponekad se ponašaju kao Bogom dani, kao da smo mi tamo došli zbog njih, a ne razumiju da su oni tamo da usluže nas
    meni isto rozina trudnoća prošla za tren , za razliku od one sa špirom, nikad kraja
    a koksinih zadnjih par tjedana duži od svih mjeseci zajedno ( nadam se da si negdje na putu za rodilište kad se ne javljaš )
    pusica svim mamama i bebama s mora

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    meni isto rozina trudnoća prošla za tren , za razliku od one sa špirom, nikad kraja
    a koksinih zadnjih par tjedana duži od svih mjeseci zajedno ( nadam se da si negdje na putu za rodilište kad se ne javljaš )
    Ovaj naš DorIan isti ko moj Špiro, neče pa neče! Biće to prava ekipa
    I da, meni ova t isto leti, za razliku od one sa Špirom, ajme nikad kraja!!!

Višnjice pusa, uživaj na moru i zaboravi lječnička preseravanja, koliko god se možemo uzdat u njih ne smijemo zaboravit da su oni samo obični ljudi i da nas često i prečesto razočaraju i povrijede. Pusa draga i opusti se, sve je u redu, vrati nam se sa plusom!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy da dode Dorian ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
    visnja vrati se s godisnjeg i prijavi nam + velik ko kuca

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure oprostite što se manje javljam, uz posao i Niu koja je postala pravi mali termit malo vremena ostane za male sitne radosti kao što je forumiranje ali zato ste mi sve stalno u mislima!

višnjica, ma ti doktori stvarno znaju biti grozni! ne daj nam se nervirai, pravac more, sve bude bolje kad se vratiš!
    koksy od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Dorian krene sam van!
    rozice i meni tvoja trudnoća leti doslovno! samo neka ona nama sretno doleti do kraja!
    osijek Kim je predivna! i mi isto doma znamo reći da Nia vrijedi za troje! ne mogu vjerovati da ste već 6 mjeseci!
    klarita, bambus, Roza i sve ostale cure, hvala vam na komplimentima za moju Niuškicu!
    Tibi pusa velika braci i seki! super vi to hendlate!

cure ako ste za ajmo dogovoriti neki vikend u 8 mjesecu da se okupimo! da vidimo koliko nas je za, pa da napravimo neko malo okupljanje i druženje!

svima puse!!!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •